Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sandričak
    19. Ožujak 2021. 11:20

Lejla🍀

Cure drage mom suprugu je danas doktor rekao da je 80% neplodan i da ce tesko imat djete jer ima jako mali broj aktivnih spermija neznam skroz u detalje.. jer se ko susreo s takvom dijagnozom i nakraju da je bila uredna trudnoca, jer ja sam evo trudna sad ce bit 8 tj u pon imam prvi pregled i ovo saznanje danas me jako uznemirilo, predpostavljam da je to bio razlog biokemijske trudnoce koja mi se 2 put desila ali nezelim opet prolazit kroz too neznam evoo do pon cu izludit vjv 😭

Ni ja nemam iskustva sa ovim,ali rekla bih da nisi zbog toga imala biohemijsku. 😶 Svakako si i ovaj put ostala trudna,probaj da se ne nerviras,sve ce biti u redu. 🤞❤
    Ali cula sam za ljude gde je muskarac imao samo 1% pokretnih spermatozoida da su ostvarili trudnoću van telesnom oplodnjom. 
    Ali sada ne razmišljaj o tome, trudna si i biće sve u redu.  ❤

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Pokušavamo 3/2020 muz kaze 10/2020 🙄
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• skategirl
    19. Ožujak 2021. 11:27

Jutro, dok ja ulovim vremena, sjednem i natipkam sve vise ni nije jutro 🤣🤣🤣
    Bella hvala puno na lijepom i detaljnom objasnjenju oko lh i o. Drzim 🤞🏻🤞🏻 da do ivf nece doc i da cete uspijet prirodno i to vec iduci ciklus ❤️
    t.loza svakako ako od ovog ciklusa ne bude nista, iduci cu krenut s bazalnom pa stavim i ff graf 
    Mislim da ti je redovna cijena uzv i papa oko 600kn kod svih privatnika, da ne varira previse. Sto se tice konzultacija stvarno ne znam da li naplacuju ili ne, najbolje kad se odlucis za nekog ginica nazvat i pitat
    Nije to malo novaca, da se razumijemo, ali nekako gledam da jednom godisnje mogu odvojit te novce za pregled. Naravno sad kad se planira T i ako treba cesce na preglede onda je to druga prica. 
    LazyO nisi jedina koja se nervira na zdravstvo i stvarno je zalosno da placamo i onda jos ne mozes odradit pretrage koje ti trebaju i kad ti trebaju, nego si prisiljen ic privatno i dodatno platit. Ono sto mi nije hitno idem redovnim putem, sve ostalo privatno
    Bambina kako se cure vec rekle, mislim da ste lijepo pokrili i drzim 🤞🏻 da se primi 
    Bella, Mare, Marty zao mi za nagovjestaj M, ak treba doc neg dodje i prodje sto prije i u novi ciklus pozitivno ❤️
    Sandricak ma nismo 😩 jucer ja dosla doma iza 23h i bila mrtva umorna tako da sam se samo prehitili u krevet, bas nisam imala snage za nis, a dragi bi. Ovaj mjesec se bas i nismo poklopili 😕
    Lejla nemam iskustva, drzim fige da ovaj put bude sve uredu s T❤️

👩🏼29
    🧔43
    👩‍❤️‍👨2012
    12/2020 🙏🏻🔜🤰🏼
    Endometrioza

Sunshine10
    19. Ožujak 2021. 11:28

Lejla mislim da nema veze to sa biokemijskim. Tvoja sreca je da ste uspjeli  sa tih 20% budi sretna, opusti se I uzivaj 💕💋

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Sandričak
    19. Ožujak 2021. 11:34

Skategirl jaoo ja sam juče bila preumornaaa. Ali rekla sam moramo 😂 onako sa polu zatvorenim ocima to nije ličilo ni na staa ,ali bar smo pokrili. Hahha 🤣

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

Lela🍀
    19. Ožujak 2021. 11:40

Hvala vam divne ste🥰❤, istina nemam nista od zivciranjaa svaki puta je nama trudnoca od prve uspjela ali eto nije zavrsila bas dobro samo da sad bude sve ureduu 🙏 i vama zelimm svimaa plus sto prije i pratim vas stalno tu i tamo upadnem ako znam odgovor na pitanja koja pitate

🤰🍀 👶 🌸

Loza 💙😇
    19. Ožujak 2021. 11:44

Sandričak tvoja temp govori o tvojoj osobnosti, ti si jedna jako topla osoba 🤭🤭🤭❤️
    Skategirl samo ti ugledaj svoj plusić, za graf ćemo progledat kroz prste 😋

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

RiO MArE🐟😅❣️
    19. Ožujak 2021. 11:47

Sandričak srceee hvala na pitanju... Evo spremna na prvoj crti obrane od M 🤣🤗
    Kako tvoje trakice? Kad piškiš? 😇😇
    Marty a da ma sad cemo počekati pa vidjeti... Ako ne idemo dalje, vjerujemo u uspjeh onda za Božić... 🥰
    Lejla ni je me mislim da je zbog tog bila biokemijska.. S obzirom da si uspjela ostat trudna neka sve prođe u najboljem rede sada.. Bez stresa🤞🤞💜💜
    Jel netko zna sta je s beboolinom i testićem?🤗🤗

🙎‍♀️29
    🧔44
    Papa 6/2020 ✅
    Štitnjača (hipo) 3/2021 TSH -3.47
    Pokusavamo 12/2020
    Vrkutica, folnica,stolisnik
    Kapi joda
    Slobodno vrijeme-Ribar🐟
    "Even miracles take a little time" ❣️
    "Hope is the only thing stronger than fear" ❣️

Tommyfame
    19. Ožujak 2021. 11:50

Lejla🍀

Cure drage mom suprugu je danas doktor rekao da je 80% neplodan i da ce tesko imat djete jer ima jako mali broj aktivnih spermija neznam skroz u detalje.. jer se ko susreo s takvom dijagnozom i nakraju da je bila uredna trudnoca, jer ja sam evo trudna sad ce bit 8 tj u pon imam prvi pregled i ovo saznanje danas me jako uznemirilo, predpostavljam da je to bio razlog biokemijske trudnoce koja mi se 2 put desila ali nezelim opet prolazit kroz too neznam evoo do pon cu izludit vjv 😭

Heeeej..zao mi je zbog loseg nalaza, no kometar da 80% nece moci imati djecu je nadasve blesav.
    Bar danasnja medicina je toliko napredovala da mogu od muhe napraviti slona.
    A sto se tice biokemijske..moze biti. 
    Biokemijska se desi kad maternica odbije plod a odbija ga ako je plod neispravno formiran,npr.ako spermij nema rep ili glavu. Ne kazem da je to to al moze biti. No kako je meni dr.rekla to je samo pretpostavka i nitko ne moze tocno reci sto se dogodilo jer u tom trenu ni jedan dr.ne prcka po maternici da se moze 100% reci e to je to. 

No ako si trudna i nemas nikakva krvarenja..za urednu trudnocu je dovoljan samo jedan uporan momak 💪❤ tako da reci ti doktoru da ste vi ulovili onih 20% haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

buhtlica23
    19. Ožujak 2021. 11:53

RiO MArE🐟😅❣️

LazyO hvala ti draga moja🤗💜
    Buhtlice ti zapravko kao imas simptome O al se ne prikaže na trakicama… Hmhm… Bazalnu mjeris?

Ne mjerim, nazalost ne mogu kad se budim svakako iako mi svaki dan mjere temp. kad dodem u firmu danas je bila 36.9. Sto je najjace obrisala sam se poslje wc nista specijalno znalo je i biti vlaznije ali jednostavno takav osjecaj. I menga bolovi i dok sam lezala onak mi u glavi nije valjda 😅 ne mogu inace dobit bez tableta kak sad nista mi jaso nije bilo, ali eto lazna uzbuna sad je stalo sto se bolova tice.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Sandričak
    19. Ožujak 2021. 11:57

T.loza ❤ Kako moj muz kaze, hot sam. Ne bunim se . 😈❤
    RioMare Na liniji odbrane znacii. Hmmm, odbranices dobro i sutra gledamo  velikii plus.  Heheh. 🤞🤞💋❤ Koliko sam videla Bebolinof93 se nije javljala juces. Hocemo da vidimo testic ako ovo citas.  Hehhe 🤭❤
    Tommyfame kako si tii ? 💋

🙎‍♀️29
    🙎‍♂️41
    👩🏽‍🤝‍👨🏼 6/2016
    🤵‍♂️👰‍♂️ 1/2019
    Hormoni 2/2021 ✅
    Tsh 2.83 euthyroxs 0.25
    Elevit od 11/2020
    ➕ 2.05.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.