Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Allie
    10. Rujan 2021. 15:05

Sorgi

Da, meni npr nikada nakon ovulacije nije toliko mekan i visok kao za vrijeme ovulacije.
    Ma sve je to i individualno.
    Valjda kada pokusavamo zatrudniti posezemo za svim mogucim metodama 😛

Baš tako, da netko vidi što sam sve guglala ajme meni 😂😂😂 Na kraju samo sebi radim stres, svjesna sam da se treba jednostavno opustiti no ne ide mi baš.

BlairWaldorf
    10. Rujan 2021. 15:06

Allie

Bok svim curkama, vama kojima je blizu datum kad ne treba doći drzim fige 😊

Sorgija takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene.

Što sa iscjetkom ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    10. Rujan 2021. 15:06

Kamilica 🌅

BlairWaldorf

Cure ispričavam se na svome neznanju ali kako staviti u potpis ove podatke ?

Ej, imas gore desno klikni na svoju ikonicu (avatar) , pa vidi svoj profil, i skrolas dolje na potpis. 😊
    Pozdrav i svima ostalima, citam vas i pisem kad stignem 🤗💗

E hvala lijepa 💚

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Allie
    10. Rujan 2021. 15:15

BlairWaldorf

Allie

Sorgija takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene.

Što sa iscjetkom ?

Pa kao ako nije došlo do začeća iscjedak se smanjuje, a ako je onda nastavlja i iza ovulacije. E sad, to je isto prilično teško odrediti jer može ovisiti o xy razloga pa i nije nešto relevantno, ali kod mene se čak i pojačao.

Atina25
    10. Rujan 2021. 15:24

Hvala na objašnjenu za grlić.. Ja sam zato napuhnuta uzasno za vrijeme ovulacije, ali meni ostane tako do pred mengu. Tako da bi poludila jos kad bi i to pratila 
    Ja prestajem sa svim osluškivanjima jer sam par ciklusa po svemu bila uvjerena da sam T pa nista,a kad sam bila prvi put onda sam pak imala samo simptome menge nista navedeno za trudnoću pa eto ipak je bila

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

BlairWaldorf
    10. Rujan 2021. 15:56

Allie

BlairWaldorf

Allie

Što sa iscjetkom ?

Pa kao ako nije došlo do začeća iscjedak se smanjuje, a ako je onda nastavlja i iza ovulacije. E sad, to je isto prilično teško odrediti jer može ovisiti o xy razloga pa i nije nešto relevantno, ali kod mene se čak i pojačao.

Ja bi trebala dobiti (najkasnije) 12.9. i takoder vise nista ne osluskujem jer sam prosli mjesec (kada smo ponovno krenuli s pokusavanjem) bila uvjerena da sam T. Čini mi se također da mi je iscjedak malo pojačan ali opet imam nekako sve simptome kao da će M doći svaki čas ( lagane grčeve u jajnicima). 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Allie
    10. Rujan 2021. 16:03

BlairWaldorf

Allie

BlairWaldorf

Allie

Što sa iscjetkom ?

Ja bi trebala dobiti (najkasnije) 12.9. i takoder vise nista ne osluskujem jer sam prosli mjesec (kada smo ponovno krenuli s pokusavanjem) bila uvjerena da sam T. Čini mi se također da mi je iscjedak malo pojačan ali opet imam nekako sve simptome kao da će M doći svaki čas ( lagane grčeve u jajnicima).

Da, teško je reći jer su simptomi slični pms-u a što je najbolje meni ni pms simptomi nisu svaki mjesec isti tako da zbilja osim testa ništa nije ziher. Ti onda još sitno brojis, ja ću jos 5 dana pričekati pa ću napraviti onaj CB iz DM-a koji kao moze 5 dana ranije reagirati.

BlairWaldorf
    10. Rujan 2021. 16:07

Allie

BlairWaldorf

Allie

BlairWaldorf

Allie

Što sa iscjetkom ?

Da, teško je reći jer su simptomi slični pms-u a što je najbolje meni ni pms simptomi nisu svaki mjesec isti tako da zbilja osim testa ništa nije ziher. Ti onda još sitno brojis, ja ću jos 5 dana pričekati pa ću napraviti onaj CB iz DM-a koji kao moze 5 dana ranije reagirati.

Iskreno bojim ga se sad napraviti da se ne razočaram. Ovako živim u nadi 🤭😆😄😄

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• malina_30
    10. Rujan 2021. 19:05

Atina bas si dobro sve opisala s onim djelom kasnijeg imanja djece... 

Koliko opce kao kolicinski je taj iscjedak prisutan? Ima li ga u toku cijelog dana ili? Ajmo ako ima onih trudnica koje nas još prate s tim iskustvom... 

Allie
    10. Rujan 2021. 19:28

Blair nadam se i ja da ti neće doći 😊
    Malina_30 sjećam se iz prve trudnoće da mi je taj iscjedak bio prisutan cijelo vrijeme i to od prije plusa na testu. Specifično je to što je bijele boje i recimo preko noći ga ne bih nešto primijetila na donjem vesu, dok već preko dana ako nemam dnevni se vide kao bijele mrlje. E sad, i to je vjerojatno individualno, no meni je bilo tako.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.