Ni ja ne vidim niste na testu 😕
Jel ti menga krenula normalno?
Nije jučer ali danas je krenula normalno ako mene pitate🙂
Cure u pravu ste nema nista, evo danas me boli kao da cu dobiti mengu pa ju ocekujem svaki cas.. Hvala vam na savjetima, mi smo tek krenili sa drugim bebacem, za prvog nam je trebalo 6 mj i tek kada sam se prestala zivcirati i misliti na to da silom želimo bebu, beba je dosla 😊 tako da se necu vise zivcirati uopce, necu ni misliti na to, kad bude biti ce😊
Tako i vi drage moje, nemojte misliti puno na to dal ce test biti pozitivan ili neg, nemojte misliti dali ce menga doci ovaj mjesec ili nece, ili svaki naredni mjesec, opustite se, iznenađenja dolaze u pravom trenutku bas onda kada treba! 🌼❤️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Ni ja ne vidim niste na testu 😕
Jel ti menga krenula normalno?
Nije jučer ali danas je krenula normalno ako mene pitate🙂
Drzim ti fige da sljedeca ne dode 🤞
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
To si dobro rekla,kada malo bolje razmislim najbolje stvari u zivotu su mi dosle tek kada bih prestala misliti na to 🙏🌸
Ditaalice oprosti,pomijesala sam vas...tebi zelim svu srecu u daljnjoj obradi i bas tako kako je doktorica rekla,uskoro ces biti trbusasta🙌😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Cure u pravu ste nema nista, evo danas me boli kao da cu dobiti mengu pa ju ocekujem svaki cas.. Hvala vam na savjetima, mi smo tek krenili sa drugim bebacem, za prvog nam je trebalo 6 mj i tek kada sam se prestala zivcirati i misliti na to da silom želimo bebu, beba je dosla 😊 tako da se necu vise zivcirati uopce, necu ni misliti na to, kad bude biti ce😊
Tako i vi drage moje, nemojte misliti puno na to dal ce test biti pozitivan ili neg, nemojte misliti dali ce menga doci ovaj mjesec ili nece, ili svaki naredni mjesec, opustite se, iznenađenja dolaze u pravom trenutku bas onda kada treba! 🌼❤️
Tako je ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E ovako ja sam vec pisala
Inace su mi ciklusi od 28 do 35 maks.
Odnosi 5 11 12 14 15 16 17 19 i 25
Ugl.ciljamo plodne
Dosla mi je 26ti dan
Petak 5.6. Znaci onak iznenda doslovce se pojavilo.
Petak ne racunam jer je bilo 21h
Subotu 1 nocni ulozak i 1 tampon sasvim oke za 2dan.
3 dan ned 1 ulozak mi je bio dovoljan za cijeli dan
Kasnije sam stavila tampon jer sam isla u grad pa da nemam brige da slucajno ne prođe .
4dan je nije bilo tj nakon brisanja je bilo svj rozo
Pretp.sam da je to kraj jer je uranila pa ono d aje blazeg oblika. 5ti dan jucer znaci doslovce nis 1 obican dnevni uzak mi je izdrzao tijekom posla imala sam ga iz fore tek toliko.
Danas sve oke nema nicega bez uloska i sve super da bi sad znaci gotova je zapravo je prosla prije 5 dana menstruacija i sad naglo pocela ponovo.
Inace mi ciklus svaki mj drugaciji imam cistu na ljevom jajniku al gin reko sve oke nije kriticna ugl sad me ovo zbunjuje danas.Znaci svjeza krv sa skroz sitnim komadicima npr poput rize su ugrusci .
Taman sam mislila da je gotovo kad opet pocela ...
💃 25
🤵29
Nepravilni ciklusi od 28 do 35dana, najcesce 32-33 ponekad se oduzi 42-43/45/48
Cista lijevi 3cm vodena 2019.,
Cista desni jajnik 5cm žutog tijela 2.2021g
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
Letrozol, folacin , duphastone, vitamin d..
1.postupak IUI 11.9.23.
Asthenozoosperia 18%, 40% pokretnih ...
E ovako ja sam vec pisala
Inace su mi ciklusi od 28 do 35 maks.
Odnosi 5 11 12 14 15 16 17 19 i 25
Ugl.ciljamo plodne
Dosla mi je 26ti dan
Petak 5.6. Znaci onak iznenda doslovce se pojavilo.
Petak ne racunam jer je bilo 21h
Subotu 1 nocni ulozak i 1 tampon sasvim oke za 2dan.
3 dan ned 1 ulozak mi je bio dovoljan za cijeli dan
Kasnije sam stavila tampon jer sam isla u grad pa da nemam brige da slucajno ne prođe .
4dan je nije bilo tj nakon brisanja je bilo svj rozo
Pretp.sam da je to kraj jer je uranila pa ono d aje blazeg oblika. 5ti dan jucer znaci doslovce nis 1 obican dnevni uzak mi je izdrzao tijekom posla imala sam ga iz fore tek toliko.
Danas sve oke nema nicega bez uloska i sve super da bi sad znaci gotova je zapravo je prosla prije 5 dana menstruacija i sad naglo pocela ponovo.
Inace mi ciklus svaki mj drugaciji imam cistu na ljevom jajniku al gin reko sve oke nije kriticna ugl sad me ovo zbunjuje danas.Znaci svjeza krv sa skroz sitnim komadicima npr poput rize su ugrusci .
Taman sam mislila da je gotovo kad opet pocela …
Da napomenem inace mi traje 1 dan rozo drugi dan nekad s ogromnim komadima al navikla sam na to...ovaj put kolko ja znam ugruska nije bilo prije par dana...al je dosla 26ti dan al citala sam da je to oke... znaci ja sad nez trebala bi sad uskoro ici na posao jel da idem pa to sve zanemarim il da zivem ginbil je to oke
Racunam znaci 1 dan navecer dosla 2 i 3donekle oke 4 i 5 nista i sad ponovo svjeza? Sta je to sad?
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Leptir nazovi ginekologa, cudno def
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Leptir nazovi ginekologa, cudno def
Ma razm.moj gin je pred mirovinu pa radi tek tolko...i jos nemam kako doc do nekih 5 h dok muz dode s posla.ugl ako i je t to je sad prvi put...
Al nez ja kazem da idem na poso pa onda ako s epogorsa...a muz kaze nemoj ic...sad nis nez
Mozd ase samo oduzilo al mi neobicno da je trajalo pet noci i sub i ned onak 4 i 5 dan nis sto je oke...al ovo danas je bas ono šok haha xD...aj oke nazvat cu pa cu vidjet ...sta ce rec xD Taman sam mislila sad je proslo sad sam mirna mj dana ..
💃 25
🤵29
Femisan a kapi 1
Vrkuta čaj
Matičnjak čaj
Lh trakice bezuspješn
Fertilup za muskarce
1.postupak IUI 11.9.23.
Cure koje imate izrazen pms ( bolne grudi, nervoza…)
Da li vam je svaki mjesec isto izrazen ili ipak ne?
Meni je znalo varirati, nekad jaci nekad slabiji no zadnja 2 ciklusa nista, nula. Ne bole cice, nisam nervozna , ne režim na muža… 🤣
Mislim super je to, al me strah da se nije nesto poremetilo? Kakva su vasa iskustva?
Meni varira ovisno o godisnjem dobu cini mi se, ali mijenja se svakako 😂 recimo ovaj mjesec sam uzasna sto se tice ponasanja, sama sebi idem na zivce. Grudi me u zadnjih par mjeseci nisu boljele, samo bradavice u vrijeme ovulacije, ali me trenutno bole na dodir. M bi (ne)trebala stici u subotu.
Drzim fige da je bol cica simptom trudnoce ovaj put
Ja sam proslu trudnocu radila test 6-7 prije ocekivane menge jer su me cice bolile ko lude dok sam i hodala 🤣
Hvala ti, ali nekako imam osjecaj kao da ipak nista od ovog mjeseca. Strasno sam nervozna zadnjih dana, sve mi smeta. Jedva cekam da saznam na cemu sam samo da ovo prestane 😂 ako mi M bude kasnila napravit cu test nakon 4 ili 5 dana izostanka pa cemo vidjeti 😊
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji