Cure, ja sam sad nakon tusiranja primjetila smeckasto-roskasti "gumeni" iscjedak sto moze znaciti ili da je M u dolasku (mozda dosla skupa sa ovom grmljavinom i neverom) 🤣🤦♀️ ili (a vjerujem svakom uncom sebe u to i ne znam kako cu zaspati zbog toga) da se radi o implantacijskom krvarenju🙏 jer nema onaj klasicni menga miris, po zeljezu, ak me kuzite. A bit ce kako bude. Dat ce Bog, cure. Svima nama 🥰
E svaka ti cast ako izdrzis do vikenda 🤣😅
🤞🤞🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja pokusavam zaspatiii tako da se prije probudim ujutro i pisnem na teeeestic, ali nece san na ociii🙄
Ne znam sta da mislim 😶 zbunjuje me to sto se tek nakon sat, dva, tri puno bolje vidjela crtica 🙄 nadam se da nije evaporacijska 😤 uz to me i glava boli🙄
Kako ste ženice? Drzim nam velike 🤞
Jesi piskila? 🤞🤞🤞🤞
Ja sam koma
Uhvatilo me grlo kao ne pamtim kad, uzasno pece
A i glava mi mutna, jos cekam da nos procuri 🙄.
Mrzim bit prehladena ljeti na 35+ stupnjeva
Dobro jutro, curke! Meni bi po "rasporedu" trebala danas doci M, zasad nije i nadam se da je fulala adresu 🤣🤦♀️ i da nece doci - sad niti narednih 9 mjeseci 🙏🤗 Sve u Bozje ruke🙌
Sanjarka - brzo nam ozdravi👍
Kona zao mi je sto si dobila ali idemo u nove pobjede :)
Jagodice nadam se da impl. :)))) javi nam se jos u toku dana
Sanjarko zelim ti brz oporavak!
Hvala cure 🤗 samo da nije korona 😅
Dobro jutro, curke! Meni bi po "rasporedu" trebala danas doci M, zasad nije i nadam se da je fulala adresu 🤣🤦♀️ i da nece doci - sad niti narednih 9 mjeseci 🙏🤗 Sve u Bozje ruke🙌
Sanjarka- brzo nam ozdravi👍
🤞🤞🤞🤞🤞❤️❤️❤️
Ja cu isto vikend test ako ne dode. Jos stigne (do 35tog maksimalno cekam). Danas 33 dan ciklusa.
Sretno! ♡
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
Dobro jutro svima, nakon sedam mjeseci čitanja ohrabrila sam se prvi put u životu pisati na ikojem forumu 🥳 imam samo kratko pitanje, ako imate vremena bit ću vam svima zahvalna na odgovorima.
Je li normalno/okey/uobičajeno da me grudi ne bole niti malo prije menstruacije koja treba (Boze daj da ne stigne🤣) doći za 2-3 dana?
Vodim kalendar i do sada (otkad pratim) grudi su me nakon ovulacije toliko ubijale bar 10 dana, sad ovaj ciklus niti malo.
Iako mi se čini da ću dobiti menst jer polako neki lagani bolovi dolaze, nema veze, Bogu hvala, htjela sam čuti vaša iskustva. 🤷♀️😁
Radimo na bebi od 11/2019.
Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
Ovulacije ✅ ciklusi ✅
27 godina 🥰
Dobro jutro svima, nakon sedam mjeseci čitanja ohrabrila sam se prvi put u životu pisati na ikojem forumu 🥳 imam samo kratko pitanje, ako imate vremena bit ću vam svima zahvalna na odgovorima.
Je li normalno/okey/uobičajeno da me grudi ne bole niti malo prije menstruacije koja treba (Boze daj da ne stigne🤣) doći za 2-3 dana?
Vodim kalendar i do sada (otkad pratim) grudi su me nakon ovulacije toliko ubijale bar 10 dana, sad ovaj ciklus niti malo.
Iako mi se čini da ću dobiti menst jer polako neki lagani bolovi dolaze, nema veze, Bogu hvala, htjela sam čuti vaša iskustva. 🤷♀️😁
Pozz Ivana, može znaciti nesto a i ne mora. Ja sam imala cikluse kad su me grudi bolile od O do M, nisan trudna bila. Imala sam cikluse kad su me grudi bolile 3 dana prije M, opet nisan bila trudna. Imala sam ciklusa kad me grudi nisu uopce bolile, i opet nisan trudna bila. Hormoni su zeznuta stvar, mala promjena hormona moze uzrokovat ocitu promjenu na tvom tijelu, posebice sad kad sve pazis i osluskujes. Ponavljam, može bit T, jer grudi i bradavice kod zena koje su trudne najvise i pocnu bolit kad vec saznaju da su trudne, a i ne mora. Uglavnom, želim ti da ti bude kako ti želiš 😉
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sortiraj odgovore
Najstariji