Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivana_sbk
    07. Srpanj 2020. 10:37

Sanjarka88

I meni je s grudima tako
    99% ciklusa me bole vise ili manje. Al desilo se da me ne boli nista

Hvala ti sanjarka 🤩 tako je onda i kod mene situacija 😅 a dobro, idemo dalje 🤷‍♀️

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Ivana_sbk
    07. Srpanj 2020. 10:40

Andela111

i meni se to desavalo da me uopste ne bole….

Hvala ti Andela na odgovoru. Imam jednu prijateljicu samo koja radi na bebi s mužem a nju nikad ne bole grudi, pa nisam imala s kim usporediti. 🙏

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

janasanja
    07. Srpanj 2020. 10:41

PeaceLily

Dobro jutro svim drag ženicama, nadam se da ste dobro danas🤗🤗
    Malo offtopic , je li neka od vas koristila Acidosalus ili acidosalus vaginalete i kakva su vam iskustva s tim

Ja! Pila sam antibiotik radi Ureaplasme i usput njih stavljala (na svoju ruku) kao dodatna pomoć plus prevencija od gljivica. Ali, nalaze ću dobiti tek u 8.mj pa mogu napisati jesam li riješila problem 

Ja (32): PCOS, Hashimoto
    On (32): bila Asthenozoospermia, popravili smo nalaz! :)
    --> u obradi na humanoj...

07. Srpanj 2020. 10:50

Snoopyiicaa

Hej cure, pišnila sam ujutro i nema ništa, evo pogledajte i same
    https://ibb.co/KGS7wKD
    Ujutro je bilo jako malo smeđeg na wc papiru kad sam se brisala, i imam bas bolne grceve tako da nažalost mislim da ce menga doci svaki tren 😤
    Ako ništa drugo barem će doci nakon 3 mjeseca 🙄

Javi jel stigla prava bas :) ako je samo naprijed u nove pobjede jer sto kazes makar si sigurna nakon 3mj da je tu

watson009
    07. Srpanj 2020. 10:52

Snoopyiicaa

Ujutro je bilo jako malo smeđeg na wc papiru kad sam se brisala, i imam bas bolne grceve tako da nažalost mislim da ce menga doci svaki tren 😤

Ajmeeee,zezas me 😞 kako je to moguce ? 
    Cekaj, 3 mjeseca nisi imala M? Pogubila sam se u postovima.

Aj da vas ja nesto pitam, danas mi je 2.dan nakon zavrsetka O i imam prozirnu,jakoo rastezljivu sluz ...ako smijem pitati ima li jos netko takvu sluz odmah nakon O? 
    Prosli mjesec uopce nisam imala takvu sluz....
    Oh mene,simptomici i sve...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    07. Srpanj 2020. 10:53

*nakon zavrsetka M 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Jagodica125
    07. Srpanj 2020. 10:55

Curke, kao sto rekoh, ja bih danas trebala dobit - imala jutros nesto malo roskastog kod brisanja, sad opet nis, ali feeling da cu procurit onak kak spada svaki tren. Cak sam i od svoje aplikacije na mobu dobila obavijest: "Stize ti M!"🤣🤦‍♀️ Dao Bog da ne imala pravo🙏🥰 a vidjet cemo. Dosta mi vise ovog curka, pa ne curka - deder se odluci vise 🤣 sva sam u stilu "i tebe sam sit, kafano"🤣🤦‍♀️

watson009
    07. Srpanj 2020. 11:01

Jagodica125 drzim palceve jako jako da bude plusic ! Pa rekordno brzo odes s teme hehe 
    Probaj glavu okupirati necime da ne mislis stalno na vjesticu.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

valentina98
    07. Srpanj 2020. 11:04

watson009

Snoopyiicaa

Ajmeeee,zezas me 😞 kako je to moguce ?
    Cekaj, 3 mjeseca nisi imala M? Pogubila sam se u postovima.

Aj da vas ja nesto pitam, danas mi je 2.dan nakon zavrsetka O i imam prozirnu,jakoo rastezljivu sluz …ako smijem pitati ima li jos netko takvu sluz odmah nakon O?
    Prosli mjesec uopce nisam imala takvu sluz….
    Oh mene,simptomici i sve…

Ancioo javit cu vam, za sad nema nista, ujutro je bio samo taj smeđi iscjedak, i opet bijelo prozirni rastezljivi icjedak 🙄  ali me zato grcevi razaraju🤦‍♀️
    Zadnja menga mi je bila 18.4.,bila sam i kod ginica i rekla mi je da je to normalno jer sam prestala pit pilule.. 🙄

Cure ja vam ne znam dati odgovore jer sam poslije prve trudnoce pila pilule i sve mi je bilo tocno u dan, i sad eto nemam mengu vec tri mjeseca pa vam zato i ne odgovaram na vasa pitanja 😏 ali sam uz sve vas 🤞❤️

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    07. Srpanj 2020. 11:06

Jagodica125

Curke, kao sto rekoh, ja bih danas trebala dobit - imala jutros nesto malo roskastog kod brisanja, sad opet nis, ali feeling da cu procurit onak kak spada svaki tren. Cak sam i od svoje aplikacije na mobu dobila obavijest: "Stize ti M!"🤣🤦‍♀️ Dao Bog da ne imala pravo🙏🥰 a vidjet cemo. Dosta mi vise ovog curka, pa ne curka - deder se odluci vise 🤣 sva sam u stilu "i tebe sam sit, kafano"🤣🤦‍♀️

Tako sam i ja ujutro imala tokom brisanja malo smeđeg, a u subotu na dnevnom ulosku nesto rozo je bilo i totalno mi je ful osjecaj kao da cu svaki tren procurit jer imam bas jake grceve 🙄 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.