Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ameliee
    14. Rujan 2021. 11:11

Inesooo pa čuj, odgađanjem neću nimalo ublažiti razočaranje ako je minus, nekima je lakše kada vide da je stigla M, meni je iskreno svejedno, volim znati na čemu sam. Kažem jbg i idem dalje. 🤷‍♀️ Kada se ohrabriš pišni jednoga, ako je negativan vidi s gin da nije kakva upala ili cistica u pitanju, sve se može riješiti. 🥰 Svim srcem ti želim da je ipak plus u pitanju! 🤞
    Buhtlice učinila sam kardinalnu grešku, najela sam se kao slon i sad mi se tek spava… 😴😂
    Kamilice cvjetiću naš, nemoj se srditi. 😘 Nadam se da si guštala s mužem na njegov rođendan, da su ti turisti isparili iz grada i da uživaš u ovom kasnom divnom ljetu. Poznavajući tebe možda se već i brčkaš u moru. 🥰Posebna pusa i zagrljaj našoj emotivnoj osjetljivoj kamilici…

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Atina25
    14. Rujan 2021. 11:21

Jutro curke
    Kod nas nista novo, vidim da su došle neke menge pa se nadam svima da će sljedeći ciklus biti bolji,nadam se da će biti brdo ljetnica 🤞🤞
    Kamilica ma ti si duša vidi se po tvojim komentarima, Na sve mislis - ja nazalost ne istipkam sve sta mi je na umu jer skuzim da se već odavno promjenila tema pa mi bude glupo 🤣🤣🤣
    Vidim da te nije bilo par dana bas sam se mislila di si al Reko dok istipkam i proleti par str nećeš ni skuzit 😅 mislim puno na vas cure i vjerujte svaki plus koji vidim ovdje ko da je moj ☀️😘😘 i nadam se da će ih biti još više do kraja godine barem 🤞🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

buhtlica23
    14. Rujan 2021. 11:47

ines0000

buhtlica23

ines0000

Drage žene, trebam savjet. Kasni mi 3 dana i nemam uopce simptome da cu dobiti. Samo bol u grudima. Što je za mene jako cudno jer imam inače barem 4 dana zagrijavanja pred M jer imam jako bolne. Zadnja 2 tj imam neku stolicu i dr je mislio da imam bakteriju no negativna sam na sve moguće. E sad me zanima kako se poslužite u glavi da ne trcite raditi test čim posumnjala jer ja nakon skoro 2 godine ne mogu podnijeti minus vise 😶

Napravi test, ako M kasni ili ce biti plus ili je nekakva upala ili nesto. Svakako se javis ginekologu ako ne dode kroz par dana a test bude negativan. Na zalost nemamo magicne kugle koje nam mogu reci da smo trudne. Iako bi ih trebali izumiti 🤣

Ma ja kad ovdje čitam koliko ste jake psihicki i pozitivne ja se divim. Napuni me to malo energijom za dalje ali ja sam očito preemotivna i svaki taj minus me bas pogodi. I sad to odlazem i odlazem… a za kuglu se slažem. Definitivno!! Ovako smisla nema više 🤣

Joj draga, koliko sam samo snjeskica popiskila, kad bi to neko znao vjerovatno bi mislio da nisam normalna. A do prije 3 godine sam samo molila da ne bude pozitivan, unazad 3 godine molim da bude pozitivan 🤣 eh sta ti je zivot !
    Nemoj odlagati bar ces znati na cemu si, kako god trebas obaviti pregled, ako ne zbog T onda zbog izostanka M. Javi svakako!

Kamilicee, saljeem biiiig huuuug 🤗🤗🤗🤗🤗

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Aristea
    14. Rujan 2021. 11:58

napravi test i otkloni sumnje. to ti je najbolje za psihu da ne poludis. evo ja sam napravila test i negativan je i oke. ovo se dogodilo treci put i nekako sam to prihvatila vidjeti negativan test. ako ti jos ne dode za pet dana javi se ginekologu da pogleda u čemu je problem.  iskreno sad mirno čekam vješticu. ne mogu ti lagati da me ne dira. naravno da me dira i povrijedi ali sto cu. iz te koze se van ne ide... imam PCOS, znam da i ako kasni moze biti opet neki problem sa cistama ili hormonalni disbalans. za sad sam odlucila se testirati svaki put da maknem tu nervozu sa dnevnog reda makar sam prvo rekla da se necu testirati dok ne kasni deset dana buduci da su mi ciklusi svakakvi i nemam se za sta uhvatiti. jutros sam pocela piti gynositol. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    14. Rujan 2021. 12:03

tamnija stolica i ruzicasta mokraca prema crvenkastoj... to se mojoj mami dogodilo pa se sva uspaničila i zvala brzo doktoricu da pisa krv hahahah...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Zelenooka95
    14. Rujan 2021. 12:30

Zdravo ženicee, da li je neka od vas radila hsg? Kakva su iskustva? Ja treba da radim, malo sam guglala, ne čini mi se mnogo strašno, ali bih da čujem kako je od nekoga ko je prošao kroz to. Pozdravčić

Sunshine10
    14. Rujan 2021. 12:39

Zelenooka95

Zdravo ženicee, da li je neka od vas radila hsg? Kakva su iskustva? Ja treba da radim, malo sam guglala, ne čini mi se mnogo strašno, ali bih da čujem kako je od nekoga ko je prošao kroz to. Pozdravčić

Pozdrav, radila sam ja prije nekih 10 dana. Sve ti zavisi od metode koju radis , ja sam radila RTG HSG, odnosno radioloski HSG (ubaci se kontrast maaalim katetercicem i onda se uslika kao sto se slikaju pluca i slicno, vrlo mala radijacija, nije opasno). Radila sam na 12 dc. U jednom momentu sam samo osjetila kao da cu dobiti, uopce nije strasno kako sam ja citala po internetu. Ali to je bezbolna metoda koju sam ja radila. Sve ti zavisi od metode i od prohodnosti . Dr koji mi je radio kaze da ima jos nekad metoda od koje oci ispadaju  Ako imas jos nekih pitanja, tu sam :))

27 👩🏻31🧔🏻normozospermia
    Vanmaterična 05/20💔 odstranjen desni jajovod
    Ponovo pokušavamo od 08/20 🤞🏻❣
    Euthyrox, Dostinex 💊
    Selen, Cink, D3, Folna 💊
    09/21- HSG prohodan lijevi jajovod ✔
    10/21- klomifen, estrofen, ovitrelle - ciljani odnos
    11/21 ‐klomifen, menopur, estrofen, ovitrelle- inseminacija

Samoja6
    14. Rujan 2021. 14:50

Upravo procurila! 🤯🤯🤯🤯
    Ovaj put dragom ne gine spermiogram! Već sam mu rekla čim izađe iz izolacije da ide! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

BlairWaldorf
    14. Rujan 2021. 15:24

Samoja6

Upravo procurila! 🤯🤯🤯🤯
    Ovaj put dragom ne gine spermiogram! Već sam mu rekla čim izađe iz izolacije da ide!

Koliko već pokusavate ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Nikki_95
    14. Rujan 2021. 15:29

Samoja6

Upravo procurila! 🤯🤯🤯🤯

Vidim da nas danas ima puno kojima je stigla m 😅.. Izdrzat cemo zajedno 💪 moj je pristao na spermiogram. Zanima me da li ste radili ikakve pretrage prije toga? 

🙋🏼‍♀️26 & 30🙋🏻‍♂️
    Papa test uredan 01/2021
    Pokušavamo od 11/2020
    Ciklusi uredni (26 dana) trajanje M 5 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.