Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_sbk
    07. Srpanj 2020. 11:19

watson009

Snoopyiicaa

Hej cure, pišnila sam ujutro i nema ništa, evo pogledajte i same
    https://ibb.co/KGS7wKD
    Ujutro je bilo jako malo smeđeg na wc papiru kad sam se brisala, i imam bas bolne grceve tako da nažalost mislim da ce menga doci svaki tren 😤
    Ako ništa drugo barem će doci nakon 3 mjeseca 🙄

Ajmeeee,zezas me 😞 kako je to moguce ?
    Cekaj, 3 mjeseca nisi imala M? Pogubila sam se u postovima.

Aj da vas ja nesto pitam, danas mi je 2.dan nakon zavrsetka O i imam prozirnu,jakoo rastezljivu sluz …ako smijem pitati ima li jos netko takvu sluz odmah nakon O?
    Prosli mjesec uopce nisam imala takvu sluz….
    Oh mene,simptomici i sve…

Evo ovako je bilo kod mene prvi put. Imala sam ovulaciju 26. i 27.6. (Po kalendaru točno, od 14-16 dana). Prije tih datuma sve suho vise manje. Onda od 1. do 3.7. zapisala sam na kalendaru: iscjedak, ima ga jako puno, kao ovulacija. Sad, sto je to bilo, nemam pojma. Dakle, za vikend ovulacija i nakon tri dana opet bas iscjedak kao još jedna ovulacija po izgledu i količini. I sad me još niti grudi ne bole, ali računam od 27.6. da ću dobit ovu subotu (računala sam da mi lutealna faza traje 15 dana). 

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Bella🌟
    07. Srpanj 2020. 11:23

janasanja

PeaceLily

Dobro jutro svim drag ženicama, nadam se da ste dobro danas🤗🤗
    Malo offtopic , je li neka od vas koristila Acidosalus ili acidosalus vaginalete i kakva su vam iskustva s tim

Ja! Pila sam antibiotik radi Ureaplasme i usput njih stavljala (na svoju ruku) kao dodatna pomoć plus prevencija od gljivica. Ali, nalaze ću dobiti tek u 8.mj pa mogu napisati jesam li riješila problem

Nadam se da je upalilo😁 hvala na odgovoru i svakako javi.
    Ja imam konstantno nekakvu malu upalu, svi CB su uredni, papa samo piše da je upala bez ikakvog drugog objašnjena. Nisam dobivala nikakvu terapiju, osim što sam završila na antibioticima nakon spontanog radi upale za koju nisu znali što ni od čega je i zato razmišljam da počnem isto na svoju ruku tako nešto uzimati. Kronično prisutna upala ali s urednim brisevima na kojima nije ništa izolirano. Pisalo je jedino polimorfonukleatnih leukociti <5, na posljednjim brisevima ali dr rekla da su brisevi uredni.  Kad sam već na toj temi, ima neka da je imala nešto slično? 

Bella🌟
    07. Srpanj 2020. 11:26

Snoopyiicaa

Jagodica125

Curke, kao sto rekoh, ja bih danas trebala dobit - imala jutros nesto malo roskastog kod brisanja, sad opet nis, ali feeling da cu procurit onak kak spada svaki tren. Cak sam i od svoje aplikacije na mobu dobila obavijest: "Stize ti M!"🤣🤦‍♀️ Dao Bog da ne imala pravo🙏🥰 a vidjet cemo. Dosta mi vise ovog curka, pa ne curka - deder se odluci vise 🤣 sva sam u stilu "i tebe sam sit, kafano"🤣🤦‍♀️

Tako sam i ja ujutro imala tokom brisanja malo smeđeg, a u subotu na dnevnom ulosku nesto rozo je bilo i totalno mi je ful osjecaj kao da cu svaki tren procurit jer imam bas jake grceve 🙄

Baš se nadam da ćete obje imati +🤗
    Al užas osjećaj kad imaš simptome koji se mogu protumačiti i na jedan i na drugi način.
    Nisam popratila dobro, koji si dan ciklusa, kad (ne) očekujem M?

• snje
    07. Srpanj 2020. 11:50

Pozdrav svim curkama ovdje!
    Zanima me kada je po vama pravo vrijeme za hopsanje od trenutka kada osjetite ovulaciju?
    Hvala i želim nam svima pluseve!

