Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    25. Srpanj 2020. 21:22

watson009

Hope meni ti zvucis obecavajuce hehe, nakon onog ruznog iskustva vrijeme je za novi plusic ♥
    Ja imam malkooo bolne grudi i male menga grcice, u utorak po aplikaciji je vrijeme za vjesticu a prema O u petak…a nista,znati cu sve ovaj tjedan,prosla me nada,sto bude biti ce.
    Sanjarka88 ma ne moras nista mjenjati, hvala ti!
    I da,svaka cast uz dvoje djece da smognete snage!!!!
    Drzim vam palceve cure 👆🙏♥

Ma za hopsanje se uvik nade snage i volje 🤩💪💪🤩

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Maša🤰🏼
    25. Srpanj 2020. 21:34

Meni su isto cice ful bolne ovaj ciklus , ali nisam vise ni sama sigurna dali je to zbog T ili nisam do sada obracala toliko paznje na simptome pa sad sve primjecujem?
    Inace nikad nikad nikad se nisam pozalila da prije M imam bolne grudi 🤪 ali kazem mozda zato jer sad sve analiziramo 😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Hope
    25. Srpanj 2020. 21:37

Sanjarka ti se kad završi M bacaš na posao? ☺️
    Jesu li spremne trakice? Toplomjer? Kamo veće sreće da se sve poklopi iz prve 🤞🏼
    Watson iskreno,ne znam kaj bi rekla.. Bas sam onak,pomalo ravnodušna (momentalno) 😂 pitaj Boga kako će biti sutra 😂
    Normalno da bi htjela ali ako ne bude ništa, ništa  strasno,idemo dalje..
    Gdje nam je Jagodica?
    A i Ditalice se sjetim,kakva je situacija? Ako nas čitaš,javi se 😎

• Mara Kokosica
    25. Srpanj 2020. 22:04

Bok cure. Vidim da ste ovdje aktivne.vjerujem da ima cura u ovoj grupi sa istom pricom kao u mene. Pocetkom 6 mj spontani jer se nije uopce razvio plod u g.v. nakon toga krvarenje,smedjarenje te menst.koja je trajala 10 dana. 
    Ee sad mene zanima da li se kojoj promjenila menst nakon spontanog ? Trebala je stici prije 4 dana i nije. Imali smo nezasticene odnose.

06/20 blighted ovum 8tt.

Sanjarka88
    25. Srpanj 2020. 22:47

Hope

Sanjarka ti se kad završi M bacaš na posao? ☺️
    Jesu li spremne trakice? Toplomjer? Kamo veće sreće da se sve poklopi iz prve 🤞🏼
    Watsoniskreno,ne znam kaj bi rekla.. Bas sam onak,pomalo ravnodušna (momentalno) 😂 pitaj Boga kako će biti sutra 😂
    Normalno da bi htjela ali ako ne bude ništa, ništa strasno,idemo dalje..
    Gdje nam je Jagodica?
    A i Ditalice se sjetim,kakva je situacija? Ako nas čitaš,javi se 😎

Sve spremno. Toplomjer je u pogonu i za vrijeme m, cisto eto, navukla sam se 🤣🤭
    Trakice spremne 💪 jos 3-4 dana i krecem u lov na pik 🤩
    A akcija ako se poklopi sa pikom nitko sretniji a ako ne bude vec, trenutno sam u istoj fazi kao i ti, nista strasno ne bude ako i ne bude koji mjesec.... Iako bas bi voljela opet ljetnu bebu, ili proljetnu pa 🤞

Sanjarka88
    25. Srpanj 2020. 22:48

Mara Kokosica

Bok cure. Vidim da ste ovdje aktivne.vjerujem da ima cura u ovoj grupi sa istom pricom kao u mene. Pocetkom 6 mj spontani jer se nije uopce razvio plod u g.v. nakon toga krvarenje,smedjarenje te menst.koja je trajala 10 dana.
    Ee sad mene zanima da li se kojoj promjenila menst nakon spontanog ? Trebala je stici prije 4 dana i nije. Imali smo nezasticene odnose.

Test nisi radila? 

Sandricak1
    25. Srpanj 2020. 23:06

Rešila sam 🙈🙈 ujutru na 23. Dan ciklusa radim prvi test u nizu pa sta bude 🤦‍♀️🤦‍♀️😅

👩-27
    👦-39
    👰🤵-1g 7m
    Pokušavamo - 3/2020

Sanjarka88
    25. Srpanj 2020. 23:10

Sandricak1

Rešila sam 🙈🙈 ujutru na 23. Dan ciklusa radim prvi test u nizu pa sta bude 🤦‍♀️🤦‍♀️😅

💪💪💪🤞🤞🤞 Cekamo ujutro da se javis 

Jagodica125
    25. Srpanj 2020. 23:15

Ej curke! Ja danasnji dan provela kod svojih u posjeti - uzivancija 😇 a i bila u posjeti kod kume koja je rodila i dosla doma. Nunala njezinu sičušnu curicu i totalno se zaljubila u malenu 😍 inace sad kad govorite o gljivicama - meni je nekakav osijecaj kao da imam mini upalu mjehura. Ne pece me kad piskim, niti moram cesto na wc. Mislim da je to mozda zato jer smo dragi i ja hopsali sinoc i maloprije 🤭 inace me grudi malcice bole. Idem spat, sutra radim poslijepodnevnu smjenu 😤😩 saljem virtualne zagrljaje i lijepo je.vidjeti kako nam se na popisu pojavljuje plusic za plusicom. Prvo pupetta, pa doka, tko je sljedeci?!🥰

26. Srpanj 2020. 00:22

Slijedeća sam ja 😅 čekajte samo sad nas godišnji bez terena, cb za ovulaciju kupljen i nadam se guštanju i hopsanju 🤣 
    Koja god da je slijedeća veselim se 🥰🥰 samo Nek nastavimo sa plusicima ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.