Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimi_Mimi
    09. Lipanj 2020. 19:01

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Iii etoo stigla je vještica… Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin… Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀

Tako je meni bilo prije 5 godina, kada smo ja i mm odlucili se vise ne paziti al vec je bio skoro kraj ciklusa…. Ugl tada i vise nikad mi je dosla nakon 36 dana, nisam nikad skuzila sta je to bilo

Jel se poslije toga vratilo u normalu? Da očito niti ja neću shvatiti šta je to bilo...ali nema veze stay positive... Javila sam dragom malo je bio tužan ali ništa idemo mi u nove pobjede po nove plusice🥰

pupetta
    09. Lipanj 2020. 20:17

Ditaalice drago mi je zbog tebe, mislim da je jako bitno saznati na cemu si i raditi na tome da se odredene stvari poboljsaju. Sretno i nadam se da ces uskoro ugledati plusic! 
    Mimi_mimi ne daj se obeshrabriti, popij casu/dvije vina za opustanje i sretno u iducem ciklusu! 
    ...
    Nas su uputili na spermiogram zbog velike varikokele. Ima li itko takvih iskustava? I jeste li radili spermiogram privatno ili u bolnici? Ako mi mozete malo opisati kako to sve izgleda i jel se treba dugo cekati na nalaz? Hvala ❤

Baby P 03/21 💙

• Mimi_Mimi
    09. Lipanj 2020. 20:28

pupetta

Ditaalice drago mi je zbog tebe, mislim da je jako bitno saznati na cemu si i raditi na tome da se odredene stvari poboljsaju. Sretno i nadam se da ces uskoro ugledati plusic!Mimi_mimine daj se obeshrabriti, popij casu/dvije vina za opustanje i sretno u iducem ciklusu!

Nas su uputili na spermiogram zbog velike varikokele. Ima li itko takvih iskustava? I jeste li radili spermiogram privatno ili u bolnici? Ako mi mozete malo opisati kako to sve izgleda i jel se treba dugo cekati na nalaz? Hvala ❤

Trenutno uživam u kapučiniju okusa vanilije😍 prefin je i baš mi paše i opušta me...bas sam si happy bez obzira što je došla vještica😁😀

valentina98
    09. Lipanj 2020. 21:13

Sanjarka88

Snoopyiicaa

Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(

Mislim da bi 15dpo vec trebao biti pozitivan test
    Jel ti kasni ili?

Ja nisam imala mengu prosli mjesec, ali sam ovulirala, ja sam sto posto sigurna da sam ovulirala 😏 vjerojatno mi menga nije dosla jer sam prestala piti pilule prije par mjeeseci pa su se vjerojatno i hormoni malo zbrkali, idem 22.6 kod ginekologa pa cemo vidjet zasto nije dosla prosli mjesec😏
    Tako da mi ne kasni ovaj mjesec nego i prosli mj nisam dobila, da sam ju imala prosli mjesec ovaj mjesec ju trebam dobiti 16.tog..ali posto nisam imala ne znam 😏 ali znam da sam ovulirala oko 25.5 😏 

M🩵
    L🩵
    *Ciklusi 30-38 dana
    *10.10 prvi dc

Jagoda101
    09. Lipanj 2020. 21:49

watson009

Ditaalice,drago mi je da si bila kod lijecnika koji je znao stoda dalje.
    Ti si i prije vec znala da nemas O ili si to naknadno otkrila ?
    Sto je sa onim lijecnikom za potpomognutu sto ste trebali ici ?

Nisam znala da nemam O, ali sam nekako osjecala da ih nemam jel nikad nisam osjetila promjene za vrijeme ovulacije tak da sam bila spremna na to da mi kaze da ih nemam. Drago mi je da sam obavila to relativno brzo nakon 4 mjeseca uzaludnog pokusavanja jer sam osjecala da nesto nije uredu. Sad cu imati ciljane odnose kako mi kaze nakon stimuliranja ovulacije. Ginekologinja mi je rekla da se ne brinem i da cu ubrzo drzati svoju bebicu 😊

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 21:49

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Iii etoo stigla je vještica… Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin… Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀

Tako je meni bilo prije 5 godina, kada smo ja i mm odlucili se vise ne paziti al vec je bio skoro kraj ciklusa…. Ugl tada i vise nikad mi je dosla nakon 36 dana, nisam nikad skuzila sta je to bilo

Jel se poslije toga vratilo u normalu? Da očito niti ja neću shvatiti šta je to bilo…ali nema veze stay positive… Javila sam dragom malo je bio tužan ali ništa idemo mi u nove pobjede po nove plusice🥰

Da da
    Iduci ciklus bio odmah normalan a sljedeci nakon njega i dobitan 💙
    Koliko se dugo trudite? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 21:51

Snoopyiicaa

Sanjarka88

Snoopyiicaa

Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(

Mislim da bi 15dpo vec trebao biti pozitivan test
    Jel ti kasni ili?

Ja nisam imala mengu prosli mjesec, ali sam ovulirala, ja sam sto posto sigurna da sam ovulirala 😏 vjerojatno mi menga nije dosla jer sam prestala piti pilule prije par mjeeseci pa su se vjerojatno i hormoni malo zbrkali, idem 22.6 kod ginekologa pa cemo vidjet zasto nije dosla prosli mjesec😏
    Tako da mi ne kasni ovaj mjesec nego i prosli mj nisam dobila, da sam ju imala prosli mjesec ovaj mjesec ju trebam dobiti 16.tog..ali posto nisam imala ne znam 😏 ali znam da sam ovulirala oko 25.5 😏

A znalo ti je tako vec biti da preskoci menga cili misec? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagoda101
    09. Lipanj 2020. 21:52

pupetta

Ditaalice drago mi je zbog tebe, mislim da je jako bitno saznati na cemu si i raditi na tome da se odredene stvari poboljsaju. Sretno i nadam se da ces uskoro ugledati plusic!Mimi_mimine daj se obeshrabriti, popij casu/dvije vina za opustanje i sretno u iducem ciklusu!

Moj M isto mora na spermiogram, mislim da ce ic privatno jer je nalaz gotov isti dan i moze donijeti uzorak od kuce vazno je samo da ga donese unutar 1h pa mu je to nekak prakticnije 🤣😅

Ja-30 god, PCOS
    M-39 god

pupetta
    09. Lipanj 2020. 22:17

Ditaalice

pupetta

Moj M isto mora na spermiogram, mislim da ce ic privatno jer je nalaz gotov isti dan i moze donijeti uzorak od kuce vazno je samo da ga donese unutar 1h pa mu je to nekak prakticnije 🤣😅

Da, to je stvarno odlicno. Mislim da se u nasem gradu to ne moze obaviti privatno, ali pronjuskat cu jos pa cemo vidjeti 😊

Baby P 03/21 💙

• Mimi_Mimi
    09. Lipanj 2020. 22:39

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Jel se poslije toga vratilo u normalu? Da očito niti ja neću shvatiti šta je to bilo…ali nema veze stay positive… Javila sam dragom malo je bio tužan ali ništa idemo mi u nove pobjede po nove plusice🥰

Da da
    Iduci ciklus bio odmah normalan a sljedeci nakon njega i dobitan 💙
    Koliko se dugo trudite?

Pa sigurno 3 mjeseca možda čak i više 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.