Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    10. Lipanj 2020. 15:21

pupetta

Sanjarka88ovo nam je tek drugi mjesec truda 😊 ti znaci pred kraj ljeta kreces, sretno i uzivaj u ovim mjesecima pripreme ❤
    Watson009 nisi ti ni luda, lijepo se opusti pa u novu akciju. I ja sam prosli mjesec imala 100 simptoma i ugledala 200 znakova, bolje ih je ni ne pratiti 😂
    Inessretno, nadam se da ces za par dana ugledati svoj plusic 🙏🏻

A u biti kraj 7mj nakon menge, brzo ce to 😊
    O pa vi ste tek poceli, sretnooo i samo opusteno ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

malamarelica
    10. Lipanj 2020. 15:58

Haha ovo sa simptomima je koma. Ja sam pretprosli mjesec isla traziti sedefasto ljubicastu boju na gospodicni (kao to je jedan od sigurnih simptoma).  Inace, kad sam stvarno ostala trudna sve mi bilo isto ko pms. Grudi, pristic na bradi, jela sve zivo, mijesanje slatkog i slanog, ono kolanje krvi u dnu trbuha prije nego procuri... Samo sam ju cekala. Al nije dosla. 
    Ditalice jesi li ikad radila lh trakice pa si skuzila da nemas ovulacije ili? Npr.ja nikad nemam one bolove koje zene spominju. Ni i trbuhu ni u jajnjcima. To ti ne mora biti pokazatelj ovulacije. A ostala sam prirodno trudna, bas potrefila tad odnos kad je bila ovulacija koju sam iskljucivo znala samo po trakici. Bude mi i one sluzi. Nekad vise nekad manje. I ta trakica pozitivna. Evo bila bas u nedjelju, opet 16.dc. Ko i prosli mjesec

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

10. Lipanj 2020. 16:33

Ja bi trebala dobiti idući petak-tako nekako 
    Mogu samo reci da mi se nenormalno spava, sinoć sam zaspala u pola 11 i probudila Se jutros u 9 i to jedva gledala 
    I evo sad tipkam a duša mi spava, nemam nikakve predosjećaje nit ista, O mi je bila 02. -tak je trakica pokazala
    Odnose smo imali e sad... budemo vidjeli idući vikend dal stiže vještica il ne
    Mislim da će polako PMS početi jer jedem čokolade ko dijete neko 😂 

To ste u pravu, umislimo si i te neke simptome i onda kad vještica dođe budemo ajme tužne a u biti bi se trebale bas lijepo opustit i uživati ☺️☺️

valentina98
    10. Lipanj 2020. 17:34

Cure jelse koja susrela sa bas svijetlo smeđim iscjedakom? Imam ga na gacicama, i bas me jako bole leđa i maternica mi se onako grci :S , nekako slicno izgleda kao na ovoj slici sto sam nasla na netu, stavim ju dole u koemntar..
    Pitam za iscjedak jer je meni dan prije menstruacije znao biti tamno smeđi iscjedak (stara krv), a ovo sada prvi puta vidim 😮 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

valentina98
    10. Lipanj 2020. 17:36

Nisam ja slikala, nasla sam na netu sliku, i dosta je slican kao na slici..
    https://ibb.co/ZG0xv9W

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Sanjarka88
    10. Lipanj 2020. 17:49

Meni zna tako biti pred samu mengu

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

malamarelica
    10. Lipanj 2020. 17:54

Meni je tako bilo u travnju i to 5 dana trajalo prije menge, svaki dan malo tog iscjetka. Nikad do tad nisam to imala. Ugl dobila sam mengu tad

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

valentina98
    10. Lipanj 2020. 18:19

Hvala vam cure🥰

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

pupetta
    10. Lipanj 2020. 18:22

Sanjarka88 da, bome to ce proletiti za cas 😊 hvala puno! 🥰
    Snoopyiicaa meni je tako vrlo cesto pred mengu, pocne mi tako dan ranije i onda mi dan nakon dode bas prava M.

Baby P 03/21 💙

Jagoda101
    10. Lipanj 2020. 19:59

Meni isto tak bude par dana pred mengu to je normalno 😊 a za ovulacije s obzirom na moju situaciju i nakon ultrazvuka rekla je ginekologinja da ih sigurno nemam, al to ce jos provjeriti nakon sto dobijem prvu M jer mozda mi se pojavi sa terapijom koju cu poceti piti

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.