.
Kod mene situacija onako, umorna sam, dva dan dodjem s posla i prvo odspavam 3 sata pa onda ustajem da pijem kafu i sve ostalo. M ocekujem, nekako cijelo vrijeme imam osjecaj da curi iz mene, stomak me boli, tako da mislim da me ni ovaj mjesec nece zaobici, do veceras ce vjerujem doci. Pomalo me to razocaralo, jer sam imala simptome koje do sad nisam, al eto, ne znam vise sta ocekivati. Bit ce to bolje dok me prodje ovaj pms.
.
Meli, nisam te dodala zato sto ti do sad nisi ni bila na listi, dosla si na grupu sa slikama testica, tako daiz tog razloga nisi tu. Ti sad svakako i ides na ljepsu temu.
E pa ako ju već dobiješ onda ti želim da je to posljednji mjesec prije duže stanke😁🙏🍀
Pa i ja se tjesim, ali nekako taj strah, prvi put nisam uopće o tome razmisljala, a sad stalnoj stalno.. Tako da i ja imam osjećaj kao da će procuriti.. Uzas..
Hvala na lijepim zeljama, nadam se najljepsem.
Marta, znam, polazeci od sebe mnogo vise bih razmisljama o svemu i brinula, ali polako uz Boziju pomoc kada se potvrde otkucaji, kada nalazi budu okej, i na sledecem pregledu vidis kako se plod razvija, malo ce ti laknuti. Znam da je tesko, ali unesi sto vise pozitive u svoju glavu i misli, i ako nemas obaveza nadji ih samo bez veceg naprezanja. Da ti vrijeme brze prolazi i da ne razmisljas negativno. Jednostavno, ni na sto ne mozemo uticati, ali ti vjeruj da ce ovog puta sve biti idealno.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mislim da je meni krenuo PMS 😑🤒 i jos ovo vrijeme! Ljeto je zaista gotovo 🙄 danas sam mrgud. Oprostite 😂 Imam jos dosta do menstruacije, iako se nadam čudu iz tog jednog pokusaja, a malo sam i ljuta na sebe jer nismo vise pokusavali ( kao da se nesto ispriječi svaki mjesec kad je potrebno. Ovaj mjesec je to bila korona 😭) ...i sad sve opet ispočetka 😑 osjećam se danas kao u nekom limbu od M do M 🥴
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislim da je meni krenuo PMS 😑🤒 i jos ovo vrijeme! Ljeto je zaista gotovo 🙄 danas sam mrgud. Oprostite 😂 Imam jos dosta do menstruacije, iako se nadam čudu iz tog jednog pokusaja, a malo sam i ljuta na sebe jer nismo vise pokusavali ( kao da se nesto ispriječi svaki mjesec kad je potrebno. Ovaj mjesec je to bila korona 😭) …i sad sve opet ispočetka 😑 osjećam se danas kao u nekom limbu od M do M 🥴
Haha znam kako ti je . Et mom se ukocio vrat bas u ne vrime. Tako da se ni ja ne nadam nicem🙄
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Cure moje iako sam govorila da ndcu uzeti test prije izostanka M, ipak sam danas uzela jer mi je kao kod Ina jos jedan dan do M, i naravno negatovan. Ovo je neki 25ml osjetljivost i preporuka da se radi nakon izostanka M. Sve u svemu, ja ju ocekujem da dodje. 🙂 Tacno je vjestica onaaa najveca🤢
Znam kako ti je,ja sam napravila test 4 dana prije i takoder je bio negativan,al vjerujem da cemo i mi uskoro ugledati svoje plusice,nemoj biti tuzna😘😘
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav svima, ne stignem baš pratiti zbog posla, ali držim palčeve svima za skore plusiće. 😘😍
Meni danas krenulo smeđarenje i jutros pišnula reda radi revijalni testić koji je, očekivano, bio negativan. Sutra prema rasporedu stiže i M.
Tako da me možete skinuti s liste.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Mislim da je meni krenuo PMS 😑🤒 i jos ovo vrijeme! Ljeto je zaista gotovo 🙄 danas sam mrgud. Oprostite 😂 Imam jos dosta do menstruacije, iako se nadam čudu iz tog jednog pokusaja, a malo sam i ljuta na sebe jer nismo vise pokusavali ( kao da se nesto ispriječi svaki mjesec kad je potrebno. Ovaj mjesec je to bila korona 😭) …i sad sve opet ispočetka 😑 osjećam se danas kao u nekom limbu od M do M 🥴
O znam kako ti je, uz tebe sam, Mrgud 2, nekako sam i nervozna i ljuta, i gladna, i cas zelim nesto slatko, cas sok, cas bih isla kuci. Posla preko glave, OMG Samo da ne tucem nekoga
.
Zoeeuzoee, ti si poranila bas sa testicem, za tebe jos ima nade Mada sam i ja prosle godine test uradila tek nakon 4 dana kasnjenja i bila je jedva vidljiva druga crtica, al sad nekako mislim da su mi ciklusi normalniji tako da ne bih trebala toliko cekati, ali svakako vecini zena prije ocekivane M pokaze minus pa ipak poslije bude plus. Mada se ja ne nadam, jer osjecam da dolazi i po osjecaju i po mirisu da prostite. A tebi drzim figice, jos si u igri
.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
O znam kako ti je, uz tebe sam, Mrgud 2, nekako sam i nervozna i ljuta, i gladna, i cas zelim nesto slatko, cas sok, cas bih isla kuci. Posla preko glave, OMGSamo da ne tucem nekoga
.
Zoeeuzoee, ti si poranila bas sa testicem, za tebe jos ima nadeMada sam i ja prosle godine test uradila tek nakon 4 dana kasnjenja i bila je jedva vidljiva druga crtica, al sad nekako mislim da su mi ciklusi normalniji tako da ne bih trebala toliko cekati, ali svakako vecini zena prije ocekivane M pokaze minus pa ipak poslije bude plus. Mada se ja ne nadam, jer osjecam da dolazi i po osjecaju i po mirisu da prostite. A tebi drzim figice, jos si u igri
.
Hahah kod mene ima samo nervoze i zivcenosti. Slusam onako maloprije svoga muza i mislim se aaa prestani vise pricat. Najrade bi se uvukla u krevet i spavala . Jos kisa pravo vrijeme za to
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Hej curke 😊
Evo i ja bi se prikljucila. Od 8.mj smo krenuli raditi na bebi No.1
Menga mi ne treba doci za 5 dana, 11.10. Nekako uvijek imam osjecaj da ne pokrivamo dovoljno. Npr.ovaj mjesec smo pokrili 8,9,11 i 13 dc i na 13 dc mi je trakica za ovulaciju bila pozitivna.
Nakon toga nismo… koje su vase taktike 😬
Bok mame nova sam ovdje 🤗🤗naime ja i partner radimo na bebi vec 2 godine nazalost nista se ne događa, odlucili smo obavit sve pretrage samnom je sve u redu od hormona do ciklusa inace imam uredne ovulacije, mjesecnice itd
Njemu je dijagnoza oligoteratozoospermia i lagano usporeni🙄
Po preporuci liječnika kupili smo profertil kapsule i pije 2 x dnevno uz to konzumira maticnu mljec orasaste plodove.. Mene zanima da li ima tko iskustva sa tom dijagnozom, jeste li ostale trudne unatoc toj dijagnozi? Hvala vam unaprijed na odgovorima ❤️❤️❤️❤️
Kod mene počelo curiti smeđe :(((
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji