Samoja baš mi zao 😥 odite vidjet spermio ako ga dragi još nije napravio pogotovo i nakon spontanog
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Lavica te trakice - to ti je max koliko ce ti tamnit, tako je i meni jer sam bas te koristila...
Aristea i ja sam ju pila, no meni je pocelo biti bas zlo od nje nakon par dana, ili iritabilna crijeva ali ja vise nisam mogla...
Atina, opet smo iste, umor ovih dana na najjače 😂 okei ja sam imala smjenu od 16 sati pa me mozda to malo pere...
Upravo procurila! 🤯🤯🤯🤯
Ovaj put dragom ne gine spermiogram! Već sam mu rekla čim izađe iz izolacije da ide!
Draga moja baš mi je žao. 😢 Nadam se da dragi neće praviti famu oko spermia i da ćete biti mrvicu pametniji, kako i što dalje raditi. ❤️
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Upravo procurila! 🤯🤯🤯🤯
Ovaj put dragom ne gine spermiogram! Već sam mu rekla čim izađe iz izolacije da ide!
Zao mi je 😞😞😞
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Malina_30 meni je oke proslo ispijanje prve vrecice praha. Doduse nista mi ne smeta na zelucu… a vidjet cemo. Nemam neka ocekivanja, ali odmoci valjda nece
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
napravi test i otkloni sumnje. to ti je najbolje za psihu da ne poludis. evo ja sam napravila test i negativan je i oke. ovo se dogodilo treci put i nekako sam to prihvatila vidjeti negativan test. ako ti jos ne dode za pet dana javi se ginekologu da pogleda u čemu je problem. iskreno sad mirno čekam vješticu. ne mogu ti lagati da me ne dira. naravno da me dira i povrijedi ali sto cu. iz te koze se van ne ide… imam PCOS, znam da i ako kasni moze biti opet neki problem sa cistama ili hormonalni disbalans. za sad sam odlucila se testirati svaki put da maknem tu nervozu sa dnevnog reda makar sam prvo rekla da se necu testirati dok ne kasni deset dana buduci da su mi ciklusi svakakvi i nemam se za sta uhvatiti. jutros sam pocela piti gynositol.
Ja pijem Gynositol od petka, tj ne pijem ga vec istresem vrecicu u usta to mi je lakse nego piti 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo testica! Rađen jutros u 4 ujutro od uzbuđenja. Ja sam doslovno luda žena i to priznajem 🙈
https://ibb.co/prjpcqR[ibb.co]
M nije došla ali imam smedkasti iscjedak lagani samo u tragovima. Vjerujem da je to bila implantacija ♥️ Kada mi preporučate da zazovem ginekologa? Strah me da mi sutra ne reče: pričekaj još malo, još može M doc….
Pa mozes zvati odmah pa da te upise za pregled ali to ces cekati cc3 -4 tjedna sigurno jer prije ne moze nista viditi,a ni cuti otkucaje neki cuju tek u 7 ili 8 tjednu. Svakako cestitam 🥰😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo testica! Rađen jutros u 4 ujutro od uzbuđenja. Ja sam doslovno luda žena i to priznajem 🙈
https://ibb.co/prjpcqR[ibb.co]
M nije došla ali imam smedkasti iscjedak lagani samo u tragovima. Vjerujem da je to bila implantacija ♥️ Kada mi preporučate da zazovem ginekologa? Strah me da mi sutra ne reče: pričekaj još malo, još može M doc….
Nazovi ga odmah pa će te naručiti kada budeš negdje 6/7 tjedana, pitat će te vjerojatno kada ti je bila zadnja M pa će ti izračunati, tako su barem meni. S tim da bih mu svakako spomenula taj smeđi iscjedak, nemora biti ništa, ne bih te željela plašiti, no mislim da je bolje da zna.
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Dragi je bez problema pristao, samo ja neznam kome se treba obratiti?
Neznam tko je pitao, ali pokušavamo predugo... Sad je skoro godina dana od spontanog.
Ali ovaj put me vještica uništila, a tek je došla... Zamalo sam se onesvijestila od bolova! 🤯🤯
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Curke svratih samo da vas pozdravim... Prelistala sam unatrag samo do liste... Vidim puni se nakon ljetnih praznika lista odbrojavanja a zelim vam sto prije da prede u listu +++++
Jedno veliko ❤️Ameliee i svima ostalima naravno. Nisam pohvatala ko je ostao od starih i da li su se samo makle sa foruma ili su presle na ljepse teme.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji