Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    06. Srpanj 2020. 14:28

A da danas pišnem?🤔 jel ima kakve veze ako M ocekujem tek sutra? A opet taaaaaaako se bojim😣

Jagodica125
    06. Srpanj 2020. 14:29

Mozda jos danas dobijem?!😱

06. Srpanj 2020. 14:35

Jagodica125

A da danas pišnem?🤔 jel ima kakve veze ako M ocekujem tek sutra? A opet taaaaaaako se bojim😣

Ja sam radila 3 dana prije očekivane. Tj ni ne znam kad bi tocno trebala dobit, ali računam u sri. Napravi danaaas, drzim figee 🤗🤗🤗

pupetta
    06. Srpanj 2020. 14:36

Jagodice bolje s prvim jutarnjim urinom ako ti jos ne kasni M. Strpi se do sutra 😊 iako bi ti ja savjetovala d pricekas da ti zakasni M, ali znam koliko se tesko suzdrzati.
    Ostale curke, pridruzujem se dobrim zeljama i svima zelim plus koji se vidi iz aviona! 🙏🏻❤

Baby P 03/21 💙

06. Srpanj 2020. 14:40

littlestar13

Jagodica125

Ja sam radila 3 dana prije očekivane. Tj ni ne znam kad bi tocno trebala dobit, ali računam u sri. Napravi danaaas, drzim figee 🤗🤗🤗

pisni ti i danas i sutra ujutro :)

Jagodica125
    06. Srpanj 2020. 14:43

Ma pricekat cu do sutra👍 Taman danas odem po testic i sutra ujutro pisnem. Prije nego sto i ja i dragi mrdnemo na posao🤣

pupetta
    06. Srpanj 2020. 14:50

Jagodica125

Ma pricekat cu do sutra👍 Taman danas odem po testic i sutra ujutro pisnem. Prije nego sto i ja i dragi mrdnemo na posao🤣

Sretno i stavi nam slikicu obavezno 🙏🏻😊

Baby P 03/21 💙

Jagodica125
    06. Srpanj 2020. 14:52

Idem se primirit. Bojim se unaprijed previse radovat. 😞

• molly30
    06. Srpanj 2020. 16:07

Drage zenice, nista ni ovaj put od plusica :( 100 ginića sam obisla, sve je super, sve 5, nema brige, la-la-la.. no, kontracepcije i planiranje trudnoce, iskustva vas, kada ste radili na bebi? Jedan ginic mi kaze u sred pijenja tableta, jedan poslije, drugi opet 14dana poslije M, svako nesto svoje govori. Jel imala koja takvo iskustvo? Hvala :)

• molly30
    06. Srpanj 2020. 16:27

Andela111

koliko dugo radite na bebi?

Vise od godinu dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.