Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    11. Rujan 2021. 11:03

Ameliee, bas sam jutros gledala kad je tvoj termin za ne dobiti, i ponadala se da ce biti nesto, a ona zvjerka stigla prije vremena, iišš bree, nadam se da sledeci mjesec nece stici :S :S :) 
    .
    Joj meni je od jutros toliko mucnina i glavobolja nekakva, ne znam od cega, ali sva sreca da mi nije pred M, odmah bih pomislila da mozda ima nade da sam trudna  ovako znam da nisam, tek mi M prosla, tako daa makar nemam taj razlog koji bi me izmorio 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Samoja6
    11. Rujan 2021. 12:10

Evo počeli "menstrualni bolovi"! Trenutno me baš pošteno probada!
    😳 Čini se da će uskoro stići... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Atina25
    11. Rujan 2021. 14:16

Nes ja ih koristim negdje 3 mj i svaki put mi je drugacije 🤦 prosli mj sam bas ulovila peak i bila sam uvjerena da bi moglo biti nesto posto sam ga ulovila al eto nista,mjesec prije nisam bas pik ulovila nego kao malo svijetliti bila je sluz bolovi u jajniku znači skuzila sam kad je ovulacija otprilike. Mjesec prije isto tako,ovaj nisam piškila osim 8.9 jednu koja mi je ostala i taj dan bila trakica skoro pa ne vidi se uopće a dr mi rekao dr dan na uzv da će folikul puknut svaki čas tako da eto ja nemam pojma sta reć 🤣🤣😅 po meni te trakice su ok da se vidi kad je uopće ovulacija tj plodni dani nekim zenama to zna biti 20ti dan ciklusa a nekima 3. a nekima čak za vrijeme menge ili kao mojoj kolegici 3 dana prije nego treba dobiti. Jesi ih ti koristila kada ?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

BlairWaldorf
    11. Rujan 2021. 16:03

Nisam koristila trakice do sada li čini mi se najsigurnije imati odnose svaka dva dana i to je to 😂 eto, to je moj plan. 😆

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Allie
    11. Rujan 2021. 17:15

Ameliee i Blair baš šteta, no veliki lajk za pristup stvarima dalje 😊 
    I tako, vidjela sam cb rani test u dm u i naravno ja ko ja morala sam ga napraviti i desi mi se najčudniji rezultat do sada.
    Znači postoji kontrolna crta koja je ok a u prvom prozorčiću isto plava manje vidljiva crta ali ne po sredini neko nekako sa strane, na hero. Nije mi ništa jasno. Inače, nisam baš ni očekivala plus pošto mi je dosta rano ali sad imam upitnik. 😳

BlairWaldorf
    11. Rujan 2021. 17:36

Allie

Ameliee i Blairbaš šteta, no veliki lajk za pristup stvarima dalje 😊
    I tako, vidjela sam cb rani test u dm u i naravno ja ko ja morala sam ga napraviti i desi mi se najčudniji rezultat do sada.
    Znači postoji kontrolna crta koja je ok a u prvom prozorčiću isto plava manje vidljiva crta ali ne po sredini neko nekako sa strane, na hero. Nije mi ništa jasno. Inače, nisam baš ni očekivala plus pošto mi je dosta rano ali sad imam upitnik. 😳

A nema druge nego uskoro ozbiljnije i češće 😂 pa da maksimaliziram šanse. 

Bas čudno, kad moras dobiti M si rekla? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Allie
    11. Rujan 2021. 18:01

Zapravo mi je 24 dan ciklusa, ali sam se pisala da za 9 dana trebam dobiti jer mi nisu baš regluarni ciklusi pa je teško reći.
    Evo i slicke pa ako netko želi pokušati dešifrirati 😂
    https://i.postimg.cc/4ybZJdRC/84719226-46-F7-4-EEF-9-E97-B894167-DCD31.jpg

BlairWaldorf
    11. Rujan 2021. 18:10

Allie

Zapravo mi je 24 dan ciklusa, ali sam se pisala da za 9 dana trebam dobiti jer mi nisu baš regluarni ciklusi pa je teško reći.
    Evo i slicke pa ako netko želi pokušati dešifrirati 😂
    https://i.postimg.cc/4ybZJdRC/84719226-46-F7-4-EEF-9-E97-B894167-DCD31.jpg

Stvarno mi nije jasno zasto je crta u koso ? ☕

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lekaa
    11. Rujan 2021. 19:44

Pozdrav svima, čitam vas već neko vrijeme a sad sam u samoizolaciji pa imam vremena na pretek pa sam se odlučila javiti.
    Kratko o meni, udana sam friško od 6mj, nakon 15 g. veze 
    Živimo 8 godina skupa, cijeli život sam imala ne redovite menstruacije, i vrlo rano su mi dijagnosticirali PCOS.
    Kratki period sam koristila kontacepciju da bi imala redovito, ali već 6 godina ne koristim nikakvu kontracepciju.

Ova godina nam je bila prekretnica za puno toga, ovog proljeća odlučili smo napraviti malo vjenčanje samo za nas i kumove, kupili smo kuću na selu, idemo iz Zagreba i gužve krajem godine, i sada nam nedostaje jedino jedna bebica. 
    Intenzivno planiramo od 3mj kad sam krenula s dodatnim terapijama, trenutno pijem Duphastone i Gynositol prah.
    Od trećeg mjeseca kako ih pijem, m mi je u dan točna i napokon redovita.
    Trebala je jučer doći ali je još nema, i već sam luda. 
    Znam da su svi simptomi vrlo slični, tako da se ne nadam previše, jedino što mi je drugačije zadnjih tjedan dana grudi su mi užasno osjetljive bile, na dodir, teške i kao da su nabrekle, jučer i danas puno slabije ali još uvijek na dodir bolne. I danas se pojavio nekakav smeđi iscjedak, odnosno kad se obrišem trag. 
    Test nisam radila, čekat ću bar još koji dan ako se ne pojavi m. a svakako se moram javiti doktorici čim dobijem zbog ultrazvuka. 
    Oprostite što sam se raspisala, al nisam još nikome rekla da se nadam pa mi je lakše sad kad sam ovdje napisala 

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

lunamoon
    11. Rujan 2021. 20:30

Hej cure. Vidim da vas ima puno novih pa svima želim dobrodošlicu i puno plusića 🤞❤️
    Ja opet stalno radim, ali i redovno hopsamo 😂 lh trakica od maloprije je ful tamna tako da peak ocekujem sutra 🙂
    Kad ga uhvatim Amelie javim se za listu 😍
    Allie svakako ponovi test jer ovaj nije ispravan. Držim fige 🤞

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.