Sogi ma pudle su toliko veselje - buhtlice male - baby shark kad počne gristi "po zraku" i lupkati o zubiće 😂
Kazem i mantram si da vec "imam bebu" staru 3mj...
Niki ajmeeeee čestitam, da normalno ti je to za iscjedak, sad ce ti se tek pojacavati lagano simptomi iz tjedna u tjedan...
Ostale pucike, ma neka se mi raspisale, barem na ovu temu imamo toliko toga za reci i od srca se izraziti...
P.s. Muz ide sam na jedne skorašnje krstitke gdje budu svi s djecom i upiru stalno prst u nas - ohhhh kako sam happy! (Muz je flegma ionako) Nitko me nece maltretirat s pitanjima 😎😎😎😎😎😎
Jutro cureeee … mene je menga posjetila vec danas, dan ranije 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Nema veze, iduci ciklus je moj 😛
Zao mi je, no sigurno je iduci ciklus tvoj !
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Jutro cureeee … mene je menga posjetila vec danas, dan ranije 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Nema veze, iduci ciklus je moj 😛
I moj ! 💗
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sljedeci ciklus njusim puno plusicaaa ❤️💚
I ja isto. Cure skupljajte snagu 😂🤭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Buhtlice evo i ja kljucam, opskrbila sam se kavama i coca-colom, ali mi baš i ne pomaže. 😖 Žao mi je zbog snješka, neka sljedeći kojeg ćeš vidjeti bude samo onaj od pravog snijega. 🤞
Sori žao mi je zbog M. 😔
Ma sada će 100% krenuti frcati plusevi na sve strane, ajmoooo op op op 💪🥰
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Drage žene, trebam savjet. Kasni mi 3 dana i nemam uopce simptome da cu dobiti. Samo bol u grudima. Što je za mene jako cudno jer imam inače barem 4 dana zagrijavanja pred M jer imam jako bolne. Zadnja 2 tj imam neku stolicu i dr je mislio da imam bakteriju no negativna sam na sve moguće. E sad me zanima kako se poslužite u glavi da ne trcite raditi test čim posumnjala jer ja nakon skoro 2 godine ne mogu podnijeti minus vise 😶
Drage žene, trebam savjet. Kasni mi 3 dana i nemam uopce simptome da cu dobiti. Samo bol u grudima. Što je za mene jako cudno jer imam inače barem 4 dana zagrijavanja pred M jer imam jako bolne. Zadnja 2 tj imam neku stolicu i dr je mislio da imam bakteriju no negativna sam na sve moguće. E sad me zanima kako se poslužite u glavi da ne trcite raditi test čim posumnjala jer ja nakon skoro 2 godine ne mogu podnijeti minus vise 😶
Napravi test, ako M kasni ili ce biti plus ili je nekakva upala ili nesto. Svakako se javis ginekologu ako ne dode kroz par dana a test bude negativan. Na zalost nemamo magicne kugle koje nam mogu reci da smo trudne. Iako bi ih trebali izumiti 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtliceevo i ja kljucam, opskrbila sam se kavama i coca-colom, ali mi baš i ne pomaže.😖Žao mi je zbog snješka, neka sljedeći kojeg ćeš vidjeti bude samo onaj od pravog snijega.🤞
Sorižao mi je zbog M.😔
Ma sada će 100% krenuti frcati plusevi na sve strane, ajmoooo op op op💪🥰
Hahah i ja isto, popila sam 2 kave i 0.5 kole nista ne pomaze 🤣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Napravi test, ako M kasni ili ce biti plus ili je nekakva upala ili nesto. Svakako se javis ginekologu ako ne dode kroz par dana a test bude negativan. Na zalost nemamo magicne kugle koje nam mogu reci da smo trudne. Iako bi ih trebali izumiti 🤣
Ma ja kad ovdje čitam koliko ste jake psihicki i pozitivne ja se divim. Napuni me to malo energijom za dalje ali ja sam očito preemotivna i svaki taj minus me bas pogodi. I sad to odlazem i odlazem... a za kuglu se slažem. Definitivno!! Ovako smisla nema više 🤣
Evo i ovdje ista stvar 😅 Potrudim se procitati 10 stranica, i svakoga se sjetiti, a mene svi na ignore. 😔
I u stvarnom životu, i na internetu, svi su zaokupljeni sobom i svojim problemima. Tako da razumijem, ali svejedno je bezveze osjećaj. 🤷🏼♀️ Ja sam ipak osjetljiva kamilica. 😌
Nema veze, zelim vam svima lijep dan, i sretno! 🤗💗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji