E cure što idete privatno kod gin, moram pitati koliko vi šta plaćate? Tipa samo neke konzultacije i slično. Čisto da imam sliku o tome što me čeka 😁
Pregžed ultrazvuk papa...oko 400kn..
Konzultacije nista... 🤗 Samo joj šibneš poruku ili nazoves i to je to... A sad to je stvar doktora osobe i sl...
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Ali uffff ja jedva cekam piskenje. I svaki dan racunam da nisam neki dan preskocila pa da sam veci dpo 😂😂 ali zaista nema smisla ista prije utorka ili srijede kad sam 9-10 dpo.
Zuzuzujalice mozda budemo isti dan piskilee, drzim nam fige za velike plusice😁😁
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Pusaa i grlim nazad,e sad ja imam mucnine i isto mislim od vrkute tako da sam prestala piti prekjucer. T.loza mojaa najbolje ti je pogledati za svaku polikliniku, sve one imaju cjenike npr ja sam isla u Agram u Os ne ginekoloski vec hormone. Isto imas dostupan cijenik i koje sve usluge vrse i kako se pripremiti za pregled.
Piskila sam i trakicu svjetlija je nego jucer 😅 tuga no dobroo
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jos ih ja stvarno izbjegavam, da mi nije ovoliko stalo bit zdrava i spremna za trudnocu, ne bi me nijedan vidio 😎. Svoju doktoricu opce/obiteljske na ulici ne bi prepoznala, toliko o tome 🤣🙈.
Potpisujem od riječi do riječi! 😂 Zub kad me boli rađe bi si ga sama izvadila neg ošla kod zubara 😂
Zuzujalice i Mare hvala na info ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Znači stali su mi svi simptomi M(točnije trbuh i ono malo sisa sta me pecnulo) ... Točno me ovo totalno poludilo ovaj ciklus...valjda to radi prevelika želja. 🤦♀️🤦♀️
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Hvala drage moje žene💖💖💖❤
Mare dobro sam, bolovi povremeni i čekam kak će se situacija odvijati😁
Wonderer pa ne mogu vjerovati da se toliko čeka,pa da ti bar pošalju ove koji su gotovi🙈 joooj. Al ajde bar si obavila. A ovo za prolaktin.. Možda će biti onda povišen malo. Nadam se da ce ti biti sve u redu😘😘🤞
Zuzuzujalice bas se veselim tvom testu uskoro😁🤞🤞🤞
T.loza da, cjenike imaš na stranici najčešće. Recimo meni je uzv pregled sa stupnjem čistoće računala 600 kn kaj je dosta.
E cure što idete privatno kod gin, moram pitati koliko vi šta plaćate? Tipa samo neke konzultacije i slično. Čisto da imam sliku o tome što me čeka 😁
Sestro slatka ja jucer platila 650kn (uzv i papa) ...ali ginekolog je za svaku preporuku stvarno...sve fino objasni i nekako od njega odem bas tako smirena☝️☝️curkice moje dobro sam...ne mogu dočekati srijedu da vidim jel mi sve okej s papom....ginekolog mi je rekao da on ovo sto vidi da mu se cini okej i da ne vidi da imam ikakvih upala i infekcija a sad bumo vidili u srijedu
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024
meni se to ovak malo škrtoj čini kao dosta para 🙈 hahah
Sestro slatka odbrojavamo skupa s tobom, nemoj da ne javiš ❤️
Bella osluškuj svoje simptome da nam poslije sve možeš lijepo prepričati 🤭🤭
E cure kaf dođe dan da i ja ugledam plusić bit ćete prve koje ćete saznat!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Večer, cure! 🤗
Možda vas i gnjavim malo, ali jedino vas obavještavam o svemu, tako mi bude lakše puno..
Hvala na ohrabrenjima, mi smo maloprije hopsnuli, sad da li je kasno ili nije, tko će znati..
Išla sam tek toliko napraviti lh testić oko 20:00h (inače radim oko 16:00h), mada piše da se više nakon smajla ne testira, ali nema veze, preznatiželjna sam..
https://ibb.co/q5tTsyz
Očekivano i normalno, svjetla je.. I nakon toga smo hopsnuli.. Prije toga jučer odmah nakon što je bio smajl u 16:00h tako da smo valjda nešto i pokrili..
Da sumiram, hopsanje 11. dc navečer, 12. dc nismo, 13. dc smajl u 16:00h, hopsanje odmah nakon testića i 14. dc danas hopsanje navečer.. 🤞
Što se tiče vađenja hormona, njih sam sve privatno izvadila jer mi je tako najjednostavnije bilo i najbrže dobijem rezultate - za dva sata, a svaki hormon koštao je 150,00kn osim AMH 500,00kn.. Skupo, ali za zdravlje mi nije žao..
Kada se piške testići neki, fale plusići da se veselimo? ! ❤️
meni se to ovak malo škrtoj čini kao dosta para 🙈 hahah
Sestro slatka odbrojavamo skupa s tobom, nemoj da ne javiš ❤️
Bella osluškuj svoje simptome da nam poslije sve možeš lijepo prepričati 🤭🤭
E cure kaf dođe dan da i ja ugledam plusić bit ćete prve koje ćete saznat!
Naravno🤣🤣🤣
A cuj je dosta al opet brzo znam na cemu sam...a onak bi se zderala 1-2 mj 🤦🤦🤦
🧔 36
👩💼 30
Odstranjen jajnik (bordeline tumor)
💊almagea prenatal omega+
Rad na 👶 od 11/2020.
03/21 - Papa test uredan
Kasna ovulacija
➕28.7.2021.
👶-2022
Rad na drugoj bebici od 4/2024