Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    26. Rujan 2021. 08:54

Trudnice🤰:
    Nikki777 
    Allie ➕
    Atina ➕
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Lunamoon 27.09. - 1 dan ❤️
    Nanaj 28.09. - 2 dana ❤️
    Marta96 28.09. - 2 dana ❤️
    BabyM 29.09. - 3 dana
    Lavica168 30.09. - 4 dana ❤️
    Njezna_duša 30.09. -  4 dana ❤️
    🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
    Visibaba 1.10. - 5 dana ❤
    Gaga88 3.10. - 7 dana ❤
    Mama_andjela 6.10. - 10 dana ❤️
    Ex_inna 7.10. - 11 dana ❤️
    Ameliee 8.10. - 12 dana ❤️
    Zoeeuzoee 8.10. - 12 dana ❤️
    🍂 ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
    Buhtlica 10.11.- 45 dana ❤️
    Kamilica…
    Sorgi…
    Samo ja…
    BlairWaldorf… 
    Malina_30..
    .
    Jutroo cure 😊😊
    Lavica, jaoo kako smo pisale o testovima, ti si to i sanjala 🤭🤭 E i ja sam sanjala vjeruj da sam se porodila, u pitanju je bila zenska beba, i sanjam kako ju hranim dok lezi na krevetu. Malo je reci kakva je to sreca bila 💕💕 Ali, snovi o bebama su lijepi, tako da valjda bude i u stvarnosti lijepih novosti😊
    Marta, crtice su vidljive, nema sta. Obzirom da M jos ne treba stici, po meni se to dobro vidi, kod mene kasnila 4 dana pa se nije vidjelo tako, iste trakice radila😆 Nisam znala procijeniti uopste sta test pokazuje jer je bilo bas bas svijetlo. Drzim fige da je to to🥰

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    26. Rujan 2021. 09:54

nes

Jutro curke..
    Marta to je def pozitivno :)
    Sa svojim testicima ste me potaknule da i ja piskim ranije, naravno nista, ali ja M (ne)ocekujem tek za tjedan dana. Ljuta sam na samu sebe jer se ne mogu strpit jos tih tjedan dana. Kako god, jos stigne biti pozitivno tako da me bas zanima kad cu opet piskit. Ne znam ni sama, haha. Grozna sam 🙈
    Strasno sam opterecena time. Neki dan sam sanjala da sam bila kod gina i da mi je rekao da smo budale s tim svim preparatima, da je godinu dana nista i da se opustimo

Razumijem te i ja sam takva. Rekla sam ovaj mj neću raditi nijednu dok mi neće kasniti pa opet naravno i to 3. Ne mogu se dočekati 😂
    Ali da jos je Def rano za test 💞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    26. Rujan 2021. 11:32

Jao zenice ja sam od jutros nikakva, od jucer imam laganije bolove u donjdm dijelu stomaka, vise na desnoj strani, a evo i danas, dolje me ponekad kao nesto pecne jednom i prestane  glavobolja takodjer, onda osjecaj kao da mi u grlu nesto para, nekakva mi vrtoglavica naleti, samo se nadam da nije korona, mada ona ne bi trebala biti povezana sa tegobama u donjem dijelu stomaka al ajde ga znaj. Nadam se da da me necce jos i ona uhvatiti🤕

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

marta96
    26. Rujan 2021. 13:13

Mama_andjela

Jao zenice ja sam od jutros nikakva, od jucer imam laganije bolove u donjdm dijelu stomaka, vise na desnoj strani, a evo i danas, dolje me ponekad kao nesto pecne jednom i prestane glavobolja takodjer, onda osjecaj kao da mi u grlu nesto para, nekakva mi vrtoglavica naleti, samo se nadam da nije korona, mada ona ne bi trebala biti povezana sa tegobama u donjem dijelu stomaka al ajde ga znaj. Nadam se da da me necce jos i ona uhvatiti🤕

Možda je nešto drugo u pitanju 😋🤞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    26. Rujan 2021. 14:27

Pozdrav curke..
    Nadam se da uživate u nedjelji..ja prijavljujem glavobolju drugi dan za redom 😏 lagane grčeve u donjem dijelu trbuha,ali ono što me najviše muči je metalni okus u ustima pogotovo ujutroo kad se probudim.
    Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći dok još nisam znala da sam trudna pa sam zabrijala da imam šećer možda,pa sam uzela aparatić i kontrolirala,tako mi i sada.Šećer nije povišen..rano mi je još za test.Imam još 5 dana do M..ali već vidim da neću moć toliko izdržati da ne piškim 😓 sama sebi kažem da umišljam to sve i da nije plus nego je to od silne želje 🤔
    Marta jako mi je drago zbog tebe :) ovo je definitivno plus❤️❤️❤️❤️
    Ostalim curama veliki pozdrav,uživajte u danu...

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mama_andjela
    26. Rujan 2021. 14:41

marta96

Mama_andjela

Jao zenice ja sam od jutros nikakva, od jucer imam laganije bolove u donjdm dijelu stomaka, vise na desnoj strani, a evo i danas, dolje me ponekad kao nesto pecne jednom i prestane glavobolja takodjer, onda osjecaj kao da mi u grlu nesto para, nekakva mi vrtoglavica naleti, samo se nadam da nije korona, mada ona ne bi trebala biti povezana sa tegobama u donjem dijelu stomaka al ajde ga znaj. Nadam se da da me necce jos i ona uhvatiti🤕

Možda je nešto drugo u pitanju 😋🤞

Hahahha bas si me nasmijala😇😇 Tako i muzu kazem, njega grlo boli i kaslje i ja jazem ma mene ne boli, mene samo nesto kao da para po grlu i vrti mi se, kaze e to se desava trudnicama 😅 ma bjezi rekoh, ne smijem ni pomisljati na to, mislim voljela bih al necu sa sebi umisljam nesto. Kad i on kaze joj suti, ne smijem ni pomisliti na trudnocu, znas sta se desilo u prosloj, da se jos jednom desi, kaze ne znam dal bih mogaao zivjeti vise s tim, kazem ne razmisljaj tako, a upravo isto misljenje imam, koliko zelim taj plus i trudnocu, toliko se plasim 🤢🤢

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

Mama_andjela
    26. Rujan 2021. 14:43

Visibaba07

Pozdrav curke..
    Nadam se da uživate u nedjelji..ja prijavljujem glavobolju drugi dan za redom 😏 lagane grčeve u donjem dijelu trbuha,ali ono što me najviše muči je metalni okus u ustima pogotovo ujutroo kad se probudim.
    Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći dok još nisam znala da sam trudna pa sam zabrijala da imam šećer možda,pa sam uzela aparatić i kontrolirala,tako mi i sada.Šećer nije povišen..rano mi je još za test.Imam još 5 dana do M..ali već vidim da neću moć toliko izdržati da ne piškim 😓 sama sebi kažem da umišljam to sve i da nije plus nego je to od silne želje 🤔
    Ostalim curama veliki pozdrav,uživajte u danu…

I ja sam imala taj metalni okus u trudnoci, nisam povracala, slabije micnine sam imala ujutro samo, ali taj metal u ustima samo kad se sjetimmmm, kako mi je zgadio sve, imala sam samo dvije tri namirnice koje sam mogla jesti, ostalo ni pod razno.. mozda je to dobar znak draga nasa Visibabice 😊😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

marta96
    26. Rujan 2021. 15:08

Visibaba07

Pozdrav curke..
    Ostalim curama veliki pozdrav,uživajte u danu..

Znam da si nestrpljiva i ja sam takva napravi testić onaj rani pa ćeš vidjeti situaciju 🤞🤞🤞🤞🤞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    26. Rujan 2021. 15:38

Mama Andjela mene je užasno strah trudnoće a imala sam spontani jako rano naspram tebe,nemogu ni zamisliti kako ti je bilo prolaziti kroz to sve,ali baš zato vjerujem da će sljedeći put bit sve dobro i da nas čekaju divne bebe ❤️ 
    Marta imam trakicu od Betty i trakicu iz Mullera,a već vidim da neću moć izdržati i da ću napravit vjerovatno već danas,a znam da je rano ali znatiželja je veća a onda će bit razočarenje kad se ništa ne vidi 😓

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Atina25
    26. Rujan 2021. 15:58

Ajmo cure neki testić, vi ste i mene natjerale mislim da nisam na forumu nebi do danas odradila jer danas mi kasni kao 2 dana 🤦 
    Drzim fige za još plusića 🤞🤞🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.