Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malina_30
    14. Rujan 2021. 08:20

Sogi ma pudle su toliko veselje - buhtlice male - baby shark kad počne gristi "po zraku" i lupkati o zubiće 😂
    Kazem i mantram si da vec "imam bebu" staru 3mj... 

Niki ajmeeeee čestitam, da normalno ti je to za iscjedak, sad ce ti se tek pojacavati lagano simptomi iz tjedna u tjedan... 

Ostale pucike, ma neka se mi raspisale, barem na ovu temu imamo toliko toga za reci i od srca se izraziti... 

P.s. Muz ide sam na jedne skorašnje krstitke gdje budu svi s djecom i upiru stalno prst u nas - ohhhh kako sam happy!  (Muz je flegma ionako) Nitko me nece maltretirat s pitanjima 😎😎😎😎😎😎

buhtlica23
    14. Rujan 2021. 09:20

Sorgi

Jutro cureeee … mene je menga posjetila vec danas, dan ranije 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Nema veze, iduci ciklus je moj 😛

Zao mi je, no sigurno je iduci ciklus tvoj !

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    14. Rujan 2021. 09:45

Sorgi

Jutro cureeee … mene je menga posjetila vec danas, dan ranije 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Nema veze, iduci ciklus je moj 😛

I moj ! 💗

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    14. Rujan 2021. 09:54

Sorgi

Sljedeci ciklus njusim puno plusicaaa ❤️💚

I ja isto. Cure skupljajte snagu 😂🤭

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Ameliee
    14. Rujan 2021. 10:07

Buhtlice evo i ja kljucam, opskrbila sam se kavama i coca-colom, ali mi baš i ne pomaže. 😖 Žao mi je zbog snješka, neka sljedeći kojeg ćeš vidjeti bude samo onaj od pravog snijega. 🤞
    Sori žao mi je zbog M. 😔
    Ma sada će 100% krenuti frcati plusevi na sve strane, ajmoooo op op op 💪🥰

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

• ines0000
    14. Rujan 2021. 10:21

Drage žene, trebam savjet. Kasni mi 3 dana i nemam uopce simptome da cu dobiti. Samo bol u grudima. Što je za mene jako cudno jer imam inače barem 4 dana zagrijavanja pred M jer imam jako bolne. Zadnja 2 tj imam neku stolicu i dr je mislio da imam bakteriju no negativna sam na sve moguće. E sad me zanima kako se poslužite u glavi da ne trcite raditi test čim posumnjala jer ja nakon skoro 2 godine ne mogu podnijeti minus vise 😶

buhtlica23
    14. Rujan 2021. 10:28

ines0000

Drage žene, trebam savjet. Kasni mi 3 dana i nemam uopce simptome da cu dobiti. Samo bol u grudima. Što je za mene jako cudno jer imam inače barem 4 dana zagrijavanja pred M jer imam jako bolne. Zadnja 2 tj imam neku stolicu i dr je mislio da imam bakteriju no negativna sam na sve moguće. E sad me zanima kako se poslužite u glavi da ne trcite raditi test čim posumnjala jer ja nakon skoro 2 godine ne mogu podnijeti minus vise 😶

Napravi test, ako M kasni ili ce biti plus ili je nekakva upala ili nesto. Svakako se javis ginekologu ako ne dode kroz par dana a test bude negativan. Na zalost nemamo magicne kugle koje nam mogu reci da smo trudne. Iako bi ih trebali izumiti 🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    14. Rujan 2021. 10:36

Ameliee

Buhtliceevo i ja kljucam, opskrbila sam se kavama i coca-colom, ali mi baš i ne pomaže.😖Žao mi je zbog snješka, neka sljedeći kojeg ćeš vidjeti bude samo onaj od pravog snijega.🤞
    Sorižao mi je zbog M.😔
    Ma sada će 100% krenuti frcati plusevi na sve strane, ajmoooo op op op💪🥰

Hahah i ja isto, popila sam 2 kave i 0.5 kole nista ne pomaze  🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• ines0000
    14. Rujan 2021. 10:38

buhtlica23

ines0000

Napravi test, ako M kasni ili ce biti plus ili je nekakva upala ili nesto. Svakako se javis ginekologu ako ne dode kroz par dana a test bude negativan. Na zalost nemamo magicne kugle koje nam mogu reci da smo trudne. Iako bi ih trebali izumiti 🤣

Ma ja kad ovdje čitam koliko ste jake psihicki i pozitivne ja se divim. Napuni me to malo energijom za dalje ali ja sam očito preemotivna i svaki taj minus me bas pogodi. I sad to odlazem i odlazem... a za kuglu se slažem. Definitivno!! Ovako smisla nema više 🤣

Kamilica ♡
    14. Rujan 2021. 10:55

Evo i ovdje ista stvar 😅 Potrudim se procitati 10 stranica, i svakoga se sjetiti, a mene svi na ignore. 😔
    I u stvarnom životu, i na internetu, svi su zaokupljeni sobom i svojim problemima. Tako da razumijem, ali svejedno je bezveze osjećaj. 🤷🏼‍♀️ Ja sam ipak osjetljiva kamilica. 😌
    Nema veze, zelim vam svima lijep dan, i sretno! 🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.