Pozdrav cure, žene, kraljice!
Evo i ja vam se pridružujem. Pokusavamo od studenog 2020, 13 ciklusa je proslo i dalje ništa. Vidim da nas ima dosta sto se dugo trudimo 🙏🏻💪.
Mladi smo (26 & 30god) ciklusi su mi uredni (menstruacija tocna u dan-dva). Podrzavajmo se i nadajmo zajedno 💞
P. S jutros sam napravila test ( negativan) 2 dana prije ocekivane menstruacije. Ali nada umire zadnja 🤗
🙋🏼♀️26 & 30🙋🏻♂️
Papa test uredan 01/2021
Pokušavamo od 11/2020
Ciklusi uredni (26 dana) trajanje M 5 dana
Nikki_95 dobrodošla 🤞😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Nikki_95 dobrodošla 🤞😘
Hvala 💞
🙋🏼♀️26 & 30🙋🏻♂️
Papa test uredan 01/2021
Pokušavamo od 11/2020
Ciklusi uredni (26 dana) trajanje M 5 dana
Pozdrav drage devojke,
Upravo se registrovala! Nadam se da me primare u drustvo! 😇😇😇
U zadnje vreme iscitavam dosta foruma ali ovaj je definitivno najaktivniji i moram da vas pohvalim da ste jako otvorene, informativne i da ste iskren podrska! Radujete se i tugujete zajedno sa svakom devojkom! Veze nas ista zelja- zelja za bebcem! Mi smo na pocetku puta koji se nadam nece biti dug.
Da ne bih duzila odmah ovo je prvi post cisto da vas pozdravim!
U martu sam bila na redovnom pregledu UZ,Papa i testovi na urea plazmi itd. Nisu mi se javili sto znaci da je sve u najboljem redu. Zivim u Austriji i ovde to tako funkcionise. Ako je sve ok to je to, ako nije onda vas kontaktiraju. Doktorka rece godinu dana normalno da cekamo i da se opustimo. Od sledeg ciklusa smo prestali da se cuvamo... ali realno 3 ciklusa pokusavamo jer smo se u medjuvremenu vakcinisali pa smo tu morali da pauziramo... Nadam se uskoro da 2 crtice stizu ❤️
03/21 Ginekoloski pregled ✔️papa brisevi ✔️ urea plazma,hlamidia ✔️
09/21 Ginekoloski pregled, UZ Endometrijum tanji nego sto bi trebao biti za taj dan ciklusa- Duphaston 15DC 1x1 10 dana💊 inace UZ uredan, bez cisti, sve okay
🌸Ciklusi 27-29 dana
👩33
👱🏻♂️35
Cure evo da još nešto podijelim s vama.. Meni je jednom neka žena totalno bezveze skoro u prolazu prorekla budućnost, zapravo je prosla i nije bila romkinja nego obična žena.. Mislim ja sam rekla da me ne zanima i nek nista ne priča ali ona je svašta nesto ispričala i sve istinito, a čak i ono što je rekla se zbilja ostvarilo makar nisam tome pridavala važnost, al jos nesto u tome je to što je rekla da ću roditi blizance. Zanemarila sam to sve do sad kad mi je podsvjesno do došlo i sad me doslovno proganja jer u obitelji nemam blizance, a to jel, dolazi od majke. I još imam 25 godina, a radimo na bebi. Užas, zbilja neću u to vjerovati, al kad je sve ostalo rekla istinu 🤔
Evo morala sam podijeliti s vama tu brigu i muku 😂
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Vecer zenice, nisam vas citala jucer i danas jer sam imala rodjendanske posjete ☺☺
Amelie, hvala na lijepim zeljama, i hvala sto si me se sjerila. ❤
.
Niki, cestitam ti draga i pokusaj biti smirena i pozitivna, sq sto manje stresa, jer to sve utjece na T. Biti ce to sve u najboljem redu, drzim ti fige. 😊 Budi sretna i lijepa trudnicq. 😊 Ah posebni su to dani, sjecam se kako mi je kosa imala poseban sjaj, toliko sam ju voljela cesljati, i svi su mi govorili da sija, tako da samo zamisli, T ima mnogo lijepih cari.
