Ej Hopeee,tu smo daaa, kod mene akcija ovih dana,folnu sam bacila u smece i samo opusteno ovaj mjesec 😊
Zasto folna u smeće? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Zbog mog mira,pijem ju od 11.mj...dosta mi je.🙌😊
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Curee,
Evo i ja sam tu,dok ja skuzim da ste se prebacile na novu temu 😂😅
Ima li kakvih lijepih vijesti? ❤️❤️
Čao Hope😊
Cure menge jos nema, cak su i grcevi manji, nema ni iscjedka za sada, kad se obrisem s wc papirom bude onak mlijecno prozirni isjedak al ne bas puno.. pravila sam danas test, al ja mislim da se nist ne vidi, citala sam na internetu da ako je to implantacija da se moze napraviti test tek par dana poslije nje jer tek poslije implantacije nastaje hcg..
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
watson009 kod mene je identična situacija kao i kod tebe- folnu sam pila neko vrijeme i bacila sam ju u smeće, da što manje razmišljam 😁
Kod nas je isto akcija ovih dana ali malo sam se pribrala i opuštenija sam, ne opterećujem se više toliko-kad bude, bude 🤷♀️
👱♀️32|🙎♂️42
Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?
Hehehheheh prosli mjesec sam i macu pila,tj.tjerala sam nas oboje na nju...no rekoh sama sebi "cekaj malo" ,stani na loptu.
Uzivati cemo cijelo ljeto pa ako nema plusica do jeseni idemo onda na detaljnije pretrage,malo sam "olabavila" ovih dana 🙌😂😂😂
Nesto nam je utihnula grupa ovih dana...
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja imam tragove krvi po toaletnom papiru nakon piskenja i bole me jajnici tako da mislim da stize M. Sutra bi trebala doci, a kasno je za implataciju tako da nema sto drugo biti. Malo sam se razocarala jer smo ovaj mjesec bili bas aktivni, ali isto tako smo i saznali za problem. Sve u svemu, ceka nas spermiogram pa cemo vidjeti koji je sljedeci korak. Znam da smo tek na pocetku, tako da ne treba gubiti nadu 😊 bitno mi je samo da saznamo na cemu smo 🙌🏻
Svi koji ste u akciji zelim vam srecu da ovaj mjesec bude plus kao kuca! 🙏🏻❤
Baby P 03/21 💙
Ja imam tragove krvi po toaletnom papiru nakon piskenja i bole me jajnici tako da mislim da stize M. Sutra bi trebala doci, a kasno je za implataciju tako da nema sto drugo biti. Malo sam se razocarala jer smo ovaj mjesec bili bas aktivni, ali isto tako smo i saznali za problem. Sve u svemu, ceka nas spermiogram pa cemo vidjeti koji je sljedeci korak. Znam da smo tek na pocetku, tako da ne treba gubiti nadu 😊 bitno mi je samo da saznamo na cemu smo 🙌🏻
Svi koji ste u akciji zelim vam srecu da ovaj mjesec bude plus kao kuca! 🙏🏻❤
Svu srecu ovoga svijeta vam želim da uspijete ❤️
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Nista od menge ni danas 😁 danas bas jako, jako malo svijetlo smeđeg iscjedka 😁
ne znam koliko dana poslije implantacije se moze napraviti test? Pise na netu par dana da se treba sacekati 😏🤔
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji