Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    25. Rujan 2021. 07:01

Ostale cure, Nes, Kamilica, Visibaba, Zoeuzoee, saljem velike pozdrave 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    25. Rujan 2021. 07:38

Cure bas sam uzbuđena zbog svih (za sebe najmanje jer se bojim kako će biti do utorka 🤷‍♀️)

Lunamoon sa sjenicom počinje tako da ne gubimo nadu 🤞

Svima želim plusiće, i Visibaba tebi najveće 🤞🤞🤞

Ljubim vas sve, divno je vidjeti kako se radujete❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

buhtlica23
    25. Rujan 2021. 08:10

Jutroo svimaa, sto bi sve dala za jos sat sna ali radit se mora. Bas mi je drago vidit plusice,ali onda me naglo uhvati panika da ga ja necu docekat haha i da cu ostat jedina na temi. 
    Vec danima sanjam gluposti,prestrasno za pricat ikom. Npr sinoc sam sanjala da imam rak i da kad su mi radili pretrage su utvrdili da mi je i kraljeznica napukla 🤯 i tako vec danima samo gluposti.
    Amelie ako citas u mislima si mi ☺😚
    Kamilice🤗 i sve ostale cure 🤗🤗🤗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    25. Rujan 2021. 08:15

buhtlica23

Jutroo svimaa, sto bi sve dala za jos sat sna ali radit se mora. Bas mi je drago vidit plusice,ali onda me naglo uhvati panika da ga ja necu docekat haha i da cu ostat jedina na temi.
    Vec danima sanjam gluposti,prestrasno za pricat ikom. Npr sinoc sam sanjala da imam rak i da kad su mi radili pretrage su utvrdili da mi je i kraljeznica napukla 🤯 i tako vec danima samo gluposti.

Jaooj katastrofe, snovi se cesto emituju na osnovu stvarnosti, ako si opterecen s necim, odmah se i snovi tako ponasaju, tako se meni bar desava. A ne brini se, i ja ponekad pomislim da cu biti jedina na temi, ali nismo valjda toliki baksuzi
    E ja sam neku vecer sanjala kako su mi se cicke smanjile ono maksimalno, samo mi bradavice ostale, a ja inace imam vece cicke, pa me to deprimiralo, uzass  I pricam muzu, kaze Boze sta ti sve neces sanjati 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

buhtlica23
    25. Rujan 2021. 08:36

Mama_andjela

buhtlica23

Jaooj katastrofe, snovi se cesto emituju na osnovu stvarnosti, ako si opterecen s necim, odmah se i snovi tako ponasaju, tako se meni bar desava. A ne brini se, i ja ponekad pomislim da cu biti jedina na temi, ali nismo valjda toliki baksuzi
    E ja sam neku vecer sanjala kako su mi se cicke smanjile ono maksimalno, samo mi bradavice ostale, a ja inace imam vece cicke, pa me to deprimiralo, uzassI pricam muzu, kaze Boze sta ti sve neces sanjati

Ahhhahah e jesi me nasmijala, ma da kao sto sma vec rekla u uzoj obitelji imam jednu tesko bolesnu osobu. Pa izgleda da to utjece na mene. A samo potiskujem to dok ne puknem...

E da nisam napisala najvaznije. Ciklus mi se skratio sa 5 na 4 dana. Kao sto sam vec pisala bio je obilniji ali evo dan krace. Prije je bilo oskudno i svaki dan po malo i taj 5 dan je isto znalo bit roskasto. Evo danas bi bio 5 dc izvadila casicu nista od jucer. Prijepodne je bilo malkice i popodne navecer sam vec vidjela da nema niceg. Danas se digla i isto nema niceg. Znaci gotova je M. 🥳🥳

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Visibaba07
    25. Rujan 2021. 09:13

marta96

Cure bas sam uzbuđena zbog svih (za sebe najmanje jer se bojim kako će biti do utorka 🤷‍♀️)

Lunamoon sa sjenicom počinje tako da ne gubimo nadu 🤞

Svima želim plusiće, i Visibaba tebi najveće 🤞🤞🤞

Ljubim vas sve, divno je vidjeti kako se radujete❤️

❤️❤️❤️❤️🍀🍀🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    25. Rujan 2021. 09:15

Buhtlica bas mi je drago zbog tvog napretka i čim vidiš pomake znači da će i O biti i nemas brige, samo pozitivno!!!
    Ja sam isto razmišljala da ću ostati jedina ovdje i isto sam opterećena sa snovima, nisi jedina 🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

buhtlica23
    25. Rujan 2021. 10:05

marta96

Buhtlica bas mi je drago zbog tvog napretka i čim vidiš pomake znači da će i O biti i nemas brige, samo pozitivno!!!
    Ja sam isto razmišljala da ću ostati jedina ovdje i isto sam opterećena sa snovima, nisi jedina 🙈

Joj hvaala ti😊 stvarno se nadam da cu uspjeti uloviti O tj pokrenit je 😁

A za snove vjerujem da nas ima vise, ali evo vec 2 tj. stalno takvi snovi. Probudim se sva rastresena. Basbas lose allii bit ce bolje 😃

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

marta96
    25. Rujan 2021. 11:31

Kod mene vec izbili i prištići, sve naznake M. 🤷‍♀️🤨

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

buhtlica23
    25. Rujan 2021. 11:57

marta96

Kod mene vec izbili i prištići, sve naznake M. 🤷‍♀️🤨

Ne mora biti, misli pozitivno 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.