A da danas pišnem?🤔 jel ima kakve veze ako M ocekujem tek sutra? A opet taaaaaaako se bojim😣
A da danas pišnem?🤔 jel ima kakve veze ako M ocekujem tek sutra? A opet taaaaaaako se bojim😣
Ja sam radila 3 dana prije očekivane. Tj ni ne znam kad bi tocno trebala dobit, ali računam u sri. Napravi danaaas, drzim figee 🤗🤗🤗
Jagodice bolje s prvim jutarnjim urinom ako ti jos ne kasni M. Strpi se do sutra 😊 iako bi ti ja savjetovala d pricekas da ti zakasni M, ali znam koliko se tesko suzdrzati.
Ostale curke, pridruzujem se dobrim zeljama i svima zelim plus koji se vidi iz aviona! 🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Ja sam radila 3 dana prije očekivane. Tj ni ne znam kad bi tocno trebala dobit, ali računam u sri. Napravi danaaas, drzim figee 🤗🤗🤗
pisni ti i danas i sutra ujutro :)
Ma pricekat cu do sutra👍 Taman danas odem po testic i sutra ujutro pisnem. Prije nego sto i ja i dragi mrdnemo na posao🤣
Ma pricekat cu do sutra👍 Taman danas odem po testic i sutra ujutro pisnem. Prije nego sto i ja i dragi mrdnemo na posao🤣
Sretno i stavi nam slikicu obavezno 🙏🏻😊
Baby P 03/21 💙
Drage zenice, nista ni ovaj put od plusica :( 100 ginića sam obisla, sve je super, sve 5, nema brige, la-la-la.. no, kontracepcije i planiranje trudnoce, iskustva vas, kada ste radili na bebi? Jedan ginic mi kaze u sred pijenja tableta, jedan poslije, drugi opet 14dana poslije M, svako nesto svoje govori. Jel imala koja takvo iskustvo? Hvala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji