bok, da se i ja javim, čitam vas neko vrijeme.. ulazim u onih 5 dana prije nego što bi trebala dobiti mjesečnicu i napetost raste... Prvo dijete smo dobili neplanirano (ali željeno), tako da nisam imala ovaj proces željenja, očekivanja i sl. Sretno nam svima!
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
bok, da se i ja javim, čitam vas neko vrijeme.. ulazim u onih 5 dana prije nego što bi trebala dobiti mjesečnicu i napetost raste… Prvo dijete smo dobili neplanirano (ali željeno), tako da nisam imala ovaj proces željenja, očekivanja i sl. Sretno nam svima!
Dobro došla. Imaš kakve simptome?
bok, da se i ja javim, čitam vas neko vrijeme.. ulazim u onih 5 dana prije nego što bi trebala dobiti mjesečnicu i napetost raste… Prvo dijete smo dobili neplanirano (ali željeno), tako da nisam imala ovaj proces željenja, očekivanja i sl. Sretno nam svima!
Dobro došla🙂
Sretno 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima.. Simptome trudnoće nemam, vise kao sms, ne pretjerano intenzivni. Ovaj mjesec sam imala ovulaciju, sretna koincidencija da mi je par dana ranije bio redovni ginekoloski pregled koji je potvrdio i po savjetu ginekologa smo pokrilo plodne dane. A sad.. Jesam li 100% sigurna da su mi bas svi ciklusi svakih 26 dana.. Vezano za simptome, prosli ciklus sam si prepoznala dosta simptoma, a na kraju je M dosla tocno u sat. I da, imam 39 godina, u rujnu navrsavam 40.
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Vise kao *pms🤣
spontana trudnoća 2014.
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dobro jutro trudilice 😊
Ja i mm se bacamo na "posao" kroz mjesec/dva pa vas molim preporuku za folnu, koju da kupim?
Jutro! 😊 ja pijem Solgarov prenatal nekih 3 tjedna i zadovoljna sam zasad.
Puppeta hvala 😊 to onda nije cista folna?
Nije, sastoji se od folne, vitamina B2, B3, B6, B12, magnezija, zeljeza, vitamina C, kalcija. Ima jos i ostalih vitamina i minerala, ali su oni u manjoj kolicini zastupljeni. Pijem jednom dnevno iza rucka 2 tablete 😊
P.S. dobro nam dosla Plavimak i sretno! 🙏🏻❣
Baby P 03/21 💙
Dobro jutro trudilice 😊
Ja i mm se bacamo na "posao" kroz mjesec/dva pa vas molim preporuku za folnu, koju da kupim?
Jutro! 😊 ja pijem Solgarov prenatal nekih 3 tjedna i zadovoljna sam zasad.
Puppeta hvala 😊 to onda nije cista folna?
Nije, sastoji se od folne, vitamina B2, B3, B6, B12, magnezija, zeljeza, vitamina C, kalcija. Ima jos i ostalih vitamina i minerala, ali su oni u manjoj kolicini zastupljeni. Pijem jednom dnevno iza rucka 2 tablete 😊
P.S. dobro nam dosla Plavimak i sretno! 🙏🏻❣
Hvala 😊
Budem i ja neki onda prenatal uzela 👌
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala svima.. Simptome trudnoće nemam, vise kao sms, ne pretjerano intenzivni. Ovaj mjesec sam imala ovulaciju, sretna koincidencija da mi je par dana ranije bio redovni ginekoloski pregled koji je potvrdio i po savjetu ginekologa smo pokrilo plodne dane. A sad.. Jesam li 100% sigurna da su mi bas svi ciklusi svakih 26 dana.. Vezano za simptome, prosli ciklus sam si prepoznala dosta simptoma, a na kraju je M dosla tocno u sat. I da, imam 39 godina, u rujnu navrsavam 40.
Dobrodosla🥰
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Sortiraj odgovore
Najstariji