07. Srpanj 2020. 11:58

watson009

Aj da vas ja nesto pitam, danas mi je 2.dan nakon zavrsetka O i imam prozirnu,jakoo rastezljivu sluz …ako smijem pitati ima li jos netko takvu sluz odmah nakon O?

Watson009 Mozda ti je bas danas O, ja bi na tvom mjestu se odmah uhvatila posla 😃🤞🏻 🤞🏻🤞🏻

Ivana_sbk Evo mene ti grudi nikad skoro ne bole prije M, to sam osjetila mozda tri puta u zivotu, tako da nema pravila uopce.

• Pmak
    07. Srpanj 2020. 12:07

Pozdrav svima, da se malo javim, nisam bila na forumu nekih mjesec dana. Čestitam svima na plusićima.. i prizeljkujem ih još..
    M trebam dobiti 11.7., od neki dan imam grčeve takvog intenziteta da mislim da uistinu nema nikakve sumnje da ću M dobiti. Ima li možda tko iskustva s inzulinskom rezistencijom i pokušavanjem zatrudnjivanja? Imala sam gestacijski dijabetes u prvoj trudnoći a sad simptome inzulinske rezistencije i namjeravam tražiti da me se pošalje na OGGT test..

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

Ivana_sbk
    07. Srpanj 2020. 12:15

🌻Tinchica🦋

watson009

Watson009Mozda ti je bas danas O, ja bi na tvom mjestu se odmah uhvatila posla 😃🤞🏻 🤞🏻🤞🏻

Ivana_sbk Evo mene ti grudi nikad skoro ne bole prije M, to sam osjetila mozda tri puta u zivotu, tako da nema pravila uopce.

Hvala tincica na odgovoru, ma ja kad se uhvatim nečega, pogotovo ako to nešto bude par mjeseci kao ta bol u grudima, onda se tako zapitam. Iako ne pomislim na trudnoću, uvijek me kopka zašto sad ne a prije da, ali nema pravila kako ti kazes pa bolje ic naprijed 🤷‍♀️

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

valentina98
    07. Srpanj 2020. 13:55

PeaceLily

Snoopyiicaa

Jagodica125

Curke, kao sto rekoh, ja bih danas trebala dobit - imala jutros nesto malo roskastog kod brisanja, sad opet nis, ali feeling da cu procurit onak kak spada svaki tren. Cak sam i od svoje aplikacije na mobu dobila obavijest: "Stize ti M!"🤣🤦‍♀️ Dao Bog da ne imala pravo🙏🥰 a vidjet cemo. Dosta mi vise ovog curka, pa ne curka - deder se odluci vise 🤣 sva sam u stilu "i tebe sam sit, kafano"🤣🤦‍♀️

Tako sam i ja ujutro imala tokom brisanja malo smeđeg, a u subotu na dnevnom ulosku nesto rozo je bilo i totalno mi je ful osjecaj kao da cu svaki tren procurit jer imam bas jake grceve 🙄

Al užas osjećaj kad imaš simptome koji se mogu protumačiti i na jedan i na drugi način.

Jagodica 125 jesi dobila M? 🙄
    Kod mene jos nista, malo slabiji grcevi, mlijecno prozirni, rastezljiv iscjedak.. I naravno osjecaj kao da ce sad pa sad pa nikako🙄

PeaceLily ovo je mucenje😒😏 ako pitas za mene pisala sam da nisam imala mengu od 4mj(prestala pit pilule) pa ne znam ni kad trebam dobiti 😒 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Jagodica125
    07. Srpanj 2020. 14:11

Snoopyiicaa

PeaceLily

Snoopyiicaa

Jagodica125

Jagodica 125 jesi dobila M? 🙄
    Kod mene jos nista, malo slabiji grcevi, mlijecno prozirni, rastezljiv iscjedak.. I naravno osjecaj kao da ce sad pa sad pa nikako🙄

PeaceLily ovo je mucenje😒😏 ako pitas za mene pisala sam da nisam imala mengu od 4mj(prestala pit pilule) pa ne znam ni kad trebam dobiti 😒

Kod mene jos nista od M. Nesta malo smeckasto-rozog🤷‍♀️ sad cete reci da sam zabrijala, ali idem cesce piskit od danas ujutro😅

Hope
    07. Srpanj 2020. 14:15

Jagodice daaaj ma to je to,mora bit..daj piški na taj test da se svi razveselimo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.