Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    19. Ožujak 2021. 07:54

Bambina

Wonderer,t.loza,Bella,pokrili jesmo, ali ja uvijek mislim da nismo dovoljno, vidjet ćemo.. ❤️
    Sljedeći mjesec šaljem dragog urologu pa da vidimo kakvo je stanje i kod njega..
    Bellice, dok ne krene, držim fige! ❤️😘
    T.loza, ja osobno ne bi išla kod nekog poznatog ili kod nekog tko zna njega, bolje ti je potegnuti malo dalje, ali si na miru! Babe su babe! 🤣😬

Ma jesteee :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Bella🌟
    19. Ožujak 2021. 07:54

zoeeuzoee

Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.

Sretno s betom i stvarno može biti da je O bila kasnije. Držim 🤞🤞🤞❤

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Ožujak 2021. 08:03

RiO MArE🐟😅❣️

Jutro cureee☕☕🥰💙
    Bella a jao evo i ja mislim da cu danas doći do M… 😣Al ako je tako neka dođe i sto prije prođe… 🥰
    Bambinanenoras se bojat ni za sta, sigurno ste pokirili,mada ti hopsaja svakkao kao želiš.. 💙🥰
    Zoeeuzoee sigurno je sve u redu.. Javi nam svakako🥰💜
    Angel a da ti nama piš piš da makar kod tebe ugledamo plusić.. 🤰➕🤞💙💙
    Sarita, Nina, Marincinadam se da ate dobro.. Navratite🤗🤗💙
    Marty💜💜 🤞 znam da te obaveze pojele al mislim na tebeee i nadam see🥰
    Buhtlicejel se ti bolje osjećaš 🤞💙
    I sve curkeee ostale grlimmm💓💓💓

Sansričak čičak moj… Nisam te zaboravila… Jesi se odmoriča.. Kako si mi? 💓💙

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Tommyfame
    19. Ožujak 2021. 08:07

zoeeuzoee

Jutro drage zenice, jucer sam bila na prvom pregledu, po mojoj mjesecnici plod se vec trebao vidjeti i srceko je trebalo poceti kucati, a ona je vidjela samo gestacijsku vrecicu koja je pravilna, danas idem na vadenje krvi da vidimo kako beta raste, malo sam u panici. Rekla mi je nek se smirim da to ne mora biti nis lose da je mozda oplodnja bila kasnije pa sam prerano dosla.

Heeeej a koliko si trudna sad?
    Jesi si pratila ovulaciju i to sve? 

Drzim fige da je sve ok ❤❤❤ 

Jutrooo cure,kako stee? 
    Piski li se sta?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Angel 🌼
    19. Ožujak 2021. 08:14

Na poslu sam od 6. Tako da budem sutra pis pis. 😊 A piski neko danas? Ili svi sutra?

19. Ožujak 2021. 08:21

zoeeuzoee

Zoeuzoee nemoraš se brinuti, i meni je tako bilo. Po mom izračunu od zadnje m sam kao taman ulazila u 6 tj kad sam bila na pregledu, pa mi je moja ginek rekla da sam tek 5tj jer mi je oplodnja bila kasnija pa je baš rana rana trudnoća taako da sam i ja samo to vidjela.  Kod svakog je drugačije, mi možemo računati po zadnjoj m ali ginek ipak može bolje proučiti kad je šta bilo po slici od bebe 🤗 

Angel 🌼
    19. Ožujak 2021. 08:44

SweetDream test ti je pokazao sjenicu ili crticu prije ocekivane m. posto je bila kasnije oplodnja ili nije?, 😊

19. Ožujak 2021. 08:48

Angel1991

SweetDream test ti je pokazao sjenicu ili crticu prije ocekivane m. posto je bila kasnije oplodnja ili nije?, 😊

Da pokazao mi je jedva vidljivu sjenicu 7 dana prije očekivane m, i onda 5 dana prije sam napravila CB s plusom i pokazao je u roku sekunde +.  ☺️

Angel 🌼
    19. Ožujak 2021. 08:56

Bad rano 😁 onda znam ak sutra nema crtice da se nemam cemu nadat 🤣

buhtlica23
    19. Ožujak 2021. 08:57

t.loza

https://ibb.co/W5QDXNM zuzujalice jesi ovo ti skladala? 😂
    Ma kužim da ima to svoje prednosti. Živim u malom gradu u kojem ima jedan privatni ginekolog i to sam shvatila evo danas. Do danas nisam ni znala da ga imamo. Da stvar bude bolja, sestra od te privatne ginekologice je susjeda moje svekrve 🤦‍♀️ ne znam koliko bi ova pričala okolo ali… Za sada sam više ne nego da. Jedino ću se raspitati po Osijeku šta se nudi :)

Moje preporuke imas za Agram tamo su ti u Eurodomu, imas cjenik na njihovoj stranici. 

Rio Maree, ne mogu reci da se osjecam bolje,ali ni losije. Ljuta sam i tuzna pogotovo jucer kad samm piskila lh nije se ni onako svijetla crta nazirala i odma sam pala u depresiju 😅
    Ali ne dam se ! Kako si ti ?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.