Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Snoopyiica95
    09. Lipanj 2020. 22:47

Sanjarka88

Snoopyiicaa

Sanjarka88

Snoopyiicaa

Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(

Mislim da bi 15dpo vec trebao biti pozitivan test
    Jel ti kasni ili?

Ja nisam imala mengu prosli mjesec, ali sam ovulirala, ja sam sto posto sigurna da sam ovulirala 😏 vjerojatno mi menga nije dosla jer sam prestala piti pilule prije par mjeeseci pa su se vjerojatno i hormoni malo zbrkali, idem 22.6 kod ginekologa pa cemo vidjet zasto nije dosla prosli mjesec😏
    Tako da mi ne kasni ovaj mjesec nego i prosli mj nisam dobila, da sam ju imala prosli mjesec ovaj mjesec ju trebam dobiti 16.tog..ali posto nisam imala ne znam 😏 ali znam da sam ovulirala oko 25.5 😏

A znalo ti je tako vec biti da preskoci menga cili misec?

Prije nego sto sam ostala trudna sa prvim sinom da, jako su mi bile neredovite, nisam uopce znala kada trebam dobiti, prije 16 mj sam rodila i pocela piti pilule, i uvijek su bile redovite uz pilule, i prestala sam ih piti i dva mjeseca su bile tocne po pilulama, kak da kazem kao da sam ih pila jos uvijek (a nisam), pa bi uvijek dosle 28 dan ciklusa, i zadnja u 4om mj je dosla na 30dan ciklusa i to je zadnja sto sam imala.. Svi su mi govorili da su mi se hormoni poremetili od pilula, da sacekam pa da idem kod ginekologa, pa zato i nisam isla prije, znala sam da nisam trudna jer smo se onda jos pazili i svejedno sam napravila testove i bili su negativni.. ne znam uopce jel moguca tako kasna ovulacija i jel uopce moguce imati ovulaciju u tom mj kad nije bilo menzisa jer sam ja uvjerena da sam imala ovulaciju.. Zbunjena sam totalno 😏 a i zabrinuta.. ako nisam ostala trudna od 25.tog kada smo imali odnose, tj ako nije doslo do oplodnje zasto menstruacije nema jos uvijek? ne znam, sutra ce biti 16ti dan od odnosa i ujutro cu napraviti jos jedan test pa cu vidjeti sta kaze, izludjeti cu do 22.6 😶🥺🥺🥺

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 23:16

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Iii etoo stigla je vještica… Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin… Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀

Tako je meni bilo prije 5 godina, kada smo ja i mm odlucili se vise ne paziti al vec je bio skoro kraj ciklusa…. Ugl tada i vise nikad mi je dosla nakon 36 dana, nisam nikad skuzila sta je to bilo

Jel se poslije toga vratilo u normalu? Da očito niti ja neću shvatiti šta je to bilo…ali nema veze stay positive… Javila sam dragom malo je bio tužan ali ništa idemo mi u nove pobjede po nove plusice🥰

Da da
    Iduci ciklus bio odmah normalan a sljedeci nakon njega i dobitan 💙
    Koliko se dugo trudite?

Pa sigurno 3 mjeseca možda čak i više 😊

Samo polako, strpljivo, i ne optereceno 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 23:18

Snoopyiicaa

Sanjarka88

Snoopyiicaa

Sanjarka88

Snoopyiicaa

Ja se nadam da je meni jos rano za test pa da je zato negativan jer su odnosi bili prije 15 dana :(

Mislim da bi 15dpo vec trebao biti pozitivan test
    Jel ti kasni ili?

Ja nisam imala mengu prosli mjesec, ali sam ovulirala, ja sam sto posto sigurna da sam ovulirala 😏 vjerojatno mi menga nije dosla jer sam prestala piti pilule prije par mjeeseci pa su se vjerojatno i hormoni malo zbrkali, idem 22.6 kod ginekologa pa cemo vidjet zasto nije dosla prosli mjesec😏
    Tako da mi ne kasni ovaj mjesec nego i prosli mj nisam dobila, da sam ju imala prosli mjesec ovaj mjesec ju trebam dobiti 16.tog..ali posto nisam imala ne znam 😏 ali znam da sam ovulirala oko 25.5 😏

A znalo ti je tako vec biti da preskoci menga cili misec?

Prije nego sto sam ostala trudna sa prvim sinom da, jako su mi bile neredovite, nisam uopce znala kada trebam dobiti, prije 16 mj sam rodila i pocela piti pilule, i uvijek su bile redovite uz pilule, i prestala sam ih piti i dva mjeseca su bile tocne po pilulama, kak da kazem kao da sam ih pila jos uvijek (a nisam), pa bi uvijek dosle 28 dan ciklusa, i zadnja u 4om mj je dosla na 30dan ciklusa i to je zadnja sto sam imala.. Svi su mi govorili da su mi se hormoni poremetili od pilula, da sacekam pa da idem kod ginekologa, pa zato i nisam isla prije, znala sam da nisam trudna jer smo se onda jos pazili i svejedno sam napravila testove i bili su negativni.. ne znam uopce jel moguca tako kasna ovulacija i jel uopce moguce imati ovulaciju u tom mj kad nije bilo menzisa jer sam ja uvjerena da sam imala ovulaciju.. Zbunjena sam totalno 😏 a i zabrinuta.. ako nisam ostala trudna od 25.tog kada smo imali odnose, tj ako nije doslo do oplodnje zasto menstruacije nema jos uvijek? ne znam, sutra ce biti 16ti dan od odnosa i ujutro cu napraviti jos jedan test pa cu vidjeti sta kaze, izludjeti cu do 22.6 😶🥺🥺🥺

