Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Srpanj 2020. 10:01

Sara🌻 (Mrljica)

Ivana_sbk

Dobro jutro svima, nakon sedam mjeseci čitanja ohrabrila sam se prvi put u životu pisati na ikojem forumu 🥳 imam samo kratko pitanje, ako imate vremena bit ću vam svima zahvalna na odgovorima.
    Je li normalno/okey/uobičajeno da me grudi ne bole niti malo prije menstruacije koja treba (Boze daj da ne stigne🤣) doći za 2-3 dana?
    Vodim kalendar i do sada (otkad pratim) grudi su me nakon ovulacije toliko ubijale bar 10 dana, sad ovaj ciklus niti malo.
    Iako mi se čini da ću dobiti menst jer polako neki lagani bolovi dolaze, nema veze, Bogu hvala, htjela sam čuti vaša iskustva. 🤷‍♀️😁

Pozz Ivana, može znaciti nesto a i ne mora. Ja sam imala cikluse kad su me grudi bolile od O do M, nisan trudna bila. Imala sam cikluse kad su me grudi bolile 3 dana prije M, opet nisan bila trudna. Imala sam ciklusa kad me grudi nisu uopce bolile, i opet nisan trudna bila. Hormoni su zeznuta stvar, mala promjena hormona moze uzrokovat ocitu promjenu na tvom tijelu, posebice sad kad sve pazis i osluskujes. Ponavljam, može bit T, jer grudi i bradavice kod zena koje su trudne najvise i pocnu bolit kad vec saznaju da su trudne, a i ne mora. Uglavnom, želim ti da ti bude kako ti želiš 😉

Pozz Ivana, ja isto dijelim iskustvo kao i Sara nekad mi je ovako, nekad onako
    sacekaj jos malo pa ako kasni napravi testic :)
    Drzim fige da ti se zelja ostvari

Ivana_sbk

Sara🌻 (Mrljica)

Ivana_sbk

Dobro jutro svima, nakon sedam mjeseci čitanja ohrabrila sam se prvi put u životu pisati na ikojem forumu 🥳 imam samo kratko pitanje, ako imate vremena bit ću vam svima zahvalna na odgovorima.
    Je li normalno/okey/uobičajeno da me grudi ne bole niti malo prije menstruacije koja treba (Boze daj da ne stigne🤣) doći za 2-3 dana?
    Vodim kalendar i do sada (otkad pratim) grudi su me nakon ovulacije toliko ubijale bar 10 dana, sad ovaj ciklus niti malo.
    Iako mi se čini da ću dobiti menst jer polako neki lagani bolovi dolaze, nema veze, Bogu hvala, htjela sam čuti vaša iskustva. 🤷‍♀️😁

Pozz Ivana, može znaciti nesto a i ne mora. Ja sam imala cikluse kad su me grudi bolile od O do M, nisan trudna bila. Imala sam cikluse kad su me grudi bolile 3 dana prije M, opet nisan bila trudna. Imala sam ciklusa kad me grudi nisu uopce bolile, i opet nisan trudna bila. Hormoni su zeznuta stvar, mala promjena hormona moze uzrokovat ocitu promjenu na tvom tijelu, posebice sad kad sve pazis i osluskujes. Ponavljam, može bit T, jer grudi i bradavice kod zena koje su trudne najvise i pocnu bolit kad vec saznaju da su trudne, a i ne mora. Uglavnom, želim ti da ti bude kako ti želiš 😉

Hvala ti puno Sanjice na odgovoru, ovo mi puno znaci sto si napisala. Najbolje mi je kad čujem/pročitam iskustva slična meni 😊 vjerujem da ću dobiti menstr. i da izostanak boli u grudima je samo nešto sa hormonima bezazleno. A to kad mi nešto izostane kao ova bol u grudima sada malo bude čudno ali na kraju krajeva, nismo roboti da svi mjesec mora biti isto sto i prethodnih, jer kad bi bilo isto onda nebi bilo iznenađenja 🎉

Radimo na bebi od 11/2019.
    Na kontrolnom pregledu kod gin. krajem travnja 2020. - sve uredu.
    Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Angeleyes

Ivana_sbk

Pozdrav! Mene ti isto grudi ne bole svaki put kad trebam dobit, sve po čemu sam mogla primjetit ovaj zadnji put da dolazi je velika žeđ i to je to. Ne znam o čemu to ovisi, nisam proučavala toliko ali kod mene je baš kako kad. Nekad po grudima, nekad po raspoloženju, a nekad niti ne primjetim išta (ili ne idem za tim).🤷🏼‍♀️ A što se tiče trudnoće, rekla sam sebi da ničemu ne vjerujem dok ne bude kasnila. Tako da dalje ne znam, mozda cure imaju vise iskustva... 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Bella🌟
    07. Srpanj 2020. 10:05

Dobro jutro svim drag ženicama, nadam se da ste dobro danas🤗🤗 
    Malo offtopic , je li neka od vas koristila Acidosalus ili acidosalus vaginalete i kakva su vam iskustva s tim?

