Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ina85
    26. Rujan 2021. 17:36

Evo i mene mislim da sam 11 ili 12 dpo. Stavite naocale i zabuljite se jer jedva se vidi. 
    Sutra svakako vadim betu zbog heparina. Da znam dal se bockam ili ne.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Visibaba07
    26. Rujan 2021. 17:44

nes

Visibaba pa to je super sjenica za 5 dana do M, drzim fige da tamni 😊
    Znale su prije cure na forumu dogovoriti kolektivno pisanje testica, one koje su bile bilizu s ciklusima, i bas je bilo zabavno 😁
    Ali redaju se plusici, bas mi je drago 🥰

Pa evo ovo danas,jučer kao da je neko kolektivno pišanje,potakle su me cure tj njihovi plusevi inače nebi još piškila..bit će ovo dugih 5 dana za mene ali izdržati ću...sa vama lakše :)
    Hvala ti 😘

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    26. Rujan 2021. 17:45

Ina85

Evo i mene mislim da sam 11 ili 12 dpo. Stavite naocale i zabuljite se jer jedva se vidi.

Viiidim 😍
    Bravoo 🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• babyM
    26. Rujan 2021. 18:11

Ina85

Vidi se 😍😍😍

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

Luna93
    26. Rujan 2021. 18:42

Visibaba, Ina, 
    Ne trebam se zabuljiti, jasno se vide dvije crtice. Uzivajte i bez strepnje, sve ce biti ok. Zelim vam skolsku trudnocu! 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Luna93
    26. Rujan 2021. 18:44

A ko spomenu kolektivno pisanje, ja sam vise aktivna na drugoj temi i nemam sa kim da se pratim za to kolektivno, ali moram se pohvaliti kod nas su se zaredali plusici. 😊 
    Bilo bi dobro da se napravi velika lista i da sve cure budemo na njoj, bilo bi lakse da se upratimo. 

👩🏻29👦🏻43
    Ciklusi 28/29
    👩🏻 AMH 3,28 ng/mL / 23,43 pmol/L
    TSH 2,55
    Vitamin D 38.3 ng/mL
    👦🏻 asthenoteratozoospermia, brisevi uretre ✅
    ICSI- 01.23. Gonal, Femara; Cerotide;Ovitrelle
    Punkcija 17🥚, 3 blastociste ❄️

Atina25
    26. Rujan 2021. 18:52

Ajme sta je ovo?😍😍visibaba,Inna vidi se itekako,a Inna tebi posebno drzim fige kreni s heparinom zovim dr odmah za neku terapiju nadam se najboljem ovaj put. 
    Ja sam jutros napravila digitalni CB pokazalo mi je 2-3 tjedna tako da očito beta raste sutra cu se javit giniću. Kod mojeg je praksa da uzima tek nakon navršenog 6tj

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Injica
    26. Rujan 2021. 19:04

Zdravo drage mame i buduce mame! Nova sam ovdje. 🥲

Naime, pokusavamo zatrudniti godinu dana. Ginekologu bila, sve okej. E sada pitanje. 28.08. posljednja menst. Redovna, svakih 31. dan. Međutim, 24.09. iznenadila mens. Nisam imala nikakve naznake, boli, simptome Pms-a. Nije oskudna, međutim nije ni onakva kakva je inače. Posebno drugi dan koji je inace lezanje u krevetu. Postoji li mogucnost da je u pitanju lazna mens. Inace, krv je svijetloruzicaste boje sa sluzi. Ugrusaka kao inace nema. Unaprijed zahvalna, zena koja zeli silno postati mama. ❤️

Inja

Mama_andjela
    26. Rujan 2021. 19:08

Visibaba, super suuuper 😊😊 Ja vidim linije i dat ce B9g da sve prodje u najboljem redu. ❤
    .
    Ina, divne vijesti i divna druga crtic, ne moram previse buljiti😊😊 Svaka cast, a sad dalje drzim fige da heparin ipali i da se T nastavi, da bude zdrava i da izguras do kraja sa svojom bebicom.😊🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    26. Rujan 2021. 19:10

Injica

Zdravo drage mame i buduce mame! Nova sam ovdje. 🥲

Naime, pokusavamo zatrudniti godinu dana. Ginekologu bila, sve okej. E sada pitanje. 28.08. posljednja menst. Redovna, svakih 31. dan. Međutim, 24.09. iznenadila mens. Nisam imala nikakve naznake, boli, simptome Pms-a. Nije oskudna, međutim nije ni onakva kakva je inače. Posebno drugi dan koji je inace lezanje u krevetu. Postoji li mogucnost da je u pitanju lazna mens. Inace, krv je svijetloruzicaste boje sa sluzi. Ugrusaka kao inace nema. Unaprijed zahvalna, zena koja zeli silno postati mama. ❤️

Sve je moguce 😊 Sacekaj datum kada je trebala stici, do tad ces vidjeti i da li ima simptoma kakvih pa odradi testic. Razlicite su price i iskustva tako da nije nemoguce da je T. Molim se da jeste😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.