Cure, da znate koliko sam ja već s vama ovdje! 😂
To se isto i meni mota po glavi... Ostat ću jedina!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Btw, i ja sanjam svašta!
Nedavno sam sanjala da sam trudna... Nakon toga da je od muža sestra opet trudna! Valjda me to noću muči...
I naravno, od 💖 čestitke na ➕!
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Jutro dame moje mene ni plus s ove teme neće otjerati 🤦🤦
Mama_andjela ja mislim od kad imas listu da nosiš sreću,meni definitivno 🤣🤣😘
Marta vjerujem da si prestrasena radi prethodnog puta al ja zaista vjerujem da je sve ok,možda ipak u tvom slučaju bi ponovila trakicu sutra možda da vidim jer ako tamni mislim da je to to,evo ja i dalje imam sve Pms simptome i čim osjetim malo iscjedka mislim da sam procurila i da nešto nije ok,stres i panika malo i strah ne znam 🤦😳 oprostite na negativi inače nisam takva..
Lunamoon kako mislis sjenica? Pa sjenica je super znak 😳😳 pliz ponovi test sutra ako ne dobiješ🤞🤞🤞 znaš pravilo dok ne dođe drzim fige da je uspjelo.
Malina bas sam neki dan pisala za tebe da di si,jer nisi se javljala ne znam ako si skuzila po postovima 😘😘
Ameliee,Kamilica,Nes,Samoja, Buhtlica 😘😘😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro dame moje mene ni plus s ove teme neće otjerati 🤦🤦
Mama_andjela ja mislim od kad imas listu da nosiš sreću,meni definitivno 🤣🤣😘
Martavjerujem da si prestrasena radi prethodnog puta al ja zaista vjerujem da je sve ok,možda ipak u tvom slučaju bi ponovila trakicu sutra možda da vidim jer ako tamni mislim da je to to,evo ja i dalje imam sve Pms simptome i čim osjetim malo iscjedka mislim da sam procurila i da nešto nije ok,stres i panika malo i strah ne znam 🤦😳 oprostite na negativi inače nisam takva..
Lunamoon kako mislis sjenica? Pa sjenica je super znak 😳😳 pliz ponovi test sutra ako ne dobiješ🤞🤞🤞 znaš pravilo dok ne dođe drzim fige da je uspjelo.
Malina bas sam neki dan pisala za tebe da di si,jer nisi se javljala ne znam ako si skuzila po postovima 😘😘
Ameliee,Kamilica,Nes,Samoja, Buhtlica 😘😘😘
Prvi sam testić radila dan prije, ovaj od jučer je tamniji nego taj prvi.. Sutra ću ponoviti 🍀
I ja sam prvi put imala sve pms simptome i nisam ni razmisljala da bi mogla biti T 🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
marta96 drzim 🤞🏻 da ce jos vise tamniti sutra 🤗
Atina25 si rekla muzu za ➕? Ili je bio s tobom dok ste radili test 🥰
Da li vi radite testice ujutro ili i popodne? Koliko znam, ne smije se puno piti i ici na vc bar 2-3h, jelda? 🙈
Ja sam jos u iscekivanju 🤷🏼♀️ opet imam neke bolove i maaaalo me bole sise, ali nista konkretno 🤣🤣
Stalno imam osjecaj da cu dobiti i za svaki slucaj sam stavila dnevni ulozak 🙈
Htjela bi napraviti test jer mi nesto neda mira ali moram cekati, barem 2 dana jos 😂 samo da ne dodeee 😫😫😫
Ugodan vikend vam zelim cure 🤗
Ja sam radila testiće navečer jer mi je Bety od koje uzimamo trakice za ovulaciju, rekla da se hcg više luči prema večeri i da ga onda krajem dana ima najviše u mokraći. Ja sam radila nakon šta nisam piškila sat ili sat i pol. Bitno da ne piješ tekućine onda da te bas potjera jer onda ide sama voda. 🙈
Držim ti 🤞🤞🤞🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Lavica rekla sam mu odmah nakon testa iako je on pretpostavljao radi većih cica 🤣🤣🤣🤣🤦 ja sam napravila navečer i nakon puno vode al očito je kod mene već 15dpo,al Lavice ja kako pratim tebi je 11.9 bio pik tako da bi test sad trebao po meni pokazat ako se ne varam..
11.11 miny anomaly ✅
Cure ja se ne javljam cesto,al vas citam. Ja bi trebala nedobit za 3 dana. Pisala sam vec prije da kad trebam dobit imam 7 dana prije M bolove u cicama i ledzima,al sad nista nikakve PMS siptome. Kao da ne trebam. Misli pokusavam skrenuti na sve moguce strane,samo da ne mislim o T. Da ne bude opsesija i psiha opterecena . Cice stalno stiscem nista ne bole. Pijem Femisan A kapsule,i uvece pred spavanje vrkutu. A ➕ silno iscekujemo...
M 28
Ja 28
1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
Femisan A kapsule,vrkuta caj.
Vaginalete Pahuljica (cosmetic)
Lavica to je već 13 ili 14 dana od O kako god okreneš ista situacija kao kod mene,pa sigurno bi test nesto trebao pokazat,ako se odlučiš odvažiti i piškiti drzim fige 🤞🤞🤞🤞😘😘😘
11.11 miny anomaly ✅
Lavica to je već 13 ili 14 dana od O kako god okreneš ista situacija kao kod mene,pa sigurno bi test nestotrebao pokazat,ako se odlučiš odvažiti i piškiti drzim fige 🤞🤞🤞🤞😘😘😘
Joj strah me 😂😂😂 da ne bude kao prosli mjesec (imala sam smedarenje 2 dana prije M…)
Mozda cu pricekati jos par dana, ako mi nesto ne pukne pa idem piskiti, imam jednu trakicu i jedan CB..
Hvala ti 🥰🥰🥰
Daj radi trakicu da vidimo pouzdanost 🤞🤞😁😁❤️❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Heej cure. Nikako da se javim. Nisam ponovno radila testove jer ih nisam htjela kupovati. Ja sam od onih ako se ne pokaze 12 dpo. Labud. Odustajem od ciklusa. Tako je i sad 😂
Obaviti cu pretrage pa sta bude. Barem cu znati na cemu sam. Otvorile su mi se mogućnosti daljnjeg obrazovanja pa ako mi to uspije pauzirati cu ttc do kraja školovanja. Zaista nam se ne žuri, a i ako otkrijemo kakav problem u mpo vode mogu uploviti do 40.e 🐱
Nego Ina draga kako se osjećaš sad obzirom na dijagnozu? Nadam se da te nije poljuljalo i da si mirnija. ❤️
Buhtlice super da vidis pozitivan pomak u ciklusu 👌❤️
Lavica bas ti drzim fige za ovaj ciklus 😘
Atina nemoj nas ostaviti na ovoj temi. Moram ti reći da ti je plus na tom cb stvarno tip top ❤️ dugo bolji nisam vidjela 😱
Marta, Kamilica, malina i sve druge 😘😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji