Da,kod takve dijagnoze se ne smiju imati odnosi svaki dan i ne vrijedi ona "cim vise" odnosa!
Mozda se primilo ali danas sam nekako izgubila nadu za ovaj ciklus,ne razmislja mi se o tome a znam da sam vam rekla da cu javiti.
Hope imas canesten vaginalete koje stavljas 3 dana i uzmi svakako canesten kremu za mazati spolovilo,doista nestane dok si trepnuo! Kupis bez recepta cca 80kn sve zajedno.
Pitaj svakako dal smijes koristiti ako sumnjas na T
Mm je dobio nešto za spermice uz macu,moram nać naziv jer čekam dostav
Koji problem on ima ?
Onaj fertil za poboljsanje plodnosti kod muskaraca je 1 000kn za 3 mjeseca,pala sam u nesvjest , zanima me dal je pomogao ikome ?
Kazes tvoj macu pije, malo cemo googlati.
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav i moje poštovanje za sve dame!
Naime, radi se o tome da sam 17.juna imala spontani pobačaj u 6 sedmici (prva trudnoća), kompletni spontani, prosla bez kiretaže. Krvarila 8 dana, na kontrolnom pregledu utvrđeno čisto materište i kanali. Poslije toga imali smo nezaštićene odnose. Da napomenem da nisam dobila menustraciju u narednom periodu poslije krvarenja prilikom spontanog. Danas sam uradila test i pokazao je plusić, jako me obradovao, ali me zaintigriralo zar je moguće ako nisam dobila niti jedan menzes poslije krvarenja od spontanog? Ako je neko imao slično iskustvo bilo bi mi drago da podijeli isto. Hvala.
Zao mi je 😔
Vrlo lako moguće, no da li si radila analizu da vidiš da se hcg vratio?
👦2012💙
Cure zao mi je zbog gljivica, i ja ih imala proslo ljeto...a pojacana mi je higijena ljeti i sve al fuckas ga!
Hope tebi je to mozda dobra vijest
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Da,kod takve dijagnoze se ne smiju imati odnosi svaki dan i ne vrijedi ona "cim vise" odnosa!
Mozda se primilo ali danas sam nekako izgubila nadu za ovaj ciklus,ne razmislja mi se o tome a znam da sam vam rekla da cu javiti.
Hope imas canesten vaginalete koje stavljas 3 dana i uzmi svakako canesten kremu za mazati spolovilo,doista nestane dok si trepnuo! Kupis bez recepta cca 80kn sve zajedno.
Pitaj svakako dal smijes koristiti ako sumnjas na T
Mm je dobio nešto za spermice uz macu,moram nać naziv jer čekam dostav
Koji problem on ima ?
Onaj fertil za poboljsanje plodnosti kod muskaraca je 1 000kn za 3 mjeseca,pala sam u nesvjest , zanima me dal je pomogao ikome ?
Kazes tvoj macu pije, malo cemo googlati.
Da, pije macu i naturopatica preporučila ovo
NFH Male Fertility: https://nfh.ca/wp-content/uploads/2019/07/Male-Fertility-SAP.pdf
Uz omegu3, C vit
Čekamo nalaz spermica jer tu ne postoji privat opcija 🤦♀️🤦♀️ a zbog korone nisu ✈ za hr
👦2012💙
Joj ja sam ih imala cijelu trudnocu,ginic mi je stalno govorio da je to normalno kod trudnica i da ne panicarim..ludila sam..pred kraj trudnoce dok sam imala veliki trbuh ali jako jedva sam ih uspjela stavit 😂 muž se ponudio da pomogne,al jbga imala sam bar malo dostojanstva..E onda je došao porod i sve sto ide sa tim pa je i sram i dostojanstvo otišlo u zaborav 😂
pupetta - ➕ ❤️
Na čekanju ➕🤞 :
Maša25 - 26.07
MAja1102 - 28.07.
Watson- 28.07.
Irena0809 - 28.07.
Hope - 29.07.
Kona13 - 30.07
Doka1 - 31 .07. ➕❤️
Sandricak - 31. 07.
Andela111 - 02.08
Leoni - 03.08.
Zara01 - 03./04.08.
Jagodica125 -03./04.08.
U novom su ciklusu❤️ 🤞:
Mare. su 09.08.
Missy87 11.08.
Anabelaaaa 14.08.
Kontesa1 15.08.
Pupa 19.08.
Sanjarka88 19.08.
Tinchica 20.08.
Valentina_23 21.08.
Uskoro nam se pridruzuju:
PeaceLily
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja zelim samo još spomenut svoje trenutno stanje:
Grcici prosli 🤷♀️
Cice ful bolne 🤷♀️
Watson daj me podsjeti kad je tebi dan za testic? Znam da ti je O nastupila 3 dana kasnije koliko se sjećam,al da znam kad da se veselim tvom testicu 😎🤞🏼☺️
Ostatak cura,ima li kakvih novosti? Mora li netko uskoro piškiti testic?
Ajde vrijeme je da plusici preplave temu ❤️❤️
Vecer cure 🥰
Ja cijeli dan se apartmanima bavim, umorih se 😩
Zato sad lezim na kaucu i cekam da dragi donese pizzu 🤩
Watson zao mi je zbog tm nalaza, no zvuci totalno rjesivo, bar znate sto je problem pa ga mozete ciljano rjesavat. Ja mislim da ce te vi uspit prirodno i imam feeling jako brzo 🥰
Maša zao mi je 😒 no nista nije gotovo dok m ne dode 🤞🤞🤞🤞
Vidim ima razno raznih simptoma, joj nadam se da svi znace t 🤩🤞🤞🤞🤞
Sta se tice muzeva i hopsanja, problem jedini nam nedostatak vremena za nas dvoje...umor... Ma svasta nesto sta zaposleni bracni par s dvoje djece vec prolazi. Kad hopsamo onda hopsamo do kraja i to vrlo brzo jer se jadni zazelimo 🤣
Watson s obzirom na kasniju o da ti prominim datum u tablici?
Hope meni ti zvucis obecavajuce hehe, nakon onog ruznog iskustva vrijeme je za novi plusic ♥
Ja imam malkooo bolne grudi i male menga grcice, u utorak po aplikaciji je vrijeme za vjesticu a prema O u petak...a nista,znati cu sve ovaj tjedan,prosla me nada,sto bude biti ce.
Sanjarka88 ma ne moras nista mjenjati, hvala ti!
I da,svaka cast uz dvoje djece da smognete snage!!!!
Drzim vam palceve cure 👆🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji