Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Injica
    26. Rujan 2021. 19:27

Hvala na odgovoru. ❤️ 

Nadam se da ce ovaj put biti +. 😔

Inja

Inna_92
    26. Rujan 2021. 20:08

Ina jako se vidi, pogotovo najgornji!😍 Jako sam sretna zbog tebe!❤
    Visibaba i tvoje se super vid, 5 dana do m, a već je ovakva 🥰

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Kamilica ♡
    26. Rujan 2021. 21:01

Pozdrav cure drage 🤗
    Nadam se da ste lijepo provele ovaj suncani, ljetni vikend 🌞🌊🏖️☺️ 
    ---
    Ova tema se puni plusicima vidim 😳😳 svaka čast cure! 👏🤰🤰 Čestitam! 💐🤗
    Atina, Marta, visibaba, Inna….🥳👏🥂🤰

I vi koje nemate plusic, ne brinite da cete ostati same na temi. Ja sam tu ipak najstarija, i imam najmanje sanse po ciklusu. Pogotovo posto se ne seksam uopce. 😂
    ---
    Salu na stranu, jedno random pitanje. Je li ijedna od vas planira roditi u Podobnika? 🤷🏼‍♀️ Ja o tome mastam otkad se otvorio Podobnik prije 10-15 godina 😅 posto sam kamilica i mimoza🙈, ne bi htjela roditi u drzavnoj bolnici, najviše zbog bezobraznih sestara, prljavštine i nemara. Jako sam osjetljiva, mogli ste to primjetiti . 😅🙈 A kakve price cujem iz drzavnih bolnica, ja bi se zgrozila. I ne želim imati traume od njih za vrijeme poroda. Porod je sam po sebi trauma. Moja rodica je lani rodila u Podobnika, i kaze da joj je bilo predivno iskustvo. Muzika i svijece na porodu, svi preljubazni,ona sama u apartmanu, svoj wc imala, muz s njom na porodu bio.... Odusevljena je. Iskeširala je doduše 40 000 kn. Ja namjeravam roditi samo jednom, ako Bog da, tako da mi novac u tom slučaju nije tesko dati za jedino dijete. A da je skupo, je. I previse. 🤷🏼‍♀️ Kakva su vaša razmišljanja? Meni je jedino problem sto mi je Zagreb jako daleko. Da sam u ZG ne bi se mislila ni sekunde. 
    ---
    Nes, Lavica, Buhtlica, Mama andjela, lunamoon, Malina, ex Inna, samoja6…..🤗🤗🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Leana93
    26. Rujan 2021. 21:27

Pozdrav svima. Pratim vas vec jaaako dugo. Prvo cestitam svima koji su svoj plusic docekali, a ostalima zelim da im se plusic sto prije pokaze 😁 
    Mi radimo na drugoj bebici vec godinu i pol. Od rodjenja prvog djeteta, nakon 3 godine dojenja ciklusi su mi bili katastrofa pa sam sada na utrogestanu da izreguliramo cikluse i sto prije dobijemo bebicu 😁 voljela bih se prikljuciti tipkanju s vama jer vidim da ste stvarno jedna drugoj velika podrska i potpora 😁

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

Ina85
    26. Rujan 2021. 21:59

Kamilica 😊. Ma da doguram do poroda bio bi vrh samo da se ostvari. Ja neznam dicu mozda pula ili rijeka. Najblize mi. Razmisljat cu o tome prije tiskanja 😂😂😂 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Kamilica ♡
    26. Rujan 2021. 23:06

Ina85

Kamilica 😊. Ma da doguram do poroda bio bi vrh samo da se ostvari. Ja neznam dicu mozda pula ili rijeka. Najblize mi. Razmisljat cu o tome prije tiskanja 😂😂😂

Ja sam jos u pubertetu planirala vjenčanje i imala listu imena za bebe, a ni momka nisam imala....😂pa mogu valjda sad sa 38 planirat di cu rodit, makar trudnoci ni traga. 🙈Ja se volim unaprijed pripremiti, pa makar nista ne bilo od toga. Lijepo mi je maštati. 😅 ☺️ 
    Leana dobrodošla 🤗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Njezna_duša
    27. Rujan 2021. 00:47

Injica

Hvala na odgovoru. ❤️

Nadam se da ce ovaj put biti +. 😔

Injica  tako je kod mene prosli put ciklus bio skroz cudan,bez bolova,bez neke velike kolicine M.koja inace zna bit bas oskudna. Prekosutra bi trebala nedobit M. Vec sam prije pisala,da nemam bas nikakve naznake za PMS nit cicke bole,znaci nista. Tijelo totalno mirno,osim sto kad se umirim osjecam blage grceve  u stomaku,al to bude pretezno uvece. Nadamo se da svi se ostvare s ➕..

M 28
    Ja 28
    1🤰2013 god sa 20god sve proslo kako treba,bez ikakve dijagnoze.
    Odluka za 2🤰 je 19.7.2021 A sad ima Hashimoto. Letrox 50mg 1tab.
    Femisan A kapsule,vrkuta caj.
    Vaginalete Pahuljica (cosmetic)

Samoja6
    27. Rujan 2021. 01:04

Čestitam cure na plusićima! Lipo je vidit nakon, čini mi se, male pauze! 
    💞 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

marta96
    27. Rujan 2021. 06:13

Jutro cure!! 
    Neko je posao da se LH trakicama isto može dobro potvrditi T, e sad da li je to sigurno ili ne, ne znam, ali moja znatiželja i strah mi nedaju mira pa sam danas ujutro napravila obje. Evo slikica🍀
    https://ibb.co/ZX890C0

Pusa svima ❤️😘🍀

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    27. Rujan 2021. 07:15

Marta ovdje se nema više sta reć,to je to 😍😍🤞
    Lavica,Ina85 ja cu isto u Puli rodit bolnica je skoro kao Podobnik nova,a svaki dr je tamo naj naj ikad. 
    Kamilica ja bi u Podobnik al mislim se kako bi to izgledalo ako bi krenuli trudovi pa vozit do Zga 4 sata 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 nekad jedva stignes do oblize bolnice mislim da tamo idu svi vise manje na dogovoreni carski ako se ne varam i uopće nije problem maštati i ja stalno maštam☺️☺️☺️
    Pusa svima ,a Lavica napravi test🤣🤣🤣🤣🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.