A dojis mozda? 
    Brzo ce taj 22. 😊. Ovo vam je tek prvi pokusaj nemoj se previse opterećivati. Proc ce vrijeme do pregleda brzo 🤞

Sanjarka88
    09. Lipanj 2020. 23:21

Cure koje imate izrazen pms ( bolne grudi, nervoza...)
    Da li vam je svaki mjesec isto izrazen ili ipak ne?
    Meni je znalo varirati, nekad jaci nekad slabiji no zadnja 2 ciklusa nista, nula. Ne bole cice, nisam nervozna , ne režim na muža... 🤣
    Mislim super je to, al me strah da se nije nesto poremetilo? Kakva su vasa iskustva? 

pupetta
    09. Lipanj 2020. 23:39

Sanjarka88

Cure koje imate izrazen pms ( bolne grudi, nervoza…)
    Meni je znalo varirati, nekad jaci nekad slabiji no zadnja 2 ciklusa nista, nula. Ne bole cice, nisam nervozna , ne režim na muža… 🤣
    Mislim super je to, al me strah da se nije nesto poremetilo? Kakva su vasa iskustva?

Meni varira ovisno o godisnjem dobu cini mi se, ali mijenja se svakako 😂 recimo ovaj mjesec sam uzasna sto se tice ponasanja, sama sebi idem na zivce. Grudi me u zadnjih par mjeseci nisu boljele, samo bradavice u vrijeme ovulacije, ali me trenutno bole na dodir. M bi (ne)trebala stici u subotu.

Baby P 03/21 💙

• Mimi_Mimi
    09. Lipanj 2020. 23:58

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Mimi_Mimi

Iii etoo stigla je vještica… Smeđa je i nema je puno ali je došla nakon 8 dana kašnjenja🧐 taman zovem svoju gin… Kad ono poslje oho evo ti smeđi isjedak na papiru a sad je i na ulošku😀

Tako je meni bilo prije 5 godina, kada smo ja i mm odlucili se vise ne paziti al vec je bio skoro kraj ciklusa…. Ugl tada i vise nikad mi je dosla nakon 36 dana, nisam nikad skuzila sta je to bilo

Jel se poslije toga vratilo u normalu? Da očito niti ja neću shvatiti šta je to bilo…ali nema veze stay positive… Javila sam dragom malo je bio tužan ali ništa idemo mi u nove pobjede po nove plusice🥰

Da da
    Iduci ciklus bio odmah normalan a sljedeci nakon njega i dobitan 💙
    Koliko se dugo trudite?

Pa sigurno 3 mjeseca možda čak i više 😊

Samo polako, strpljivo, i ne optereceno 😊

Da da upravo tako😊

• Mimi_Mimi
    10. Lipanj 2020. 00:00

Sanjarka88

Meni je znalo varirati, nekad jaci nekad slabiji no zadnja 2 ciklusa nista, nula. Ne bole cice, nisam nervozna , ne režim na muža… 🤣

Isto tako nekad sam dobre volje a nekad ludujem i nisam svoja svoja... Pms je gladna stvar i ponekad mi ne žao što se moram na dragoga derat i živčanit a za sve je kriv samo moj PMS😂 Ne mogu mu to objasnit ali mislim da polako kuži u čem je caka i daa čak i primjećuje moje živčano ponašanje ili ljutnju zna kome to prepisuje a kome drugome nego PMS😂 

• Mimi_Mimi
    10. Lipanj 2020. 00:00

Mimi_Mimi

Sanjarka88

Isto tako nekad sam dobre volje a nekad ludujem i nisam svoja svoja… Pms je gladna stvar i ponekad mi ne žao što se moram na dragoga derat i živčanit a za sve je kriv samo moj PMS😂 Ne mogu mu to objasnit ali mislim da polako kuži u čem je caka i daa čak i primjećuje moje živčano ponašanje ili ljutnju zna kome to prepisuje a kome drugome nego PMS😂

Gadna*

Snoopyiica95
    10. Lipanj 2020. 07:23

Sanjarka88

I kod mene je tako😂 nekad bi mu se popela na vrat, a nekad mi ga bude i zao 😂😂😂

Snoopyiica95
    10. Lipanj 2020. 07:28

Sanjarka88 Ne, nisam dojila ni 2 dana😏

Jedino sto sam se sad sjetila ujutro, ne znam jel mozda papa test moze poremetit sta? Jer se sjecam da sam bila 18.5 na kontroli i bilo je sve u redu dole, ali nije me gledala ultrazvukom, taj dan sam i trebala i dobit mengu, ali sam ja dan poslije imala mali trag sluzave krvi ali ja mislim da je to od onog stapica sa kojim ona pravi taj papa test.. Sad si mislim mozda je i od tog pregleda 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.