Ivana_sbk
    07. Srpanj 2020. 10:05

Angeleyes

Ivana_sbk

Pozdrav! Mene ti isto grudi ne bole svaki put kad trebam dobit, sve po čemu sam mogla primjetit ovaj zadnji put da dolazi je velika žeđ i to je to. Ne znam o čemu to ovisi, nisam proučavala toliko ali kod mene je baš kako kad. Nekad po grudima, nekad po raspoloženju, a nekad niti ne primjetim išta (ili ne idem za tim).🤷🏼‍♀️ A što se tiče trudnoće, rekla sam sebi da ničemu ne vjerujem dok ne bude kasnila. Tako da dalje ne znam, mozda cure imaju vise iskustva…

Hvala ti na odgovoru 🙏 da, išla sam nešto istraživati da dođe do naglog porasta progesterona/estrogena (jedno od toga) pa da onda bole grudi, a svašta piše, ništa strašno, vjerojatno je i hormonima dosta ove vrućine 🤣 

Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Ivana_sbk
    07. Srpanj 2020. 10:10

anci00

Sara🌻 (Mrljica)

Ivana_sbk

Pozz Ivana, ja isto dijelim iskustvo kao i Sara nekad mi je ovako, nekad onako
    sacekaj jos malo pa ako kasni napravi testic :)
    Drzim fige da ti se zelja ostvari

Hvala ti anci na odgovoru, znaci puno nas je da nekad grudi bole nekad ne, sad mi je ipak lakše i opustit ću se i čekati da dobijem stvari pa onda opet ispočetka 🥰 
    Ma sad zadnjih par ciklusa (oko 4-5) uvijek su me bolile, sad ne ali osjecam bol onu “dragu” koja navješta 🤣🌡

Ovulacije ✅ ciklusi ✅
    27 godina 🥰

Angeleyes
    07. Srpanj 2020. 10:11

Ivana_sbk

Angeleyes

Ivana_sbk

Pozdrav! Mene ti isto grudi ne bole svaki put kad trebam dobit, sve po čemu sam mogla primjetit ovaj zadnji put da dolazi je velika žeđ i to je to. Ne znam o čemu to ovisi, nisam proučavala toliko ali kod mene je baš kako kad. Nekad po grudima, nekad po raspoloženju, a nekad niti ne primjetim išta (ili ne idem za tim).🤷🏼‍♀️ A što se tiče trudnoće, rekla sam sebi da ničemu ne vjerujem dok ne bude kasnila. Tako da dalje ne znam, mozda cure imaju vise iskustva…

Hvala ti na odgovoru 🙏 da, išla sam nešto istraživati da dođe do naglog porasta progesterona/estrogena (jedno od toga) pa da onda bole grudi, a svašta piše, ništa strašno, vjerojatno je i hormonima dosta ove vrućine 🤣

Da, vrućina odradi svoje, svašta nešto utječe... Evo npr menstruacija mi se uvijek produži za 1 dan kad su sparine vani i to mi je godinama tako. Sve je to normalno (ako je u granicama, of kors) 🙃

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

pupetta
    07. Srpanj 2020. 10:15

Svim curama koje piske sretno i javite nam se! 😊Cekalicama isto zelim srecu i da ne stigne M 🙏🏻
    Onima koji su u meduvremenu dobili M saljem zagrljaj 🧘‍♀️

Baby P 03/21 💙

valentina98
    07. Srpanj 2020. 10:20

Hej cure, pišnila sam ujutro i nema ništa, evo pogledajte i same
     https://ibb.co/KGS7wKD
    Ujutro je bilo jako malo smeđeg na wc papiru kad sam se brisala, i imam bas bolne grceve tako da nažalost mislim da ce menga doci svaki tren 😤
    Ako ništa drugo barem će doci nakon 3 mjeseca 🙄

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    07. Srpanj 2020. 10:23

I meni je s grudima tako 
    99% ciklusa me bole vise ili manje. Al desilo se da me ne boli nista 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.