Trudnice🤰:
Nikki777 ➕
Allie ➕
Atina ➕
Marta ➕
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Lunamoon 27.09. - ❤️❤️❤️
Nanaj 28.09. - 1 dan ❤️
Marta96 28.09. - 1 dana ❤️
BabyM 29.09. - 2 dana ❤️
Lavica168 30.09. - 3 dana ❤️
Njezna_duša 30.09. - 3 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Visibaba 1.10. - 4 dana ❤
Gaga88 3.10. - 6 dana ❤
Mama_andjela 6.10. - 9 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 10 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 11 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 11 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂
Buhtlica 10.11.- 44 dana ❤️
Kamilica…
Sorgi…
Samo ja…
BlairWaldorf…
Malina_30..
.
Jutro curee :) Ja sam i danas bas kao bolesnik, dosla sam na posao ali jedva, cijelo vrijeme me probada u donjem dijelu stomaka, glava me ubija, nos curi, grlo me pomalo boli, u wc sam isla tokom noci 6 puta, a inace ne idem nijednom. Izgleda da me neka gripica uhvatila. Nadam se da cu do kraja dana biti malkice bolja. :)
.
Martaa, eto ga bas fini plusic, cestitke od srca, ubacila sam te u skupinu trudnica, i nadam se da ce uz Boziju pomoc sve biti u redu.
.
Lavica,. drago mi je da si tako strpljiva i da ne zuris sa testom, to je bolje kad si mozes naci neku zanimaciju. a testic onda u roku od naredna dva dana pa se nadamo lijepim vijestima. :)
.
Svima vam zelim lijep pocetak sedmice, samo ne bas kao ovaj moj bolesni
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Trudnice🤰:
Nikki777➕
Allie ➕Atina➕Marta➕
🌻ODBROJAVANJE - 9. MJESEC🌻
Lunamoon27.09. - ❤️❤️❤️
Nanaj28.09. - 1 dan ❤️
Marta9628.09. - 1 dana❤️
BabyM29.09. - 2 dana❤️
Lavica16830.09. - 3 dana❤️
Njezna_duša30.09. - 3 dana❤️
🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂
Visibaba1.10. - 4 dana❤
Gaga883.10. - 6 dana ❤
Mama_andjela6.10. - 9 dana❤️
Ex_inna7.10. - 10 dana❤️
Ameliee8.10. - 11 dana❤️
Zoeeuzoee8.10. - 11 dana❤️
🍂ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂Buhtlica10.11.- 44 dana❤️
Kamilica…Sorgi…Samo ja…BlairWaldorf…Malina_30..
.
Jutro curee :) Ja sam i danas bas kao bolesnik, dosla sam na posao ali jedva, cijelo vrijeme me probada u donjem dijelu stomaka, glava me ubija, nos curi, grlo me pomalo boli, u wc sam isla tokom noci 6 puta, a inace ne idem nijednom. Izgleda da me neka gripica uhvatila. Nadam se da cu do kraja dana biti malkice bolja. :)
.
Martaa, eto ga bas fini plusic, cestitke od srca, ubacila sam te u skupinu trudnica, i nadam se da ce uz Boziju pomoc sve biti u redu.
.
Lavica,. drago mi je da si tako strpljiva i da ne zuris sa testom, to je bolje kad si mozes naci neku zanimaciju.a testic onda u roku od naredna dva dana pa se nadamo lijepim vijestima. :)
.
Svima vam zelim lijep pocetak sedmice, samo ne bas kao ovaj moj bolesni
Hvala ❤️ ja se isto nadam da će ovaj put sve biti dobro. Izmolila sam dvije devetnice na tu nakanu, molim i dalje za to. 🍀🙏
Ljubim vas sve cure😘😘
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sto se tice tih skupih poliklinika, u posljednje vrijeme se dosta parova odluci na porod u njima. Kod nas i BiH, ima poliklinika na kojoj vidim dnevno ima bar po 3 porodjaja, i tu prirodni porodjaj kosta cca 12.000 kn, carski je 15.000 kn, rodjenje blizanaca nekih 20.000 kn, plus ostali troskovi. Po meni je to previse, misli sve je cool, osoblje extra, ali dok sve ide glatko i fino super je, a ako se iskomplicira platis im, a oni te salju u Dom Zdravlja na porodiljski odjel. Tako da s tim fakticki nista nisi dobio, odes tamo gdje bi prosao besplatno, a ipak njima platis. Tako da mi se to ne svidja. A iskustva su raznorazna, svi se plase drzavnih bolnica, zato se veci broj odlucuje na privatne.
.
Evo situacija od moje sestre koja se porodila u drzavnoj, isla je na carski rez, i nakon tog je ostala 15 dana u bolnici, jer je prilikom reza dobila tri vrste bakterija, esehiriju, jos neku ne znam ime, i trecu koja je smrtno opasna, toliko o njihovoj strucnosti.
