Da, meni npr nikada nakon ovulacije nije toliko mekan i visok kao za vrijeme ovulacije.
Ma sve je to i individualno.
Valjda kada pokusavamo zatrudniti posezemo za svim mogucim metodama 😛
Baš tako, da netko vidi što sam sve guglala ajme meni 😂😂😂 Na kraju samo sebi radim stres, svjesna sam da se treba jednostavno opustiti no ne ide mi baš.
Bok svim curkama, vama kojima je blizu datum kad ne treba doći drzim fige 😊
Sorgija takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene.
Što sa iscjetkom ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure ispričavam se na svome neznanju ali kako staviti u potpis ove podatke ?
Ej, imas gore desno klikni na svoju ikonicu (avatar) , pa vidi svoj profil, i skrolas dolje na potpis. 😊
Pozdrav i svima ostalima, citam vas i pisem kad stignem 🤗💗
E hvala lijepa 💚
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sorgija takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene.
Što sa iscjetkom ?
Pa kao ako nije došlo do začeća iscjedak se smanjuje, a ako je onda nastavlja i iza ovulacije. E sad, to je isto prilično teško odrediti jer može ovisiti o xy razloga pa i nije nešto relevantno, ali kod mene se čak i pojačao.
Hvala na objašnjenu za grlić.. Ja sam zato napuhnuta uzasno za vrijeme ovulacije, ali meni ostane tako do pred mengu. Tako da bi poludila jos kad bi i to pratila
Ja prestajem sa svim osluškivanjima jer sam par ciklusa po svemu bila uvjerena da sam T pa nista,a kad sam bila prvi put onda sam pak imala samo simptome menge nista navedeno za trudnoću pa eto ipak je bila
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Što sa iscjetkom ?
Pa kao ako nije došlo do začeća iscjedak se smanjuje, a ako je onda nastavlja i iza ovulacije. E sad, to je isto prilično teško odrediti jer može ovisiti o xy razloga pa i nije nešto relevantno, ali kod mene se čak i pojačao.
Ja bi trebala dobiti (najkasnije) 12.9. i takoder vise nista ne osluskujem jer sam prosli mjesec (kada smo ponovno krenuli s pokusavanjem) bila uvjerena da sam T. Čini mi se također da mi je iscjedak malo pojačan ali opet imam nekako sve simptome kao da će M doći svaki čas ( lagane grčeve u jajnicima).
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Što sa iscjetkom ?
Ja bi trebala dobiti (najkasnije) 12.9. i takoder vise nista ne osluskujem jer sam prosli mjesec (kada smo ponovno krenuli s pokusavanjem) bila uvjerena da sam T. Čini mi se također da mi je iscjedak malo pojačan ali opet imam nekako sve simptome kao da će M doći svaki čas ( lagane grčeve u jajnicima).
Da, teško je reći jer su simptomi slični pms-u a što je najbolje meni ni pms simptomi nisu svaki mjesec isti tako da zbilja osim testa ništa nije ziher. Ti onda još sitno brojis, ja ću jos 5 dana pričekati pa ću napraviti onaj CB iz DM-a koji kao moze 5 dana ranije reagirati.
Što sa iscjetkom ?
Da, teško je reći jer su simptomi slični pms-u a što je najbolje meni ni pms simptomi nisu svaki mjesec isti tako da zbilja osim testa ništa nije ziher. Ti onda još sitno brojis, ja ću jos 5 dana pričekati pa ću napraviti onaj CB iz DM-a koji kao moze 5 dana ranije reagirati.
Iskreno bojim ga se sad napraviti da se ne razočaram. Ovako živim u nadi 🤭😆😄😄
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Atina bas si dobro sve opisala s onim djelom kasnijeg imanja djece...
Koliko opce kao kolicinski je taj iscjedak prisutan? Ima li ga u toku cijelog dana ili? Ajmo ako ima onih trudnica koje nas još prate s tim iskustvom...
Blair nadam se i ja da ti neće doći 😊
Malina_30 sjećam se iz prve trudnoće da mi je taj iscjedak bio prisutan cijelo vrijeme i to od prije plusa na testu. Specifično je to što je bijele boje i recimo preko noći ga ne bih nešto primijetila na donjem vesu, dok već preko dana ako nemam dnevni se vide kao bijele mrlje. E sad, i to je vjerojatno individualno, no meni je bilo tako.
Sortiraj odgovore
Najstariji