Rešila sam 🙈🙈 ujutru na 23. Dan ciklusa radim prvi test u nizu pa sta bude 🤦♀️🤦♀️😅
💪💪💪🤞🤞🤞 Cekamo ujutro da se javis
Slijedeća sam ja 😅 čekajte samo sad nas godišnji bez terena, cb za ovulaciju kupljen i nadam se guštanju i hopsanju 🤣
Koja god da je slijedeća veselim se 🥰🥰 samo Nek nastavimo sa plusicima ❤️❤️
😘😘😘😍😍🤞🤞🤞🤞
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Ja cu pobudaliti. Jucer radila jos jedan test isto negativan. Bas sama sebe psihicki rusim sa ovim de dan prije, de dva, a jaooo na ovom pise da moze i 6 dana... jos samo da one gatare na rtl-u nazovem 🤣🤣🤣 ovaj mi je mjesec bas bas poseban i tako bi zeljela da bas bude dobitan.. no, biti ce sto bude. Uglavnom, blizanke su mi vrele ajme Boze, i lagano bole. Ne previse ali dovoljno da ne mogu spavati na trbuhu :( jajnik lijevi i taj lijevi dio trbuha bas boli, posebno mi navecer, valjda kad se smirim osjetim da boli i ledja isto.... Ne znam vise razaznati pms od potencijalnih sinptoma. Samo znam da nema sanse da napravim vise ijedan test dok ne okasni gadura barem dva dana. Tako me je prosli mjesec zajebavala 9 debelih dana i sve mi poremetila :/ uhh. Nadam se da nase trudnice fino provode ove dane s sirokim osmjehom na licu, a da cemo im se i mi brerrzzooo pridruziti . Saljem vam svima poljupce fenomenalne ste
https://ibb.co/9nNWdGR
Ništa drugo nisam ni ocekivala. Imam bolove kao da ce svakog trenutka,tako daa.. 😶😶
👩-27
👦-39
👰🤵-1g 7m
Pokušavamo - 3/2020
Mi idemo u drugi ciklus, dosla m tocno u dan.
Stvarno se sve vise divim parovima koji su uspjeli iz prve, pa podijelite recept, mozda mi nesto krivo radimo?! 😂🤔🤓
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Mi idemo u drugi ciklus, dosla m tocno u dan.
Stvarno se sve vise divim parovima koji su uspjeli iz prve, pa podijelite recept, mozda mi nesto krivo radimo?! 😂🤔🤓
E to i mene zanima haha cak mi je doktorica rekla obzirom da imam zavaljenu maternicu da moram otpozadi i ja kontala super, znaci krivo smo radili, sad cemo mi to isprve, a ono opet nista 😂
Irena, nadam se da su ti to sipmtomi T.
Sandricak saljem zagrljaje ❤
Angeleyes ma sigurna sam da znate kako se to radi 🤣🤞 Bit ce iduci mjesec ❤
Sandricak ja nazalost nista ne vidim , ali kako kazu meni cure nista nije gotovo dok M ne dode :)
Meni danas 1 dan kasni 😊😊😊😊
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Ja sam napisala nekidan kako smo mi, probajte nista vas ne kosta 🤣
U 6-om mjesecu smo svaki dan imali odnose i nista, u 7-om svaki drugi u plodnim danima i na dan O. Nisam dizala noge u zrak i to, nego smo navecer prije spavanja da ja odmirujem i da ne iscuri sve van.
O sam pratila sada prvi puta u zivotu s trakicama sa stranice plus ili minus (najjeftinijima).
Da napisem za sve koje prate simptome: umorna sam toliko da nemam snage nalakirati nokte. Teske su mi ruke i noge, jednostavno se osjecam premoreno. Grudi ne mogu biti bolnije. Ne mogu se spustati stepenicama, nositi grudnjak, kada se tusiram ne mogu ih namazati gelom za tusiranje. Gladna sam jako i stalno i to zestoke, nezdrave hrane. Pohani kruh, pomess frites, suhomesnato... Ne mogu se obuzdati, hormoni vladadaju samnom.
doka1 mi vecinom navecer to radimo, no citala sam da je najbolje ujutro pa me bilo malo strah, no vidim da svejedno koje doba dana 🙂
maša25 nadam se da bude plusic! 🙏
Sandricak i tebi zelim da vidis plusic! 🙏
Nama je ovulacija 28.og tako da imamo posla, nadamo se da ce biti plusic ako bude kasnila.
Pratim svoju O preko menst. kalendara, sad +/- tu je negdje.. I nakon O cemo par dana nastaviti.
❤️🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji