Evo ja se javljam da sam isla napokon ginekologinji koja me saslusala i zna sto i kako dalje! Moram obavit sve pretrage briseve, hormone i spermiogram. Dobila sam terapiju za dijabeticare i morat cu imat ciljane odnose uz letrozol koji stimulira ovulacije jer ih nemam. Barem sam napravila korak unaprijed prema cilju 👶😊
Ja-30 god, PCOS
M-39 god
I ja pijem Solgar folat jer je to cisti folat, a ne folna kiselina. Zadovoljna sam, nist posebno od toga ne vidim
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Iii etoo stigla je vještica... Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin... Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀
Iii etoo stigla je vještica… Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin… Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀
Tako je meni bilo prije 5 godina, kada smo ja i mm odlucili se vise ne paziti al vec je bio skoro kraj ciklusa.... Ugl tada i vise nikad mi je dosla nakon 36 dana, nisam nikad skuzila sta je to bilo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(
Mislim da bi 15dpo vec trebao biti pozitivan test
Jel ti kasni ili?
I ja pijem Solgar folat jer je to cisti folat, a ne folna kiselina. Zadovoljna sam, nist posebno od toga ne vidim
Ja prve dvi trudnoce nisam ni znala da to treba piti 🙈
Sad cu ipak radije neke prenatale da vise toga unesem bude valjda ok i folna kiselina
Evo ja se javljam da sam isla napokon ginekologinji koja me saslusala i zna sto i kako dalje! Moram obavit sve pretrage briseve, hormone i spermiogram. Dobila sam terapiju za dijabeticare i morat cu imat ciljane odnose uz letrozol koji stimulira ovulacije jer ih nemam. Barem sam napravila korak unaprijed prema cilju 👶😊
Super, sad bar znas sto i kako 🤞
Ditaalice,drago mi je da si bila kod lijecnika koji je znao stoda dalje.
Ti si i prije vec znala da nemas O ili si to naknadno otkrila ?
Sto je sa onim lijecnikom za potpomognutu sto ste trebali ici ?
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sortiraj odgovore
Najstariji