Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Njezna_duša
    25. Rujan 2021. 18:54

Lavica168

marta96 ahaa, znaci bolje navecer ili uglavnom popodne..
    Atina25 super 😁 ma i moj je tako nesto komentirao, ali i prosli mjesec je bilo tako..😂 i uvijek prije M su mi maaalkice vece (ni moje nisu velike 😂)..
    Ah, nisam uhvatila pik, tj 12.9 je linija bila jaca od one od dan prije a 13.9 je bila vec svijetlija (prvi put sam koristila stapic tako da vjv.trebam osjetljivije trakice). 11.9 je bio iscjedak poput bjelanjka 😁 ne znam od kojeg dana da racunam O..
    Njezna dusa i kod mene je slicna situacija 😂 isto bi trebala ne dobiti kroz par dana.
    Ja pijem i evine kapi (jos para dana) i caj od vrkute + pregnacare liquid (posto ne mogu gutati tablete narucila sam si sirup).. eh sad, da li zbog toga nemam vise nikakvih simptoma 🤷🏼‍♀️ samo neko probadanje dole svako tolko…

Nadam se da nece ni stici M vjestica👿. Ne veselim joj se nimalo. Tugujem poslije nje dugo vremena. Znam da psiha mnogo utjece na to,al sve smo mi zene iste. Kad nesto zelimo,o tome stalno mislimo. A onda kao da nas nesto namjerno odvlazi od zeljenog. U svakom slucaju sretno nam svima,i da svi vidimo ➕ ko kuce velike. I sretnu trudnocu da imamo...

M 28
    Ja 28
    1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
    Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
    Femisan A kapsule,vrkuta caj.
    Vaginalete Pahuljica (cosmetic)

Atina25
    25. Rujan 2021. 19:11

Lunamoon moja bff je radila na bebi god dana i kad je dobila novi Job bolju priliku i veću plaću odlučili su pauzirati dok se malo ne uhoda taj mj bas ostala trudna 🤦🤦 Tako neke priče su lude doslovno kad prestaneš zeljet nesto dođe,nevjerojatno. Samo ti odaberi obrazovanje i da budes sretna u onome sta radis🤞🤞 Sta se tiče plusa ne znam sta reć evo ovo mi se čini brutalno za moju računicu ,odmah mi padne na pamet neki crnjak kao vanmaterična trudnoća jer tada je valjda veći hcg🤦 nemam pojma u pon budem zvala doktora za pregled... Samo da je sve ok 🤞 Kako god okreneš ti jos nisi dobila ☺️😝

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Mama_andjela
    25. Rujan 2021. 19:22

Atina, nadam se da nam nosim srecu, svima 😁😁  e fajat zasluzujem neki slatkis 🤭🤭 Plus ti je jak bas, mozda su i duplici , a ne pomisljaj na negativno. Nemas nikakvih opasnih bolova, vanmatericna itekako stvori ogromnu bol, a ti si super i biti ces super.🤩🤌🤪
    .
    Lavica, drzim fige da i kod tebe ivaj mjesec bude dobitni.
    Lunamoon, drago mi je da si pozitivna i sa si pronasla nacin za malo opustiti se i odaberi nastavak obrazovanja i kako se time budes obavezala, vjerujem da  ce beba stici u medjuvremenu neplanski😊😊 
    Njezna dusa, ostvariti ce se i vasa teudnoca uz Boziju pomoc🤌😊
    Marta 🤞🙏🙏🙏
    Kamilica, Nes, Ina, i svima ugodnu vecer zelim🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

nina23
    25. Rujan 2021. 21:57

Mama_andjela

buhtlica23

Jutroo svimaa, sto bi sve dala za jos sat sna ali radit se mora. Bas mi je drago vidit plusice,ali onda me naglo uhvati panika da ga ja necu docekat haha i da cu ostat jedina na temi.
    Vec danima sanjam gluposti,prestrasno za pricat ikom. Npr sinoc sam sanjala da imam rak i da kad su mi radili pretrage su utvrdili da mi je i kraljeznica napukla 🤯 i tako vec danima samo gluposti.
    Amelie ako citas u mislima si mi ☺😚
    Kamilice🤗 i sve ostale cure 🤗🤗🤗

Jaooj katastrofe, snovi se cesto emituju na osnovu stvarnosti, ako si opterecen s necim, odmah se i snovi tako ponasaju, tako se meni bar desava. A ne brini se, i ja ponekad pomislim da cu biti jedina na temi, ali nismo valjda toliki baksuzi
    E ja sam neku vecer sanjala kako su mi se cicke smanjile ono maksimalno, samo mi bradavice ostale, a ja inace imam vece cicke, pa me to deprimiralo, uzassI pricam muzu, kaze Boze sta ti sve neces sanjati

Hahah smjesan san. Ja jutros sanjam da sam u visokoj trudnoci i ono lagano se budim hvatam za stomak kad ravan ko daska 🙄. Stvarno s cim smo preokupirani to i sanjamo

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Mama_andjela
    25. Rujan 2021. 22:07

nina23

Mama_andjela

buhtlica23

Jutroo svimaa, sto bi sve dala za jos sat sna ali radit se mora. Bas mi je drago vidit plusice,ali onda me naglo uhvati panika da ga ja necu docekat haha i da cu ostat jedina na temi.
    Vec danima sanjam gluposti,prestrasno za pricat ikom. Npr sinoc sam sanjala da imam rak i da kad su mi radili pretrage su utvrdili da mi je i kraljeznica napukla 🤯 i tako vec danima samo gluposti.

Jaooj katastrofe, snovi se cesto emituju na osnovu stvarnosti, ako si opterecen s necim, odmah se i snovi tako ponasaju, tako se meni bar desava. A ne brini se, i ja ponekad pomislim da cu biti jedina na temi, ali nismo valjda toliki baksuzi
    E ja sam neku vecer sanjala kako su mi se cicke smanjile ono maksimalno, samo mi bradavice ostale, a ja inace imam vece cicke, pa me to deprimiralo, uzassI pricam muzu, kaze Boze sta ti sve neces sanjati

Hahah smjesan san. Ja jutros sanjam da sam u visokoj trudnoci i ono lagano se budim hvatam za stomak kad ravan ko daska 🙄. Stvarno s cim smo preokupirani to i sanjamo

Sva sreca pa je tvoj ravan ko daska nakon budjenja 😅😅 Moj ni tad ne bi bio bas 😆 Malo sale, naravno..
    Snovi emituju sve ono s cime se borimo, nazalost i o cemu razmisljamo...
    .
    Buhtlica nadam se da ce bolesni clan porodice biti oporavljen🙂 da se malo rasteretis..

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

buhtlica23
    25. Rujan 2021. 22:07

nina23

Mama_andjela

buhtlica23

Upravo to, stres,ubrzan način života, loša prehrana i sve uz to nam ne ide na ruku. No ja ne znam ni jednu osobu koja živi život bez stresa 😖. Ako postoji svaka joj čast. Najgore je sto sve to potiskujemo i onda dolazi do toga da sanjamo gluposti ali dobro sto je tu je.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• babyM
    25. Rujan 2021. 22:27

Bog cure, čitam vas stalno 🤗🥰 željela bih se malo uključiti u tiskanje 😉 
    Mama_andjela možeš me dodati na listu za 29.9.? 👶🤞 
    Čestitam curama koje su vidjele plusice 😘❤

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

• babyM
    25. Rujan 2021. 22:31

×tipkanje  😁😁😁😁😁😁🙈

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

Mama_andjela
    25. Rujan 2021. 23:35

babyM

×tipkanje 😁😁😁😁😁😁🙈

Caooo😊Moze, naravno, dodajem te sutra na listu. Mozes se ukljuciti s nama sad na tipkanje, a moze i nakon 9 mjeseci na tiskanje, pruzamo dobru podrsku u svakom smislu😁😁😁

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

marta96
    26. Rujan 2021. 08:15

Lavica pa jedan testić možeš pišnuti🤞🤞🤞❤️

https://ibb.co/nRWTG5X
    Cure, danas ujutro sam ponovila (makar je mokraća bila malo mutna od spermića jer nisam piškila nakon....prije spavanja 😂🙈
    Stavila sam sve 3 trakice koje sam radila. Danas mi je 12dpo,znači očekivana M je za 2 dana.. I dalje svi simptomi i M i T pa sam nikakva 🤷‍♀️

Grlim Vas sve ❤️🍀💞😘

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.