Kod mene počelo curiti smeđe :(((
Joj kad se sjetim meni sad zadnji ciklus tako smedkasto po truncuc cijeli dan. I ja se ponadala mozda implatacisko samo malo drugcije boje. I tako se meni nastavilo vuci do sljedeceg jutra. I taman krenula napravit test joj kad je to odjednom procurilo 🙄😱
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Pozdrav svima, imam nekih nedoumica ako mi netko može pomoci sa savjetom...hvala unaprijed!
Naime,jucer mi je kalendarski bio dan ovulacije, navečer sam nakon odnosa primjetila roskasti iscjedak koji je izašao s ejakulatom,kasnije ga je jos malo smedkasto bilo i vise nista.moglo bi biti ovulacijsko krvarenje...inace ga nemam ili bar nisam primjetila do sad.trakice piskim od 9DC i do danas negativne,jucer nisam imala pa nemam pojma bi li bila pozitivna.mene zanima jel mi ovulacija bila oko ponoći onda pocela,jel sada ili ce uslijediti?sto označava roskasti sekret?danasnja trakica je do sad najvise tamna ali i dalje svijetlija od kontrolne ali je ona one step zelena od 20.prilazem sliku takoder.sad jel to tamni ili blijedi?poanta price,jel mi po ovim simptomima ovulacija prolazi.e,da zadnja M bila je 21.9.jucer smo pokrili uglavnom...ne ocekujem ju 20.10.
Marta96 nemoj brinuti ako je smeđe. Dok nije svjeza krv dobro je 💕 sretno!
Pozdrav svima, imam nekih nedoumica ako mi netko može pomoci sa savjetom…hvala unaprijed!
Naime,jucer mi je kalendarski bio dan ovulacije, navečer sam nakon odnosa primjetila roskasti iscjedak koji je izašao s ejakulatom,kasnije ga je jos malo smedkasto bilo i vise nista.moglo bi biti ovulacijsko krvarenje…inace ga nemam ili bar nisam primjetila do sad.trakice piskim od 9DC i do danas negativne,jucer nisam imala pa nemam pojma bi li bila pozitivna.mene zanima jel mi ovulacija bila oko ponoći onda pocela,jel sada ili ce uslijediti?sto označava roskasti sekret?danasnja trakica je do sad najvise tamna ali i dalje svijetlija od kontrolne ali je ona one step zelena od 20.prilazem sliku takoder.sad jel to tamni ili blijedi?poanta price,jel mi po ovim simptomima ovulacija prolazi.e,da zadnja M bila je 21.9.jucer smo pokrili uglavnom…ne ocekujem ju 20.10.
Bok! Ja sam tako imala prvi puta prošli mjesec..gin mi kaže da je to (berm kod mene) postovulacijsko....jer mi je na uzv vidjela kako je bila ovulacija...trakice sam probala ali ih više ne koristim,ali ima cura koe sigurno više znaju, pa će ti objasniti...
https://ibb.co/BLkhCYz
Ocito jf ovulacija prosls jer testna crta je svijetlija...ma ne znam
Hm...ako je postovulacijsko onda nece nista biti ovaj mjesec😑😑
Iako meni je gin opet rekao da je to zs vrijeme kad traje ovulacija.. Eh ko bi znao više....
Hvala cure i ako netko ima jos kakvih saznanja, nek slobodno napise, hvala
Ninach koliko ja znam o trakicama..ti jos nisi niti ulovila peak. Dakle kada ti testna linija bude jednaka ili jaca od kontrolne onda ce ti ovulacija nastupiti i roku 24 do 48 sati (ovisno o osjetljivosti trakica)..tako da, testiraj se i dalje. Nek me netko ispravi ako grijesim 😃
Ninach koliko ja znam o trakicama..ti jos nisi niti ulovila peak. Dakle kada ti testna linija bude jednaka ili jaca od kontrolne onda ce ti ovulacija nastupiti i roku 24 do 48 sati (ovisno o osjetljivosti trakica)..tako da, testiraj se i dalje. Nek me netko ispravi ako grijesim 😃
To znam,jedino ako jucer nije bio jer nisam imala do jutros vise trakica pa se jucer nisam testirala.mene zbunjuje taj lagani spotting...svuda po netu pise da je vezan uz ovulaciju blisko...budem se i dalje testirala da vidim hoce svijetliti ili tamniti crta.hvala cure!
Kod mene počelo curiti smeđe :((
Nemoj se odma plasiti,mada vjerujem da te strah al moguce da je to samo implatacijsko krvarenje,ali ja bi ti preporucila da ako krene jace da odes do ginekologa ili na hitnu,sretno😘😘😘
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Nemoj se odma plasiti,mada vjerujem da te strah al moguce da je to samo implatacijsko krvarenje,ali ja bi ti preporucila da ako krene jace da odes do ginekologa ili na hitnu,sretno😘😘😘
Nije implatacijsko jer sam trudna 5+3 znači implatacija je bila prije kakvih 3 tj.
Rekao je samo čekati, možda neće nista biti i da je normalno, a možda će biti spontani. 💔
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nije implatacijsko jer sam trudna 5+3 znači implatacija je bila prije kakvih 3 tj.
Rekao je samo čekati, možda neće nista biti i da je normalno, a možda će biti spontani. 💔
Nemoj misliti najgore odmah. Dok nije krv,krv sve je uredu. Zna se dogoditi cesto u pocetku trudnoce jer se sve siri i zna pukniti koja zilica. Barem tu tako cure koje su ostale trudne govorile. Drzim fige da sve bude okej. 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji