Cure drage mom suprugu je danas doktor rekao da je 80% neplodan i da ce tesko imat djete jer ima jako mali broj aktivnih spermija neznam skroz u detalje.. jer se ko susreo s takvom dijagnozom i nakraju da je bila uredna trudnoca, jer ja sam evo trudna sad ce bit 8 tj u pon imam prvi pregled i ovo saznanje danas me jako uznemirilo, predpostavljam da je to bio razlog biokemijske trudnoce koja mi se 2 put desila ali nezelim opet prolazit kroz too neznam evoo do pon cu izludit vjv 😭
Ni ja nemam iskustva sa ovim,ali rekla bih da nisi zbog toga imala biohemijsku. 😶 Svakako si i ovaj put ostala trudna,probaj da se ne nerviras,sve ce biti u redu. 🤞❤
Ali cula sam za ljude gde je muskarac imao samo 1% pokretnih spermatozoida da su ostvarili trudnoću van telesnom oplodnjom.
Ali sada ne razmišljaj o tome, trudna si i biće sve u redu. ❤
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Jutro, dok ja ulovim vremena, sjednem i natipkam sve vise ni nije jutro 🤣🤣🤣
Bella hvala puno na lijepom i detaljnom objasnjenju oko lh i o. Drzim 🤞🏻🤞🏻 da do ivf nece doc i da cete uspijet prirodno i to vec iduci ciklus ❤️
t.loza svakako ako od ovog ciklusa ne bude nista, iduci cu krenut s bazalnom pa stavim i ff graf
Mislim da ti je redovna cijena uzv i papa oko 600kn kod svih privatnika, da ne varira previse. Sto se tice konzultacija stvarno ne znam da li naplacuju ili ne, najbolje kad se odlucis za nekog ginica nazvat i pitat
Nije to malo novaca, da se razumijemo, ali nekako gledam da jednom godisnje mogu odvojit te novce za pregled. Naravno sad kad se planira T i ako treba cesce na preglede onda je to druga prica.
LazyO nisi jedina koja se nervira na zdravstvo i stvarno je zalosno da placamo i onda jos ne mozes odradit pretrage koje ti trebaju i kad ti trebaju, nego si prisiljen ic privatno i dodatno platit. Ono sto mi nije hitno idem redovnim putem, sve ostalo privatno
Bambina kako se cure vec rekle, mislim da ste lijepo pokrili i drzim 🤞🏻 da se primi
Bella, Mare, Marty zao mi za nagovjestaj M, ak treba doc neg dodje i prodje sto prije i u novi ciklus pozitivno ❤️
Sandricak ma nismo 😩 jucer ja dosla doma iza 23h i bila mrtva umorna tako da sam se samo prehitili u krevet, bas nisam imala snage za nis, a dragi bi. Ovaj mjesec se bas i nismo poklopili 😕
Lejla nemam iskustva, drzim fige da ovaj put bude sve uredu s T❤️
👩🏼29
🧔43
👩❤️👨2012
12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
Endometrioza
Lejla mislim da nema veze to sa biokemijskim. Tvoja sreca je da ste uspjeli sa tih 20% budi sretna, opusti se I uzivaj 💕💋
27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
Euthyrox, Dostinex 💊
Selen, Cink, D3, Folna 💊
09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija
Skategirl jaoo ja sam juče bila preumornaaa. Ali rekla sam moramo 😂 onako sa polu zatvorenim ocima to nije ličilo ni na staa ,ali bar smo pokrili. Hahha 🤣
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Hvala vam divne ste🥰❤, istina nemam nista od zivciranjaa svaki puta je nama trudnoca od prve uspjela ali eto nije zavrsila bas dobro samo da sad bude sve ureduu 🙏 i vama zelimm svimaa plus sto prije i pratim vas stalno tu i tamo upadnem ako znam odgovor na pitanja koja pitate
🤰🍀 👶 🌸
Sandričak tvoja temp govori o tvojoj osobnosti, ti si jedna jako topla osoba 🤭🤭🤭❤️
Skategirl samo ti ugledaj svoj plusić, za graf ćemo progledat kroz prste 😋
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Sandričak srceee hvala na pitanju... Evo spremna na prvoj crti obrane od M 🤣🤗
Kako tvoje trakice? Kad piškiš? 😇😇
Marty a da ma sad cemo počekati pa vidjeti... Ako ne idemo dalje, vjerujemo u uspjeh onda za Božić... 🥰
Lejla ni je me mislim da je zbog tog bila biokemijska.. S obzirom da si uspjela ostat trudna neka sve prođe u najboljem rede sada.. Bez stresa🤞🤞💜💜
Jel netko zna sta je s beboolinom i testićem?🤗🤗
🙎♀️29
🧔44
Papa 6/2020 ✅
Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
Pokusavamo 12/2020
Vrkutica, folnica,stolisnik
Kapi joda
Slobodno vrijeme-Ribar🐟
"Even miracles take a little time" ❣️
"Hope is the only thing stronger than fear" ❣️
Cure drage mom suprugu je danas doktor rekao da je 80% neplodan i da ce tesko imat djete jer ima jako mali broj aktivnih spermija neznam skroz u detalje.. jer se ko susreo s takvom dijagnozom i nakraju da je bila uredna trudnoca, jer ja sam evo trudna sad ce bit 8 tj u pon imam prvi pregled i ovo saznanje danas me jako uznemirilo, predpostavljam da je to bio razlog biokemijske trudnoce koja mi se 2 put desila ali nezelim opet prolazit kroz too neznam evoo do pon cu izludit vjv 😭
Heeeej..zao mi je zbog loseg nalaza, no kometar da 80% nece moci imati djecu je nadasve blesav.
Bar danasnja medicina je toliko napredovala da mogu od muhe napraviti slona.
A sto se tice biokemijske..moze biti.
Biokemijska se desi kad maternica odbije plod a odbija ga ako je plod neispravno formiran,npr.ako spermij nema rep ili glavu. Ne kazem da je to to al moze biti. No kako je meni dr.rekla to je samo pretpostavka i nitko ne moze tocno reci sto se dogodilo jer u tom trenu ni jedan dr.ne prcka po maternici da se moze 100% reci e to je to.
No ako si trudna i nemas nikakva krvarenja..za urednu trudnocu je dovoljan samo jedan uporan momak 💪❤ tako da reci ti doktoru da ste vi ulovili onih 20% haha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
LazyO hvala ti draga moja🤗💜
Buhtlice ti zapravko kao imas simptome O al se ne prikaže na trakicama… Hmhm… Bazalnu mjeris?
Ne mjerim, nazalost ne mogu kad se budim svakako iako mi svaki dan mjere temp. kad dodem u firmu danas je bila 36.9. Sto je najjace obrisala sam se poslje wc nista specijalno znalo je i biti vlaznije ali jednostavno takav osjecaj. I menga bolovi i dok sam lezala onak mi u glavi nije valjda 😅 ne mogu inace dobit bez tableta kak sad nista mi jaso nije bilo, ali eto lazna uzbuna sad je stalo sto se bolova tice.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
T.loza ❤ Kako moj muz kaze, hot sam. Ne bunim se . 😈❤
RioMare Na liniji odbrane znacii. Hmmm, odbranices dobro i sutra gledamo velikii plus. Heheh. 🤞🤞💋❤ Koliko sam videla Bebolinof93 se nije javljala juces. Hocemo da vidimo testic ako ovo citas. Hehhe 🤭❤
Tommyfame kako si tii ? 💋
🙎♀️29
🙎♂️41
👩🏽🤝👨🏼 6/2016
🤵♂️👰♂️ 1/2019
Hormoni 2/2021 ✅
Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
Elevit od 11/2020
➕ 2.05.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji