Jagodice ajdeeee piski 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ja malo dusu ispalakala mislim da mi je o ovih dana a m mora hitno na teren danas
kad te nece onda te nece
Pozdrav svim curkama ovdje!
Zanima me kada je po vama pravo vrijeme za hopsanje od trenutka kada osjetite ovulaciju?
Hvala i želim nam svima pluseve!
Prije
👦2012💙
Curke, kao sto rekoh, ja bih danas trebala dobit - imala jutros nesto malo roskastog kod brisanja, sad opet nis, ali feeling da cu procurit onak kak spada svaki tren. Cak sam i od svoje aplikacije na mobu dobila obavijest: "Stize ti M!"🤣🤦♀️ Dao Bog da ne imala pravo🙏🥰 a vidjet cemo. Dosta mi vise ovog curka, pa ne curka - deder se odluci vise 🤣 sva sam u stilu "i tebe sam sit, kafano"🤣🤦♀️
Tako sam i ja ujutro imala tokom brisanja malo smeđeg, a u subotu na dnevnom ulosku nesto rozo je bilo i totalno mi je ful osjecaj kao da cu svaki tren procurit jer imam bas jake grceve 🙄
Baš se nadam da ćete obje imati +🤗
Al užas osjećaj kad imaš simptome koji se mogu protumačiti i na jedan i na drugi način.
Nisam popratila dobro, koji si dan ciklusa, kad (ne) očekujem M?Jagodica 125 jesi dobila M? 🙄
Kod mene jos nista, malo slabiji grcevi, mlijecno prozirni, rastezljiv iscjedak.. I naravno osjecaj kao da ce sad pa sad pa nikako🙄
PeaceLily ovo je mucenje😒😏 ako pitas za mene pisala sam da nisam imala mengu od 4mj(prestala pit pilule) pa ne znam ni kad trebam dobiti 😒
Pitala sam za tebe, ajoj da to je baš mučenje.. žao mi je da to moraš prolaziti 😔 nadam se da će ti se uskoro sve ustabiliti iako ti najviše želim da bude +🤭😁
ja malo dusu ispalakala mislim da mi je o ovih dana a m mora hitno na teren danas
kad te nece onda te nece
Ajoj😬🥺 baš to što kažeš, kad te neće onda te neće.
Pozdrav svim curkama ovdje!
Zanima me kada je po vama pravo vrijeme za hopsanje od trenutka kada osjetite ovulaciju?
Hvala i želim nam svima pluse
Prije nego osjetiš kreni. Ovisi koliko ti ciklusi traju. Ja bi nekako krenula "zesce"(🤭) od recimo 9. dana ciklusa pa dok ne bi osjetila ovulaciju i još bi par dana kasnije da budem sigurna ,tipa od 9,10. dana do 20. Dana otprilike. Mislim sve to ovisi o ciklusu i kad ti je ovulacija i jel sve u redu kaj se toga tiče i sl.
A strah me 😱 pa nije moguce da mi danas M treba doc ( jos dan nije pri kraju) a meni se vec piskara svako malo🤔
I tko je rekao da napustam grupu? Tu sam s vama, nemojte me tjerati 🤣🤣🤣🤣
A strah me 😱 pa nije moguce da mi danas M treba doc ( jos dan nije pri kraju) a meni se vec piskara svako malo🤔
I tko je rekao da napustam grupu? Tu sam s vama, nemojte me tjerati 🤣🤣🤣🤣
Odi piski... kazu da ne pijes puno tekucine I ne piskis 4h da možeš i popodne test radit
👦2012💙
Sortiraj odgovore
Najstariji