.
Novim curama zelim dobrodoslicu, i sto brzo odlazak na ljeose teme 🥰
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Di ste cure drage 🤗🌞
10 stranica ste napunile u tri dana, mašala 👏😅
Nemojte se ljutiti, citala sam na preskoke...evo sta sam zapamtila: 😅
Samoja6 zelim ti brz oporavak od korone! 🤗
Atina kazes imala si ogromnu ceremoniju od 150 ljudi 🙈 to je u Hercegovini i Slavoniji mali pir 😅 mi smo imali 120 ljudi, takodjer mali pir, samo najuža rodbina. ☺️
Ameliee zao mi je zbog M. Ali pozitivna si ti, nema straha za tebe 🤗
Nes ja ne koristim aplikacije jer imam neredovite menge. Jedini tocni pokazatelj kad mi je ovulacija i kad cu dobiti su mi se pokazale trakice 🤷🏼♀️
Nove cure dobrodošle! 🤗🥳 Stvarno vas je puno, i koliko primjećujem, sve ste oko 25-26 godina. Ne sumnjam da ćete brzo preseliti na teme s trudnicama 🤗
Buhtlice moja sucut, drzi se draga. 💗A svekrvu ne dozivljavaj. 🤗
Nikki ti si jedna jako nestrpljiva djevojka 🙈 Drzim fige da sve bude ok, i da se prestanes brinuti. 🤞🤰🤗
Mama andjela, Lavica, Luna…🤗
I svim ostalim curama puno pozdrava saljem, i sretno! 💗🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Trudnice🤰:
Nikki777 ➕
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Beban 10.09. - 4 dana kasni ❤️
Sorgi 15.09. - 1 dan ❤️
Buhtlica 18.09. - 4 dana ❤️
Allie 20.09. - 6 dana ❤️
Malina_30 22.09. - 8 dana ❤️
Atina25 25.09. - 11 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 14 dana ❤️
Marta96 28.09. - 14 dana ❤️
Lavica168 30.09. - 16 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Mama_andjela 6.10. - 22 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 23 dana ❤️
Ameliee 8.10. - 24 dana ❤️
Zoeeuzoee 8.10. - 24 dana ❤️
Lunamoon…
Kamilica…
Dobra večer/dobro jutro/laku noć…
Nikki čestitke još jednom, neka bude uredna i školska! 🤞❤️
Zoeeuzoee upisano. 😉 Baš sad gledam kako smo se lijepo naslagale za listopad, bit će zanimljivo. 🙈
Nikki_95 i Gaga pozdrav i dobrodošle! Nadam se da ćete uskoro ugledati svoje pluseve. 🤞
Iiii da, Lavice, mene su osobno te mullerove trakice izludile jedan ciklus, a radila sam ih usporedno s onima s njuškala jer sam mislila da su mi možda preosjetljive. Uglavnom, sa ovima od Betty s njuškala ulovila peak bez beda, a ove bile na li-la, da sam samo njih radila ne bi dala ruku u vatru da je to bio peak.🤷♀️
Ja sam toliko bila iscrpljena i umorna da sam zaspala prije pola 10 i eto me malo iza ponoći, odmorna, čila i spremna za akciju. Više od sat vremena se vrtim kao na ražnju, ali neće prokleti san na oči.🤦♀️ 😖 Ode nastaviti s pokušavanjima… 😴
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Amalie bas se jesmoo,ja se nadam da bude nam ovaj ciklus dobitan,bilo bi bas fora🤗🤗🤗🤞🤞🤞
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Jutro cure, evo ja na poslu umirem ne znam kad sam zadnji put bila ovako umorna. Zaspat cu na stolu od umora 😅😏
Danas sam pocela sa tabletama tako da kroz par dana ocekujem M svakako. Piskila sam neki dan test cisto iz dosade naravno snjesko 😅
Nove curke dobrodosle 😁
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji