Wonderer,t.loza,Bella,pokrili jesmo, ali ja uvijek mislim da nismo dovoljno, vidjet ćemo.. ❤️
Sljedeći mjesec šaljem dragog urologu pa da vidimo kakvo je stanje i kod njega..
Bellice, dok ne krene, držim fige! ❤️😘
T.loza, ja osobno ne bi išla kod nekog poznatog ili kod nekog tko zna njega, bolje ti je potegnuti malo dalje, ali si na miru! Babe su babe! 🤣😬
Ma jesteee :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.
Sretno s betom i stvarno može biti da je O bila kasnije. Držim 🤞🤞🤞❤
Jutro cureee☕☕🥰💙
Bella a jao evo i ja mislim da cu danas doći do M… 😣Al ako je tako neka dođe i sto prije prođe… 🥰
Bambinanenoras se bojat ni za sta, sigurno ste pokirili,mada ti hopsaja svakkao kao želiš.. 💙🥰
Zoeeuzoee sigurno je sve u redu.. Javi nam svakako🥰💜
Angel a da ti nama piš piš da makar kod tebe ugledamo plusić.. 🤰➕🤞💙💙
Sarita, Nina, Marincinadam se da ate dobro.. Navratite🤗🤗💙
Marty💜💜 🤞 znam da te obaveze pojele al mislim na tebeee i nadam see🥰
Buhtlicejel se ti bolje osjećaš 🤞💙
I sve curkeee ostale grlimmm💓💓💓
Sansričak čičak moj… Nisam te zaboravila… Jesi se odmoriča.. Kako si mi? 💓💙
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.
Heeeej a koliko si trudna sad?
Jesi si pratila ovulaciju i to sve?
Drzim fige da je sve ok ❤❤❤
Jutrooo cure,kako stee?
Piski li se sta?
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Na poslu sam od 6. Tako da budem sutra pis pis. 😊 A piski neko danas? Ili svi sutra?
Zoeuzoee nemoraš se brinuti, i meni je tako bilo. Po mom izračunu od zadnje m sam kao taman ulazila u 6 tj kad sam bila na pregledu, pa mi je moja ginek rekla da sam tek 5tj jer mi je oplodnja bila kasnija pa je baš rana rana trudnoća taako da sam i ja samo to vidjela. Kod svakog je drugačije, mi možemo računati po zadnjoj m ali ginek ipak može bolje proučiti kad je šta bilo po slici od bebe 🤗
SweetDream test ti je pokazao sjenicu ili crticu prije ocekivane m. posto je bila kasnije oplodnja ili nije?, 😊
SweetDream test ti je pokazao sjenicu ili crticu prije ocekivane m. posto je bila kasnije oplodnja ili nije?, 😊
Da pokazao mi je jedva vidljivu sjenicu 7 dana prije očekivane m, i onda 5 dana prije sam napravila CB s plusom i pokazao je u roku sekunde +. ☺️
https://ibb.co/W5QDXNM zuzujalice jesi ovo ti skladala? 😂
Ma kužim da ima to svoje prednosti. Živim u malom gradu u kojem ima jedan privatni ginekolog i to sam shvatila evo danas. Do danas nisam ni znala da ga imamo. Da stvar bude bolja, sestra od te privatne ginekologice je susjeda moje svekrve 🤦♀️ ne znam koliko bi ova pričala okolo ali… Za sada sam više ne nego da. Jedino ću se raspitati po Osijeku šta se nudi :)
Moje preporuke imas za Agram tamo su ti u Eurodomu, imas cjenik na njihovoj stranici.
Rio Maree, ne mogu reci da se osjecam bolje,ali ni losije. Ljuta sam i tuzna pogotovo jucer kad samm piskila lh nije se ni onako svijetla crta nazirala i odma sam pala u depresiju 😅
Ali ne dam se ! Kako si ti ?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji