Cure u pravu ste nema nista, evo danas me boli kao da cu dobiti mengu pa ju ocekujem svaki cas.. Hvala vam na savjetima, mi smo tek krenili sa drugim bebacem, za prvog nam je trebalo 6 mj i tek kada sam se prestala zivcirati i misliti na to da silom želimo bebu, beba je dosla 😊 tako da se necu vise zivcirati uopce, necu ni misliti na to, kad bude biti ce😊
Tako i vi drage moje, nemojte misliti puno na to dal ce test biti pozitivan ili neg, nemojte misliti dali ce menga doci ovaj mjesec ili nece, ili svaki naredni mjesec, opustite se, iznenađenja dolaze u pravom trenutku bas onda kada treba! 🌼❤️
Da, to je uvijek tako u zivotu. Treba se prepustiti i vjerovati da sve dolazi u pravo vrijeme. Moj je problem sto volim sve imati pod kontrolom, a ovo su neke stvari na koje ne mogu utjecati pa mi je tesko s te strane. Ali, treba raditi na sebi i otklanjati takve misli. Tako da samo hrabro curke, zelje su tu da se ostvare ❤
Treba li tko raditi test ovih dana? 😊
Baby P 03/21 💙
Ni ja ne vidim niste na testu 😕
Jel ti menga krenula normalno?
Nije jučer ali danas je krenula normalno ako mene pitate🙂
Drzim ti fige da sljedeca ne dode 🤞
Hvalaa tiii🥰 i ja tebii😊 🤞
Cure koje imate izrazen pms ( bolne grudi, nervoza…)
Da li vam je svaki mjesec isto izrazen ili ipak ne?
Meni je znalo varirati, nekad jaci nekad slabiji no zadnja 2 ciklusa nista, nula. Ne bole cice, nisam nervozna , ne režim na muža… 🤣
Mislim super je to, al me strah da se nije nesto poremetilo? Kakva su vasa iskustva?
Meni varira ovisno o godisnjem dobu cini mi se, ali mijenja se svakako 😂 recimo ovaj mjesec sam uzasna sto se tice ponasanja, sama sebi idem na zivce. Grudi me u zadnjih par mjeseci nisu boljele, samo bradavice u vrijeme ovulacije, ali me trenutno bole na dodir. M bi (ne)trebala stici u subotu.
Drzim fige da je bol cica simptom trudnoce ovaj put
Ja sam proslu trudnocu radila test 6-7 prije ocekivane menge jer su me cice bolile ko lude dok sam i hodala 🤣
Hvala ti, ali nekako imam osjecaj kao da ipak nista od ovog mjeseca. Strasno sam nervozna zadnjih dana, sve mi smeta. Jedva cekam da saznam na cemu sam samo da ovo prestane 😂 ako mi M bude kasnila napravit cu test nakon 4 ili 5 dana izostanka pa cemo vidjeti 😊
Ako te sta tjesi, moj dobiti ciklus u prosloj trudnoci, bila sam kao pod pms-om a n-tu 😁
Koliko se dugo trudite?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ni ja ne vidim niste na testu 😕
Jel ti menga krenula normalno?
Nije jučer ali danas je krenula normalno ako mene pitate🙂
Drzim ti fige da sljedeca ne dode 🤞
Hvalaa tiii🥰 i ja tebii😊 🤞
Hvala ❤️ mi krecemo tek u 8mj
Odmah bi ja ali tek sam prije 2 tjedna prestala biti betablokatore nakon 2 godine pa nek se ipak tijelo malo ocisti a i da bar pijem folnu mjesec dana
A do tada vas pratim 😊
Ja sam pila folnu od 11.mj...imam jos par komada ali sam izgubila volju i bacila ih u smece.
u ovaj ciklus idem bez folne 👆😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav zene moje, evo da vam se javim mi imamo 3 dana do neocekivane M, cice bole i pomalo tvrde, probadanja lagano krenula. Ali sam nekako izrazito mirna ovaj mj ja ne znam sta se dogada al cak sam i ful dobro raspolozena, da i lice mi je nekako zapanjujuce cisto s obzirom na 26dc. Nekako usla sam u ovaj mj s nadom, ali sam se fokusirala na neke druge stvari pa nisam nesto pretjerano zabila glavu u razmisljanje o T, sto je dobro ne unistavam samu sebe. Jedino sto sam primjetila na 24dc smedkastu zilicu na papiru uz iscjedak i samo taj put, doduse sjecam se da mi se to znalo desavati i prije ali ne uvijek pa ne uzivam za ozbiljno. Pijem folnu vec oko mjesec i pol i primjetila sam da mi je ful otvorila apetit, ono bas lijepo jedem ahhah 😅 inace jos jedna zanimljiva stvar, bas danas zovem svoje reko navratit cemo popodne kad pita tata jel nesto bilo ili, ja reko ma ne ovako posto muz sutra ne radi pa ono ahhah covjeku sad cudno bas je zvucao zbunjeno sto cemo doci preko tj jer inace idemo ugl vikendom, mislim si u sebi kasnije de jel moguce da to bude neki znak hahah 🤞🤣
Nea 💗
Ines pozdrav i ostala brzo u drugome stanju!!! Mozda je bas dobitan ciklus 👆😊
A da se nadovezem na znakove i simptome,otvorim televizor,odem u ducan,na cesti,radiu i apsolutno svugdje vidim neke znakove a nema jos T 😵
Od simptoma sam imala vec i bolne grudi i pojacani bijeli iscjedak i pad imuniteta i povecanu pospanost i izrazenu zilicu na dojci i pojacane bubuljice,pojacanu ceznju za odredenom hranom i sve slicno sto ovdje zene pisu...tako da mislim da je to sve u glavi i stvar psihe😭😞
Manite se simptoma,meni su zivce pojeli 😂
mi ovaj mjesec samo hopsanje i sto vise boravljenja u prirodi,izludi covjek od svega.
Jedino O mjerim evo biti ce 2.mj da ju ne fulam jer ju ne osjetim...
Sretno svima u novim ciklusima i novim borbama 🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mjeri li tko bazalnu?
Ines figeeee da je tata predosjetio 🤞🤞🤞🥰
Ja sam pila folnu od 11.mj…imam jos par komada ali sam izgubila volju i bacila ih u smece.
u ovaj ciklus idem bez folne 👆😂
🤣🤣🤣
Ti si se s njom opskrbila 😎
Sanjarka88 ovo nam je tek drugi mjesec truda 😊 ti znaci pred kraj ljeta kreces, sretno i uzivaj u ovim mjesecima pripreme ❤
Watson009 nisi ti ni luda, lijepo se opusti pa u novu akciju. I ja sam prosli mjesec imala 100 simptoma i ugledala 200 znakova, bolje ih je ni ne pratiti 😂
Ines sretno, nadam se da ces za par dana ugledati svoj plusic 🙏🏻
Baby P 03/21 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji