Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • malina_30
    10. Rujan 2021. 07:49

Ei cure i mene su uhvatile obaveze, al sam uspjela sve procitati... svima (i sebi) jedino mogu reći - samo strpljivo! 
    Neke su prošle kalvariju, neke tek sitno situacije koje se mogu "otpustiti" i ici dalje... za srećicu zaista trebamo se malo primiriti i prepustiti (kazem isto i sebi)...

Znate sto sam primjetila? Mnogo cura ostane trudno odmah nakon vjencanja, i zao mi je da sam zbog posla tad kad smo se vjencali to zaustavila, ali onaj feeling totalno drugaciji od svih dosadašnjih zaista ima to nešto u tome ;) 

Ovo su samo koja mišljenja... mi smo skupa 12 godina, tek sad se s muzem opuštam što sam trebala i prije i apsolutno se slažemo da svojem djetetu bez obzira na okolinu ne budemo usađivali opcije poput - cekajte da završi faks, da se zaposlite, da prode odredeni period (i dode 30-ta-.-).. ako ce biti tako divan par kao mi - balansiran s potpunom podrškom, sve se moze kad se hoce i trudan i s djetetom ostvariti i poslovni zivot... bas smo to nedavno pomislili, ali ja i da sam htjela prije, odgoj kod muža takav je da nije htio dijete prije braka... tek je sad na nama da to promjenimo.. 

marta96
    10. Rujan 2021. 08:25

malina_30

Ei cure i mene su uhvatile obaveze, al sam uspjela sve procitati… svima (i sebi) jedino mogu reći - samo strpljivo!
    Neke su prošle kalvariju, neke tek sitno situacije koje se mogu "otpustiti" i ici dalje… za srećicu zaista trebamo se malo primiriti i prepustiti (kazem isto i sebi)…

Znate sto sam primjetila? Mnogo cura ostane trudno odmah nakon vjencanja, i zao mi je da sam zbog posla tad kad smo se vjencali to zaustavila, ali onaj feeling totalno drugaciji od svih dosadašnjih zaista ima to nešto u tome ;)

Ovo su samo koja mišljenja… mi smo skupa 12 godina, tek sad se s muzem opuštam što sam trebala i prije i apsolutno se slažemo da svojem djetetu bez obzira na okolinu ne budemo usađivali opcije poput - cekajte da završi faks, da se zaposlite, da prode odredeni period (i dode 30-ta-.-).. ako ce biti tako divan par kao mi - balansiran s potpunom podrškom, sve se moze kad se hoce i trudan i s djetetom ostvariti i poslovni zivot… bas smo to nedavno pomislili, ali ja i da sam htjela prije, odgoj kod muža takav je da nije htio dijete prije braka… tek je sad na nama da to promjenimo..

Suosjećam.. Sve hoćemo uvijek savršeno pa onda proširenje obitelji, a onda kad imas sve i hoćeš, onda ovakvi problemčići. Bome da sam znala mogli smo i prije.. Al šta je tu je, bit ćemo sve na drugoj temi uskoro 😇🤞

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

BlairWaldorf
    10. Rujan 2021. 09:23

Cure ispričavam se na svome neznanju ali kako staviti u potpis ove podatke ? 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Atina25
    10. Rujan 2021. 09:26

Jutro cure
    Nes Tako i nama isto sad nas je zadesilo 100 loših stvari i nekako presing oko svega
    A ostale cure, samo da vam kazem kako ja gledam na to. Dosta vas je napisalo, da smo znale krenule bi prije na bebu, probajte se sjetiti sta ste sve prozivjele, naučile, iskusile u to vrijeme bez bebe. Ako vam to nije bilo na umu tada očito niste dovoljno razmišlajle i željele to već ste se željele posvetiti nekim drugim stvarima u životu šta god to bilo. Zato ja kažem da netko je spreman s 18 na dijete neko tek s 35 i meni je to OK, zašto bi sve trebale imat djecu s 20 i to iz straha jer eto mlada sam,moram poslije neću moć pa me strah. Jednostavno stvari se dogode onda kada trebaju. Koliko ste puta u životu htijeli nešto,pa nije se ostvarilo i poslije ste razmišljali dobro da nije, Kako kažu "PAZI ŠTO ŽELIŠ, MOŽDA TI SE I OSTVARI" ;) Nemojte mislit da neke druge stvari kao materijalne uspoređujem s imati dijete, već samo da očito se treba dogoditi taj pravi tranutak i doći će  <3 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Ameliee
    10. Rujan 2021. 10:00

