Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    19. Ožujak 2021. 09:44

RiO MArE🐟😅❣️

▪Marty

Hej cure!
    Bella, Mare evo kod mene isto osjećaj kao i kod vas, bolovi doljejači već dva dana ali još nema gospođe. sve simptome koje i inače imam u pms-u imam i sad, a nijedan neuobičajen da bih pomislila na t. a zapravo bi i sutra trebala mdoći po izračunu tako da.. još će me malo mučit očito. grlim vas jakooo! ❤
    Angel držim ti fige! 🤞
    zoeeuzoee nadam se da je sve u redu LazyO, Ginny, Wonderer ❤❤

Marry moja…i meni sutra po kalendaru ali vidjet cemo… Meni malo drugacije sve nego inače al to cemo pripisatii velikoj želji… Iako jos nije dosla pa jos strepimo i ceksmo da ne dodje i da kažemo da smo zivile u zabludi 💓💓🤞🤞

Meni piše po app danas al bi trebala sutra vjerojatno il čak u nedjelju. 
    Al očito će nas mučiti kak veli Marty i opet muke dok krene😖
    Al cure moje, ako sutra procurimo,termin će nam biti na Božić 🤭 točno tako je bilo kod mene prošle godine, u dan😁 tak da ak već mora doći nek dođe, i onda da upali slijedeći mjesec pa se preselili na zimske i ispratimo se do termina🤞😁❤ 
    Kad bi bar te kalkulacije jednom upalile😂

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Ožujak 2021. 09:49

Bella🌟

RiO MArE🐟😅❣️

▪Marty

Hej cure!
    Bella, Mare evo kod mene isto osjećaj kao i kod vas, bolovi doljejači već dva dana ali još nema gospođe. sve simptome koje i inače imam u pms-u imam i sad, a nijedan neuobičajen da bih pomislila na t. a zapravo bi i sutra trebala mdoći po izračunu tako da.. još će me malo mučit očito. grlim vas jakooo! ❤
    Angel držim ti fige! 🤞
    zoeeuzoee nadam se da je sve u redu LazyO, Ginny, Wonderer ❤❤

Marry moja…i meni sutra po kalendaru ali vidjet cemo… Meni malo drugacije sve nego inače al to cemo pripisatii velikoj želji… Iako jos nije dosla pa jos strepimo i ceksmo da ne dodje i da kažemo da smo zivile u zabludi 💓💓🤞🤞

Meni piše po app danas al bi trebala sutra vjerojatno il čak u nedjelju.
    Al očito će nas mučiti kak veli Marty i opet muke dok krene😖
    Al cure moje, ako sutra procurimo,termin će nam biti na Božić 🤭 točno tako je bilo kod mene prošle godine, u dan😁 tak da ak već mora doći nek dođe, i onda da upali slijedeći mjesec pa se preselili na zimske i ispratimo se do termina🤞😁❤
    Kad bi bar te kalkulacije jednom upalile😂

Slažem se bella moja... Svakako se nadam da cemo ostati tu se  ispratiti kad god da bilo💓💓💜💜

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

LazyO
    19. Ožujak 2021. 09:52

Sve 3, Bella, Marty, Mare- želim vam da vas simptomi varaju i da nas sutra razveselite ❤. Svima veliki hug 🤗
    Sweetdreams javljaj nam se, nadam se da beta raste u nebesa i da se mrvica smješta i da će srčeko kucati ko veliko na sljedećem pregledu. Javljaj nam razvoj situacije! 
    Angel a tvoje mi se savršeno čini, nadam se da će sutra pokazati debelu drugu crtu i da slavimooo 🥰
    .
    Ja sinoć pišnula i iz nekog razloga već je krenula tamniti LH. Možda je slučajno, prerano mi je za tamnjenje. Plus novije su trakice, nadam se da se tek upoznajemo, možda su one čudne gdje će pik biti duplo tamniji od kontrolne 😂 
    https://ibb.co/LzJ1rJF

