Evo i mene mislim da sam 11 ili 12 dpo. Stavite naocale i zabuljite se jer jedva se vidi.
Sutra svakako vadim betu zbog heparina. Da znam dal se bockam ili ne.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Visibaba pa to je super sjenica za 5 dana do M, drzim fige da tamni 😊
Znale su prije cure na forumu dogovoriti kolektivno pisanje testica, one koje su bile bilizu s ciklusima, i bas je bilo zabavno 😁
Ali redaju se plusici, bas mi je drago 🥰
Pa evo ovo danas,jučer kao da je neko kolektivno pišanje,potakle su me cure tj njihovi plusevi inače nebi još piškila..bit će ovo dugih 5 dana za mene ali izdržati ću...sa vama lakše :)
Hvala ti 😘
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Evo i mene mislim da sam 11 ili 12 dpo. Stavite naocale i zabuljite se jer jedva se vidi.
Viiidim 😍
Bravoo 🍀🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Vidi se 😍😍😍
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Visibaba, Ina,
Ne trebam se zabuljiti, jasno se vide dvije crtice. Uzivajte i bez strepnje, sve ce biti ok. Zelim vam skolsku trudnocu!
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
A ko spomenu kolektivno pisanje, ja sam vise aktivna na drugoj temi i nemam sa kim da se pratim za to kolektivno, ali moram se pohvaliti kod nas su se zaredali plusici. 😊
Bilo bi dobro da se napravi velika lista i da sve cure budemo na njoj, bilo bi lakse da se upratimo.
👩🏻29👦🏻43
Ciklusi 28/29
👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
TSH 2,55
Vitamin D 38.3 ng/mL
👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️
Ajme sta je ovo?😍😍visibaba,Inna vidi se itekako,a Inna tebi posebno drzim fige kreni s heparinom zovim dr odmah za neku terapiju nadam se najboljem ovaj put.
Ja sam jutros napravila digitalni CB pokazalo mi je 2-3 tjedna tako da očito beta raste sutra cu se javit giniću. Kod mojeg je praksa da uzima tek nakon navršenog 6tj
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Zdravo drage mame i buduce mame! Nova sam ovdje. 🥲
Naime, pokusavamo zatrudniti godinu dana. Ginekologu bila, sve okej. E sada pitanje. 28.08. posljednja menst. Redovna, svakih 31. dan. Međutim, 24.09. iznenadila mens. Nisam imala nikakve naznake, boli, simptome Pms-a. Nije oskudna, međutim nije ni onakva kakva je inače. Posebno drugi dan koji je inace lezanje u krevetu. Postoji li mogucnost da je u pitanju lazna mens. Inace, krv je svijetloruzicaste boje sa sluzi. Ugrusaka kao inace nema. Unaprijed zahvalna, zena koja zeli silno postati mama. ❤️
Inja
Visibaba, super suuuper 😊😊 Ja vidim linije i dat ce B9g da sve prodje u najboljem redu. ❤
.
Ina, divne vijesti i divna druga crtic, ne moram previse buljiti😊😊 Svaka cast, a sad dalje drzim fige da heparin ipali i da se T nastavi, da bude zdrava i da izguras do kraja sa svojom bebicom.😊🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Zdravo drage mame i buduce mame! Nova sam ovdje. 🥲
Naime, pokusavamo zatrudniti godinu dana. Ginekologu bila, sve okej. E sada pitanje. 28.08. posljednja menst. Redovna, svakih 31. dan. Međutim, 24.09. iznenadila mens. Nisam imala nikakve naznake, boli, simptome Pms-a. Nije oskudna, međutim nije ni onakva kakva je inače. Posebno drugi dan koji je inace lezanje u krevetu. Postoji li mogucnost da je u pitanju lazna mens. Inace, krv je svijetloruzicaste boje sa sluzi. Ugrusaka kao inace nema. Unaprijed zahvalna, zena koja zeli silno postati mama. ❤️
Sve je moguce 😊 Sacekaj datum kada je trebala stici, do tad ces vidjeti i da li ima simptoma kakvih pa odradi testic. Razlicite su price i iskustva tako da nije nemoguce da je T. Molim se da jeste😊😊
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Sortiraj odgovore
Najstariji