Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Srpanj 2020. 12:52

Jagodica125

snoopyiicaa - ni ja ne vidim nazalost😣
    littlestar13 imare.su - drzim fige da testici budu pozitivni🥳

Meni treba sutra doci, ako ne dodje napravit cu test ili ujutro ili poslije posla, do 16h sam sutra😇 nemam nikakvog iscjedka, grudi malo osjetljive, ali sada da umirem od bolova i ne bas🤷‍♀️ osijecam probadanje u desnom jajniku. Nemam bas osijecaj sa cu svaki tren procurit, ali ljudsko tijelo je cudo, pa se ne drzim previse simptoma. Drzite mi fige curke, sve me strag ic kupit testic😂🤦‍♀️

Identično tako je i meni. Samo sto me cak ni ne osjetim jajnike. Drzim fige da bude ➕❤️

Evo i mene tu :)
    06. Srpanj 2020. 12:56

Baš mi je žao za curke koje su dobile mengu, ali ne dajte se. Svaki mjesec je nova šansa i realno tih mjesec dana brzo prođe :))))) Držim vam svima fige da što prije ugledate plusiće i prebacite se na Trudnoću :))))) 

Jagodica125
    06. Srpanj 2020. 13:02

littlestar13

Jagodica125

Meni treba sutra doci, ako ne dodje napravit cu test ili ujutro ili poslije posla, do 16h sam sutra😇 nemam nikakvog iscjedka, grudi malo osjetljive, ali sada da umirem od bolova i ne bas🤷‍♀️ osijecam probadanje u desnom jajniku. Nemam bas osijecaj sa cu svaki tren procurit, ali ljudsko tijelo je cudo, pa se ne drzim previse simptoma. Drzite mi fige curke, sve me strag ic kupit testic😂🤦‍♀️

Identično tako je i meni. Samo sto me cak ni ne osjetim jajnike. Drzim fige da bude ➕❤️

Molim za sve nas 🙏

tea_tea
    06. Srpanj 2020. 13:06

.. evo mene natrag ... nakon svih "simptoma", nakon 2 dana kašnjenja uz terapiju Duphaston (16-25 dc), u subotu stigla menzis  uz grčeve za poludiiit ... znači nisam se mogla ustati koliko je boljelo... sad mi je treći dan menzis, očekujem da će trajati još do sutra, a onda ću mjerit temperaturu i napravit ovulacijski test pa ćemo vidjeti stanje... isto tako se nadam da će i suprug te dane stići sa terena, ako će sve ići po planu, pa idemo u nove pobjede... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

06. Srpanj 2020. 13:11

tea_tea

.. evo mene natrag … nakon svih "simptoma", nakon 2 dana kašnjenja uz terapiju Duphaston (16-25 dc), u subotu stigla menzisuz grčeve za poludiiit … znači nisam se mogla ustati koliko je boljelo… sad mi je treći dan menzis, očekujem da će trajati još do sutra, a onda ću mjerit temperaturu i napravit ovulacijski test pa ćemo vidjeti stanje… isto tako se nadam da će i suprug te dane stići sa terena, ako će sve ići po planu, pa idemo u nove pobjede…

drzim fige :) znam kako ti je
    moj il je na terenu ili ima neke glupe smjene po 12h

tea_tea
    06. Srpanj 2020. 13:19

anci00

tea_tea

.. evo mene natrag … nakon svih "simptoma", nakon 2 dana kašnjenja uz terapiju Duphaston (16-25 dc), u subotu stigla menzisuz grčeve za poludiiit … znači nisam se mogla ustati koliko je boljelo… sad mi je treći dan menzis, očekujem da će trajati još do sutra, a onda ću mjerit temperaturu i napravit ovulacijski test pa ćemo vidjeti stanje… isto tako se nadam da će i suprug te dane stići sa terena, ako će sve ići po planu, pa idemo u nove pobjede…

ma užas...  najgore je što nikad ne zna, pa skoro do zadnjeg dana, kad će doći doma... čak je i razmišljao o otkazu, al obzirom imamo još neki kredit, sad ćemo to riješiti pa kako bude da bude... iskreno se nadam da će jakoo skoro biti +ić

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Bella🌟
    06. Srpanj 2020. 13:24

Jagodica125

Joooj držim fige da bude +😁😁

06. Srpanj 2020. 13:28

tea_tea

anci00

tea_tea

ma užas…najgore je što nikad ne zna, pa skoro do zadnjeg dana, kad će doći doma… čak je i razmišljao o otkazu, al obzirom imamo još neki kredit, sad ćemo to riješiti pa kako bude da bude… iskreno se nadam da će jakoo skoro biti +ić

i ja,trenutno je malo situacija i s ovom coronom luda pa drzi to sto jos imas, ja se iskreno isto nadam uskoro plusicu i sebi i tebi i svima :)
    al imamo identicnu situaciju, svo do zadnjeg dana ne zna kad koju radi i dal ide na teren mislim bzvz. al et hopsat cemo cim budemo mogle hihi

Kona13
    06. Srpanj 2020. 13:31

marinalin

Kona13 ja sam koristila i sipak.
    I dosta mojih poznanica..
    Nazalost nista od preparata ne garantira 👎

Ma znam da ništa ne garantira, već čitala recenzije i jaaaako puno pozitivnih 💁‍♀️ 

👦2012💙

Jagodica125
    06. Srpanj 2020. 14:26

PeaceLily

Jagodica125

Joooj držim fige da bude +😁😁

Jooooj, sad niti je vise ne mogu sakriti nadanje i želju da je plusic🙏🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.