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

Bella🌟
    19. Ožujak 2021. 10:17

LazyO

Sve 3,Bella, Marty, Mare- želim vam da vas simptomi varaju i da nas sutra razveselite ❤. Svima veliki hug 🤗
    Sweetdreamsjavljaj nam se, nadam se da beta raste u nebesa i da se mrvica smješta i da će srčeko kucati ko veliko na sljedećem pregledu. Javljaj nam razvoj situacije!
    Angela tvoje mi se savršeno čini, nadam se da će sutra pokazati debelu drugu crtu i da slavimooo 🥰
    .
    Ja sinoć pišnula i iz nekog razloga već je krenula tamniti LH. Možda je slučajno, prerano mi je za tamnjenje. Plus novije su trakice, nadam se da se tek upoznajemo, možda su one čudne gdje će pik biti duplo tamniji od kontrolne 😂

Možda se tek upoznajte da😁🤗

19. Ožujak 2021. 10:19

LazyO

Sve 3,Bella, Marty, Mare- želim vam da vas simptomi varaju i da nas sutra razveselite ❤. Svima veliki hug 🤗
    Sweetdreamsjavljaj nam se, nadam se da beta raste u nebesa i da se mrvica smješta i da će srčeko kucati ko veliko na sljedećem pregledu. Javljaj nam razvoj situacije!
    Angela tvoje mi se savršeno čini, nadam se da će sutra pokazati debelu drugu crtu i da slavimooo 🥰
    .

Hvala hoćuuu! ❤️❤️❤️

buhtlica23
    19. Ožujak 2021. 10:19

RiO MArE🐟😅❣️

buhtlica23

RiO MArE🐟😅❣️

Angel… A ja ocekukem cini mi se M… Tako da mi možda cak i danas mogla na dno liste… 🤷‍♀️🤷‍♀️
    Tebi drtiž🤞🤞da budes jedna debela i debeli plusić.. Kako se osjećaš?
    Buhtkice 😣😣a bemu misa vrapca…koji si dc nisam popratila… A ja sam dobro s obzirom da evo kako sam napisača očekujm M al dobro je…hvala..💙💓

Danas 13 dc, mislim stigne ona tamnit ali mislim da nece.

Stigne duso, cekamo ishod tvoj i navijamo da tamni💙💙💓💓

Hvala ti,nadam se, ali ni sama nisam sigurna. Ujutro kad sam se probudila sam imala osjecaj kao da cu dobiti M 🙄 tj kao da sam dobila da me prostite na izrazu imala sam osjecaj kao da je sve vlazno i ta cudna bol 😬 kao pred M. 

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Bella🌟
    19. Ožujak 2021. 10:27

Od spolnih hormona za vađenje dobila ovo:
    Li,fsh,estradiol, prolaktin,testosteron ukupni i slobodni,androstendion,dheas i AMH.
    Baš sam išla pogledati sad.

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Ožujak 2021. 10:32

LazyO hvala ti draga moja🤗💜
    Buhtlice ti zapravko kao imas simptome O al se ne prikaže na trakicama... Hmhm... Bazalnu mjeris? 

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Niksii
    19. Ožujak 2021. 10:38

Ajme cure, nadam se da vam nisam dosadna. Ako sam 17. ovulirala je li m9guce da je vec implantacija bila? Sada sam vidjela svijetlo smedji iscjedak.. Sto vi mislite? 

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

LazyO
    19. Ožujak 2021. 10:40

Butterfly564

Ajme cure, nadam se da vam nisam dosadna. Ako sam 17. ovulirala je li m9guce da je vec implantacija bila? Sada sam vidjela svijetlo smedji iscjedak.. Sto vi mislite?

Gotovo nemoguće, to ti je možda ovulacijsko krvarenje 🤔

👩🏻‍🤝‍🧑🏻29g
    Pokušaji od: 5/2020
    Biokemijska 9/2020
    Missed ab 6/2021
    ➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.