Nikki i obavezno kad testiras postaj nam ovdje jer tako volimo vidjeti pozitivne testiće ❤️
Žene moje u ovih dva tjedna sam saznala da su tri dobre prije i kolegice trudne. Dakle imam nabacano trudnicke prasine 😀 jako sam sretna radi njih, ali grizem se jer uz tu srecu me baš pati to kad ćemo mi. Baš mi je ovih dana emocionalni vrtuljak u glavi 😱
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
https://ibb.co/YfzLfqZ
https://ibb.co/dcKdLyP
Je li po vama ovo tamni?
1 slika prije 2 dana (4 dana prije M)
2 slika daNas 2 dana prije M
Nadam se da će tebi piti plus i dalje, ali tim trakicama ne vjerujem. Prosli mj sam napravila istovremeno tu trakicu i jedan bas rani test. Ta trakica je bila pozitivna, test negativan i dobila sam M. Onda sam čitala neke žene su pisale da im je za trakica pokazala dvije crtice dok su imale M i da su totalno nepouzdane što se tiče trudnoće. Moje iskustvo🤷♀️🤞
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Nikkii obavezno kad testiras postaj nam ovdje jer tako volimo vidjeti pozitivne testiće ❤️
Žene moje u ovih dva tjedna sam saznala da su tri dobre prije i kolegice trudne. Dakle imam nabacano trudnicke prasine 😀 jako sam sretna radi njih, ali grizem se jer uz tu srecu me baš pati to kad ćemo mi. Baš mi je ovih dana emocionalni vrtuljak u glavi 😱
Točno znam kako ti je 😞 moj termin da je sve bilo dobro bi bio jako blizu terminu tri prijateljice,koliko se veselim zbog njih toliko sam tužna zbog sebe 😭
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Nikkii obavezno kad testiras postaj nam ovdje jer tako volimo vidjeti pozitivne testiće ❤️
Točno znam kako ti je 😞 moj termin da je sve bilo dobro bi bio jako blizu terminu tri prijateljice,koliko se veselim zbog njih toliko sam tužna zbog sebe 😭
Suosjećam. Meni su još 3 prijateljice u isto vrijeme ostale trudne, navodno da se svaka 4 trudnoća završi tako rano i eto nazalost sam ja bila ta.. Njima su termini u veljači..
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure vjerujem da nije lako,mi jučer bili na nekom roćkasu milijon beba,gledas tu dječicu i moliš se da dođe.inače jučer je malo moj muz imao breakdown I bio je bas zabrinut onako zasto nama ne ide,inače on je jako otvoren i priča s ljudima o tome i tako pita okolo dal' su uspjeli iz prve 🤣🤣🤣 no comment 🤦 uglavnom skuzila sam da je sad nekako njemu gore nego meni,mozda se boji da nije u njemu neki problem. Mogu reć da mene tješi to sta sam relativno mlada a vidim i većina cura tu na forumu,tako da ne brinite vidjet ćete za nekoliko godina budete imale jos djece pa će sve ovo biti smiješno 😁😁😁
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Cure koja ima menstruaciju trenutno da je zajedno izguramo? 😂🤭🙄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure samo nemojte srcu uzimati situacije kad eto tako smo blizu ljudi koji imaju... onda smo dalje od cilja i sve te vibracije padaju opet na dno...
I ja jucer isto, onako radim na svadbi, sjednem za stol, zena do mog tanjura nadrobi bebicu 6mj u kolicima ma samo kaj mi nije ubacila u tanjur tu slatkoću... ali samo sam je gledala ko neko štene, jednostavno necu se dat emocijama... bilo pa prošlo... ja radim, zivot ide dalje..imam malu bebu pudlu domeka koja me čeka♥️.
Hej cure kako ste, nove cure dobrodosle . Ovih dana sam Vas malo zapostavila imala sam par teskih dana zbog obitelji. Uzi clan obitelji se jako razbolio,doktor je rekao da se pripremimo na najgore.
I sad sam toliko 😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬 da bi nekog izmlatila. Lezimo mi danas u krevetu poslje rucka kad cujem svekrvu di prica sa susjedom o tom kako mi nemamo djece 🤬 dakle ako joj nisam sve zivo ispsovala u sebi. Ne znam ko je vise bio ljut ja ili muz. Ono prisjeo nam je rucak ...
U petak sam pocela piti gynositol. Ne znam jos da li da pocnem sa tabletama ili da jos cekam. Ali mislim da cu sutra pocetii sa utrogestanima. Ne vjerujem da ce doc sama od sebe..
Amelie, Kamilice i sve ostale 🤗
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Buhtlica23 vidim da imate ja cu reći tek 24 pa ne znam kakvi su običaji kod vas u obitelji al ono🥴 Pa život je pred vama, zasto spominje djecu? Ako ste joj rekli da radite na tome pa da ne ide po planu tim gore. Da imate 45 pa ono vrijeme ističe još bi i razumjela razgovor ovako mi nije uopće jasno. Zao mi je za člana obitelji :(
Lavica onoliko koliko sam ja koristila trakice mislim da jos treba do pika iako vidim po trakici da se bliži,ja bi rekla sutra ili prekosutra pik pa probaj pratiti 🤞☺️
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Jutro cure,zanima me pije li koja fertilup kapsule?ili ako ima koja iskustva sa tim vitaminima?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Sortiraj odgovore
Najstariji