Prijateljica se porodila takodjer carskim, e kod nje su prilikom sjecenja uhvatili za crijevo, tako da je i ona ostala 7 dana u bolnici, tako da se iskreno plasim. Mnogo zena bira samostalno carski, a eto ni s njim nisu bas bezbjedne. Ja sam se za sestru bas bila zabrinula, dva puta su ranu zasivali i vadili konce, haos, tjesila sam ju da ce sve biti okej, a ni sama nisam bila sigurna. I tokom tog boravka je pala u depresiju, izgubila mlijeko, tako da se bebac sad hrani dohranom, ali super da to ima, sva sreca.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Sto se tice tih skupih poliklinika, u posljednje vrijeme se dosta parova odluci na porod u njima. Kod nas i BiH, ima poliklinika na kojoj vidim dnevno ima bar po 3 porodjaja, i tu prirodni porodjaj kosta cca 12.000 kn, carski je 15.000 kn, rodjenje blizanaca nekih 20.000 kn, plus ostali troskovi. Po meni je to previse, misli sve je cool, osoblje extra, ali dok sve ide glatko i fino super je, a ako se iskomplicira platis im, a oni te salju u Dom Zdravlja na porodiljski odjel. Tako da s tim fakticki nista nisi dobio, odes tamo gdje bi prosao besplatno, a ipak njima platis. Tako da mi se to ne svidja. A iskustva su raznorazna, svi se plase drzavnih bolnica, zato se veci broj odlucuje na privatne.
.
Evo situacija od moje sestre koja se porodila u drzavnoj, isla je na carski rez, i nakon tog je ostala 15 dana u bolnici, jer je prilikom reza dobila tri vrste bakterija, esehiriju, jos neku ne znam ime, i trecu koja je smrtno opasna, toliko o njihovoj strucnosti.
Prijateljica se porodila takodjer carskim, e kod nje su prilikom sjecenja uhvatili za crijevo, tako da je i ona ostala 7 dana u bolnici, tako da se iskreno plasim. Mnogo zena bira samostalno carski, a eto ni s njim nisu bas bezbjedne. Ja sam se za sestru bas bila zabrinula, dva puta su ranu zasivali i vadili konce, haos, tjesila sam ju da ce sve biti okej, a ni sama nisam bila sigurna. I tokom tog boravka je pala u depresiju, izgubila mlijeko, tako da se bebac sad hrani dohranom, ali super da to ima, sva sreca.
Uh stomak me zabolio dok sam citala. Nadam se da je seka okej i bebica ☺
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
.
Uh stomak me zabolio dok sam citala. Nadam se da je seka okej i bebica ☺
Jesu, hvala Bogu, dobro su. Ostali su malo duze u bolnici, i uspijeli su, prvo su davali pogresnu terapiju, kad su vidjeli da se stanje ne mijenja, uveli su jacu terapiju i na kraju su bakterije nestale, CRP se smanjio, njegova vrjednost normalna je 5, a vrijednost kod moje sestre je bila 170, on inace mjeri prisustnost infekcija. Uglavnom, na kraju se dobro zavrsilo, rana zacijelila, beban napunio 3 mjeseca jucer, tezi preko 7 kg, vec ga je tesko nositi, tako da smo zadovoljni.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Cure, i ja imam sjenicu na 10dpo! Preko moba se ne vidi bas, ali uzivo da. Opet sam bila nestrpljiva, nije ni prvi jutarnji urin. Preostaje mi cekanje, ali nada je tu 😊🤞
Suuuper ❤️❤️❤️🍀
Ajme pluseeeva 🥰 samo nek tamni i bit će sve ok 👍
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Nes obavezno sliku
Mislim da smo sve negdje sa sličnim terminima početkom 6 mj, najbolje da otvorimo temu Ljetne bebe 2022 jer meni je 6 mj praktički ljeto iako nije kalendarski
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nes, bravo curo. Biti ce to sve okej.
.
Atina, hahaha, daa, ja jucer razmisljam pa pocetak juna je proljece, a sve me nekako vuce na ljeto. Moj termin je bio 21 februar, a ja sam bila na temi proljetne bebe, iako je februar itekako zimski period, a ja odoh na proljetnice ljepse mi bilo na toj temi, to je presudilo
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Nes obavezno sliku
Mislim da smo sve negdje sa sličnim terminima početkom 6 mj, najbolje da otvorimo temu Ljetne bebe 2022 jer meni je 6 mj praktički ljeto iako nije kalendarski
To ti je dobra ideja🤞❤️
Da nam svima budu ovo sretne i uspješne trudnoće. I da sve cure s teme idu u ljetne bebe🤞😋🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nes obavezno sliku
To ti je dobra ideja🤞❤️
Da nam svima budu ovo sretne i uspješne trudnoće. I da sve cure s teme idu u ljetne bebe🤞😋🥰
Kamo srece.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
Sortiraj odgovore
Najstariji