Trudnice🤰:
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Beban 10.09. - ❤️❤️❤️
    Ameliee 15.09. - 5 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 8 dana ❤️
    Allie 20.09. - 10 dana ❤️
    Malina_30 22.09. - 12 dana ❤️
    Atina25 25.09. - 15 dana ❤️
    Nanaj 28.09. - 18 dana ❤️
    Marta96 28.09. - 18 dana ❤️
    🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
    Mama_andjela 6.10. - 26 dana ❤️
    Ex_inna 7.10. - 27 dana ❤️
    Lunamoon…
    Kamilica…
    Niki777…
    Zoeeuzoee…

Pozdrav svima! 💕
    Malo mi se danas zagužvalo od ranog jutra, preletila sam samo da objavim listu, ako sam nešto zeznula, sorry… 🙃
    Čitam vas na miru kasnije, pozdrav i pusaaa!! 😘❤️

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

Atina25
    10. Rujan 2021. 12:53

Sorgi Dobrodošla!! Sretno sa pokušavanjem,ovaj trik o grliću uopće ne znam haha kako se to gleda?

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Kamilica ♡
    10. Rujan 2021. 13:02

BlairWaldorf

Cure ispričavam se na svome neznanju ali kako staviti u potpis ove podatke ?

Ej, imas gore desno klikni na svoju ikonicu (avatar) , pa vidi svoj profil, i skrolas dolje na potpis. 😊
    Pozdrav i svima ostalima, citam vas i pisem kad stignem 🤗💗

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Allie
    10. Rujan 2021. 14:33

Bok svim curkama, vama kojima je blizu datum kad ne treba doći drzim fige 😊

Sorgi ja takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene. 

Allie
    10. Rujan 2021. 14:47

Allie

Sorgija takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene.

I ja isto pratim, al meni ostane visoko skroz do M, vec se ponadam i onda sipak. Tako da kod mene to nije niakkav pokazatelj, ali mi je super pokazatelj za O pa mi je od velike koristi.

Nes drago mi je da znam da se ne nadam previše. Ja sam toliko nestrpljiva da isprobavam razne metode jer dočekati termin m za test mi je tragedija. 😂
    Da, za O potvrđujem, točno se može osjetiti kad je otvoren najviše na dan ovulacije.

Allie
    10. Rujan 2021. 14:48

Allie

Allie

Sorgija takoder pratim cerviks, no tek od prošlog ciklusa i sad vidim da barem 5-6 dana iza ovulacije je jos uvijek visoko i mekan je na dodir. Sad ne znam koliko je to pouzdana metoda, simptoma nemam iako je još i rano za njih čak i ako je T a i za test mi je rano. Koliko vidim po netu to se spominje kao i iscjedak koji ne prestane iza ovulacije što također je slučaj kod mene.

I ja isto pratim, al meni ostane visoko skroz do M, vec se ponadam i onda sipak. Tako da kod mene to nije niakkav pokazatelj, ali mi je super pokazatelj za O pa mi je od velike koristi.

Nesdrago mi je da znam da se ne nadam previše. Ja sam toliko nestrpljiva da isprobavam razne metode jer dočekati termin m za test mi je tragedija. 😂
    Da, za O potvrđujem, točno se može osjetiti kad je otvoren najviše na dan ovulacije.

Odgovarala sam na post od Nes, nešto je pošlo po krivu 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.