Dobro jutroo. 💋☕ Kako ste svee ? 💋❤ Krecem da citam od juče ujutruu 😁🤪
Bambina Sigurno nista nista propustili zato sto niste juce ujutru hopsnuli. I ja takodje nisam jutarnji tip,onoo pusti me da spavam čoveče. 😂 Dok moj muz voli. 😁❤ E,a meni je dr rekao da ako ugledam pik,da je tad vec kasno kao za hopsanje,treba kao dva tri dana pre. Ali ko ce ga vise znati 🙄
Zuzuzujalice Temperatura ti je bas visoka,neka tako i ostane. 💋❤ Blago tvojoj mami za takvo otkrivanje trece trudnoće. Hocu i ja takoo 😅💋❤ Ahhahah sad sam stigla do himne,krastavaca i majoneza. 😂 Kraljice 👸👸 Meni se uvek jedu krastavci i majonez 🤭😁❤ Komentarisala si mi trakice, mislim da ce i danas biti svetla. Uvek imam nagli skok lh, videcemo sutra kako ce biti. 🤔 i ne znam sto nemam postepeni rast kao i svi normalni. 😭💋
T.loza Kako sam razumela i ti si prvi mesec sada pocela da meris temperaturu ? 💋 Hahaha puknuti kondoom 🤭😂
Skategirl razumem tvoj bes kad ti hoces a njemu se ne daa. Nadam se da ste sinoc pokrili 🤞❤
Marty 🤗🤗❤ Kad god uskocis tu smoo,kad nema vremena ,onda nemaa. Kao i ja juce. Bas mi je bilo stresno na poslu, a tek da radim svaki dan paa ne bih mogla da udjem ovde kao čovek nešto da napisem. Tako da potpuno razumljivo . Saljeem Huug 🤗❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Wonderer slazem se sa mišljenjem i pripadanjem ovoj grupi. Okolo niko ne može da nas razume koliko ljudi koji prolaze isto sto i mi,a to sam samo nasla ovde. ❤ Sad sam stigla do tvojih hormona,pa jel moguće, 3 nedelje? Bas me zanima kakav će ti biti prolaktin onda. 🤔 Da ne komentarisem zdravstvo u Srbiji tek,to je blagi uzas. I ja kad sam živela dole sam isla sve privatno. Ginekoloski godisnji pregled je 50e . Ne znam kakve su cene kod vas,jer ne znam da uporedim kn ,e. 🙈🙈❤
Butterfly564 sigurna sam da su ti devojke odgovorile već m test mozes da radis tek najranije nekih 9 ,10 dana posle ovulacije. 💋🤞
Sunshine10 Ni ja ne znam odgovor na ovo pitanje vezano za spermogram . Mi ćemo tek sledećeg meseca ako nam ne uspe ici malo detaljnije. ❤
Ginny 🤗🤗💋❤ Vidim ti si vev 7.dc. kako leti vreme u ovoj grupi jel daa. 😀😁 sad opet u akciju 🤞❤
Lindsay 💋❤
Veroma Ja vidim nesto, ali jako jako slabo. Koji si dpo juce bila ? Nadam se da je to too 🤞💋
LazyO Kako si ti, hoce li muz biti tu sada u toku plodnih dana ? 🤗❤ Lazy i ja sam inace kao ti,cak i nemam 50kg, imam 48. 😩🤭❤
Nina5 sad cekamoo zajedno sa tobom plusic. 🤞
Bella Stvarno bas lepo sve objasniš. Svaka ti cast,i imas jako puno strpljenja. Ja npr nisam takva ,jakoo sam nestrpljiva. 😆😁 Eto,nisam imala pojma da je menstruacija bezbolna ako taj ciklus nije bilo ovulacije. Do sada mi se to nije desilo. Stalno me boli. 😭❤ Sad sam procitala i tvoju priču. Ni ja nisam znala. Nadam se da cete sto pre ostvariti trudnoću da ne moras da ides tamo. 💋❤ Hej mislila sam da vidim prvo kad mi je ovulacija ,ali pisi me za 5.april. ako ne bude tad lako cemo ispraviti 💋❤
Angel1991 kad ti piskiis ? I tebi je muka od trudnoce,ne od vrkute. 🤞❤
RioMare Mojaa. Prisvojila sam tee 😂❤ kako sii? Stigla sam do tvoje vrkute. Meni nije muka od nje ,ali primetila sam da sam uzasno zedna od nje. A tebi nije muka od vrkute ,nego zato sto si trudnaa. Kakoo sii danas ? 💋💋❤ Vidim sad da si i pitalaa za mene ,dok napisem sve i pročitam prodje sat vremena veeec. 😯😯 🤣
Rea30 🤗🤗💋
Buhtlica ❤🤗💋
Zoeeuzoee biće sve u redu videces,nadam se . ❤ Javi nam za betu. ❤
Marty ,Mare,Bella. Zelim vam da vas ti pms bolovi varaju i da je to trudnoca. I onako kazu da je pms isto kao početak trudnoće . Drzim fige za plusiće sutra. 😘🥰
Devojke sve vas grlim i ljubim. Sad kad sam sve iscitala mogu biti normalno u tokuu. ❤❤💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Ajme cure, nadam se da vam nisam dosadna. Ako sam 17. ovulirala je li m9guce da je vec implantacija bila? Sada sam vidjela svijetlo smedji iscjedak.. Sto vi mislite?
Nikako moguće... Smeđe zna biti od ovulacije... 🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Mare ajdee barem je tebi nešto drugačije! naravno nadamo se do zadnjeg, držim ti najveće 🤞🤞🤞 da ti zaista ovaj mjesec bude drugačiji, a i slijedećih 9 mjeseci ❤️
Bella "Kad bi bar te kalkulacije jednom upalile" ma jednom budu!
a da ne kalkuliramo izludile bi bome..ovak se barem stalno nekaj dešava, računice ovakve onakve, pa se nadaš, pa se i dalje nadaš
nadam se da će te osjećaj gadno zeznuti ovaj put🤞🤞a ako procuriš-to je plan nekog iznad nas da dobiješ bebicu baš na TAJ termin ❤️
znači sutra se piški? jooj ja ću zaspati na piškenje
LazyO hmm zanimljivo..samo prati, meni je često situacija isto takva da mi tamne krajem i nakon m, pa onda svijetle pa opet tamne prije pika.. nisam upratila, ti dolazi mužek doma ovaj put za o?
👣 od 10/2020 💜
♀ 30 ♂ 32
Butterfly ako sam dobro shvatila, o ti je bila prije 2 dana? Implantacija je moguća tek od 6 do 12 dpo :)
Sandričak kad vidim da se netko ovako lijepo potrudi svima odgovoriti odma mi popravi dan :) svaka čast na trudu ti jedna divna ženice ❤️ ovo mi je drugi ciklus mjerenja bazalne. Danas kad sam vidjela svoju temp nisam poželjela bacit toplomjer o zid i gazit po njemu, što znači da sam bolje 😁 kako sam malo škicnula cijene pregleda kod privatnika kod nas isto je tako 350kn = 50 eurića. Znam dosta ljudi koji od nas idu u Šid popravljati zube i naručivati naočale, to je izgleda kod vas puno jeftinije nego kod nas. Dok ne budete jeftiniji u ginekološkom smislu dolazim vam samo turistički 😁😁
Nisam upratila, jeai piškila trakicu dans ili ćeš poslije?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure drage mom suprugu je danas doktor rekao da je 80% neplodan i da ce tesko imat djete jer ima jako mali broj aktivnih spermija neznam skroz u detalje.. jer se ko susreo s takvom dijagnozom i nakraju da je bila uredna trudnoca, jer ja sam evo trudna sad ce bit 8 tj u pon imam prvi pregled i ovo saznanje danas me jako uznemirilo, predpostavljam da je to bio razlog biokemijske trudnoce koja mi se 2 put desila ali nezelim opet prolazit kroz too neznam evoo do pon cu izludit vjv 😭
🤰🍀 👶 🌸
Evo me curkice, pratim ja sve nikako da pišem, čekam ja vaše plusice.Sto se tiče ginekologa ja vam idem privatno jer ovo preko socijalnog je uzas.Mi smo nadam se dobro pokrilo sve,sad cekamoooo,ihhh
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
Cure drage mom suprugu je danas doktor rekao da je 80% neplodan i da ce tesko imat djete jer ima jako mali broj aktivnih spermija neznam skroz u detalje.. jer se ko susreo s takvom dijagnozom i nakraju da je bila uredna trudnoca, jer ja sam evo trudna sad ce bit 8 tj u pon imam prvi pregled i ovo saznanje danas me jako uznemirilo, predpostavljam da je to bio razlog biokemijske trudnoce koja mi se 2 put desila ali nezelim opet prolazit kroz too neznam evoo do pon cu izludit vjv 😭
nemam iskustva s time, ali nadam se da će sve biti u redu 🥰 sretno!
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Butterfly ako sam dobro shvatila, o ti je bila prije 2 dana? Implantacija je moguća tek od 6 do 12 dpo :)
Sandričak kad vidim da se netko ovako lijepo potrudi svima odgovoriti odma mi popravi dan :) svaka čast na trudu ti jedna divna ženice ❤️ ovo mi je drugi ciklus mjerenja bazalne. Danas kad sam vidjela svoju temp nisam poželjela bacit toplomjer o zid i gazit po njemu, što znači da sam bolje 😁 kako sam malo škicnula cijene pregleda kod privatnika kod nas isto je tako 350kn = 50 eurića. Znam dosta ljudi koji od nas idu u Šid popravljati zube i naručivati naočale, to je izgleda kod vas puno jeftinije nego kod nas. Dok ne budete jeftiniji u ginekološkom smislu dolazim vam samo turistički 😁😁
Nisam upratila, jeai piškila trakicu dans ili ćeš poslije?
Hvalaa ti T.lozicee 🤗🤗😘🥰
😂😂 za toplomer sam se bas nasmejala. 😅 mene moj jos uvek nervira, i dalje ne mogu da shvatim ovu temperaturu. Ali kako mi se cini posle ovulacije cu verovatno ici preko 37. 🤔
Nisam piskila,tek cu kasnije,ali mislim da ce ponovo biti svetla. 🙄 evo primer jednog mog ciklusa.
https://ibb.co/SRtxK6j
Sto se tice pregleda , ja bih rekla da to nije skupo,sta znaam 😆🤭 A turistički obavezno da dodjes, heheh. ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Cure iz Zg da li je netko od vasih muzeva isao na spermiogram u polikliniku Grubisic?
🙍♀️33
🙎♂️33
💞9mj 2020
Folna kiselina
Femisan A kapi
Sok cikle
Papa test 3/2021✅
Spermiogram 5/2021✅
Brisevi 9/21✅
SonoHSG✅
Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)
Brisevi-izolirana ureaplasma✅
-tablete bromergon
-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)
Sortiraj odgovore
Najstariji