Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagoda101
    09. Lipanj 2020. 14:50

Evo ja se javljam da sam isla napokon ginekologinji koja me saslusala i zna sto i kako dalje! Moram obavit sve pretrage briseve, hormone i spermiogram. Dobila sam terapiju za dijabeticare i morat cu imat ciljane odnose uz letrozol koji stimulira ovulacije jer ih nemam. Barem sam napravila korak unaprijed prema cilju 👶😊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

malamarelica
    09. Lipanj 2020. 14:50

I ja pijem Solgar folat jer je to cisti folat, a ne folna kiselina. Zadovoljna sam, nist posebno od toga ne vidim

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

09. Lipanj 2020. 15:19

Samo naprijed cure❤️

valentina98
    09. Lipanj 2020. 15:52

Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :( 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

• Mimi_Mimi
    09. Lipanj 2020. 16:38

Iii etoo stigla je vještica... Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin... Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 18:24

Mimi_Mimi

Iii etoo stigla je vještica… Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin… Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀

Tako je meni bilo prije 5 godina, kada smo ja i mm odlucili se vise ne paziti al vec je bio skoro kraj ciklusa.... Ugl tada i vise nikad mi je dosla nakon 36 dana, nisam nikad skuzila sta je to bilo 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 18:24

Snoopyiicaa

Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(

Mislim da bi 15dpo vec trebao biti pozitivan test 
    Jel ti kasni ili? 

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 18:26

malamarelica

I ja pijem Solgar folat jer je to cisti folat, a ne folna kiselina. Zadovoljna sam, nist posebno od toga ne vidim

malamarelica

Ja prve dvi trudnoce nisam ni znala da to treba piti 🙈
    Sad cu ipak radije neke prenatale da vise toga unesem bude valjda ok i folna kiselina 

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 18:27

Ditaalice

Evo ja se javljam da sam isla napokon ginekologinji koja me saslusala i zna sto i kako dalje! Moram obavit sve pretrage briseve, hormone i spermiogram. Dobila sam terapiju za dijabeticare i morat cu imat ciljane odnose uz letrozol koji stimulira ovulacije jer ih nemam. Barem sam napravila korak unaprijed prema cilju 👶😊

Super, sad bar znas sto i kako 🤞

watson009
    09. Lipanj 2020. 18:34

Ditaalice,drago mi je da si bila kod lijecnika koji je znao stoda dalje.
    Ti si i prije vec znala da nemas O ili si to naknadno otkrila ? 
    Sto je sa onim lijecnikom za potpomognutu sto ste trebali ici ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.