Lavice uskoro će pik. Samo hopsaj 🤞❤️
Amelie žao mi je zbog vjestice 😭😘
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
I lavice definitivno ti tamni lh. Škicam u drugoj grupi pa vidim da te to muči. 🤩 Ja vidim da tamni jer je crtica na drugom testu deblja.
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Nisam koristila trakice do sada li čini mi se najsigurnije imati odnose svaka dva dana i to je to 😂 eto, to je moj plan. 😆
Heheh,tako je i meni dečko rekao,kaže ne treba nama to,svaki dan ćemo imati odnose i onda smo pokriveni 🤣 svejedno sam naručila trakice 😁
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Lavica pa kad nas toliko kaze da je tamnija, moraš nam vjerovati 😂 znam ja kako se je lako navući na trakice pa kupiš 20 komada i potrošiš u jednom ciklusu. Story od my life. Ti svakako pisni opet pa nam objavi da komentiramo😘 jel koristis trakice prvi put ili ?
Evo ti moje od danas. https://ibb.co/QdLq089 Ovo nije pik, ali ocekujem ga sutra. Ne znam kakve su tvoje ovulacije, ali ja ovulaciju bas osjetim po boli. Obicno na lijevom jajniku. Tako da mi trakice u suštini ni ne trebaju, ali volim piškati i opet nekako imam potvrdu da je pik bio 😂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Čitam Vas o tim trakicama, ja mislim da sam bezveze to kupila samo se živciram.. Obično svaki mj osjetim ovulaciju, ali sam ih uzela da jos potvrdim.. Prošli mi i trakice potvrdile i bolovi i sve, jučer isto probam i ništa još, a iscjedak je već krenuo ko i probadanja u oba jajnika.. Pa valjda je blizu 🤞🙈
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Lavica slazem se. Kroz ovaj period sam toliko dobro upoznala svoje tijelo da je to strašno.
😂
Marta korištenje trakica zna izazvati bespotrebno stres . Zato ih vecina ginekologa ne preporučuje kod normalnih ciklusa jer se samo bezveze iznerviramo 😂 anovulatorni ciklusi su normalni kod svih žena pa cak i ako ne ulovis pik nemoj se nervirati ❤️
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
https://ibb.co/QNHPksW ovo su moje zadnja dva dana pa danas poslijepodne ocekujem pik 🤞 koristila sam ih prosli ciklus jer sam iduci ciklus narucena kod ginekologa za folikulometriju i hormone pa si ubijam vrijeme i dodatno ucim o svom ciklusu tako da ju ubijem pitanjima kad dođem 😂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Jutro cure,
Vidim da ste se raspisale o LH trakicama,meni su oba ginekologa (privatni i socijalac) rekli da ne koristim to ako imam uredne cikluse i znam kad je ovulacija jer da to samo pogorša stvar tako da sam odustala par ciklusa od toga pa sta bude bude 😅 vidim da ni to mi nije urodilo plodom tako da ću malo pauzu oko toga. Nama su došli neki gosti tako da smo sad zaokupirani ionako je ovulacija prosla tako da ne gledam simptome nista sta mi paše zapravo.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Upravo radila novu trakicu, ali se ne želi slika učitati🙈 no, mislim da je to to 🤞🙏🍀😁
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Atina sad se fino zaokupiraj da ti sto brze prođe vrijeme do neočekivane 😘
Sorgi je bas je ful tamna ali mislim da cu pravi uloviti danas 🥳 bitno da smo sve dobro pokrili 😀
Marta odlično. Onda se pratimo 😀
Nikki ma to je to. Testiraj kad izostane, a ovo tamni ili ne tamni ne znaci nista jer je ionako beta još mala 🤞
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Sortiraj odgovore
Najstariji