Jutro cure,
Evo mene od ginića, nasmijao mi se čovjek pošteno baš baš kad sam mu iznijela knjigu mojih misli
Kaže da folikul treba puknuti svaki čas tipa danas sutra, znači da mi O kasni i da računam mengu tamo 25. - 26.9, Da se ne ponadam ako zakasni ali se nada da neće doć.. Da se probamo opustiti i ako je to teško za prihvatit da sam ja mlada da će biti djece i bas lijepe utješne riječi.. On me inače vodio u bolnici kad sam bila na kolposkopiji i upućen je u moje loše papa testove kaže sve to može biti poveznica, razne upale i sl. Endometrij je rekao da je savršen da je 9 mm i da je to super da sam ga sigurno podigla s ciklom tako da eto s te strane sam zasad mirna, rekao mi je da bi bilo idealno da provjerium još štitnjaču ako mogu jer da ona ženama zna stvarati probleme i da se mijenja stalno..
Niki777 baš mi je drago ovo je plus ko kuća i nemoj se zamarati crnim mislima jer trudnoća je duga i stalno će te nešto zabrinjavati, opusti se i bit će sve super
Drago mi je draga da imas pozitivne vijesti A interesuje me to za ciklu, kako je inace koristis? Ja to nisam nikad jela i iskreno izgleda mi odbojno, a vidim da je vas dosta spominje. Mozda da neki efekat i ona, samo sam ja problematicna po pitanju svega novog sto trebam probati, tesko se natjeram, jos ako mi djeluje odbojnoo
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama_andjela Ja sam to našla na netu, da ona jaaaako puno zadeblja endometrij i to u kratko vrjeme, pisale su zene koje su na IVF da ako im je endo tanak da neće raditi oplodnju dok im se ne zadeblja i da su se tovile sa ciklom u svim oblicima pa sam eto tako i ja i očito urodilo plodom, ja je miksam na sok, jedem sirovu,iz teglice kuhanu na salatu u svim oblicima,nije ni meni top izbor al eto draze mi je to nego popit vrkutu, i sve se bojim da smo i ovaj ciklus zakasnili jer ako je danas O mi jos nismo imali odnos nismo stigli. Navečer možda bude kasno, toliko o opuštenosti
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Mama_andjela Ja sam to našla na netu, da ona jaaaako puno zadeblja endometrij i to u kratko vrjeme, pisale su zene koje su na IVF da ako im je endo tanak da neće raditi oplodnju dok im se ne zadeblja i da su se tovile sa ciklom u svim oblicimapa sam eto tako i ja i očito urodilo plodom, ja je miksam na sok, jedem sirovu,iz teglice kuhanu na salatu u svim oblicima,nije ni meni top izbor al eto draze mi je to nego popit vrkutu, i sve se bojim da smo i ovaj ciklus zakasnili jer ako je danas O mi jos nismo imali odnos nismo stigli. Navečer možda bude kasno, toliko o opuštenosti
Ahaa, e bas ti hvala na info. :) Kad sam prestala sa pilulama, i pocela piti Inofolic, nakon 15 dana od prvog dana M otisla na pregled, doktor je napisao da je ovulacija, 14,6mm endo, medjutim ja se nisam bas najbolje razumjela u to, pokusavala pronaci na internetu, ali nisam uspjela, odnosno htjela sam da vidim koja je donja granica, da uporedim, a sad vidim da je znaci tada debljina bila dosta dobra. Mozda probam i sa ciklom, ako se natjeram, a procitah na internetu da i cokolada sa velikim postotkom kakaa ima dobre ucinke tako da etoo :)
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama_andjela maaa daaaaj, i meni je muž rak! 😂😂 Inače ne pratim te horoskope, koliko kod nekih pogode toliko kod nekih promaše, al za zabavu super. 🙈 Iiii hvala, sad imam razlog da opet opletem po čokoladi, volim te jako i gorke. 😂😂😂
Marta upisano! ❤️
Nikki oooo pa prerano je još za ikakve simptomr. Mislim da je to to i za 5 dana ću ti i službeno čestitati i letiš na vrh. 🤩 Inače, ako te strah, izvadi betu pa ćeš vidjeti kako se razvija situacija iako iskreno mislim da nemaš razloga za brigu. ❤️
Atina evo ispravila sam na listi da te ne počnemo napad prerano. 😘 Btw., super za ciklu, bilježim si u popis stvari za isprobati. 🙈
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Mama_andjela Ja sam to našla na netu, da ona jaaaako puno zadeblja endometrij i to u kratko vrjeme, pisale su zene koje su na IVF da ako im je endo tanak da neće raditi oplodnju dok im se ne zadeblja i da su se tovile sa ciklom u svim oblicima
Sad i mene ovo zanima. Ja se na to nisam uopće obazirala ni kužila, a meni na nalazu od pregleda nakon spontanog piše endometrij 6.5mm. Koliko to treba biti? Mislim on je meni rekao da se sve super, čisto i da možemo dalje raditi.
Inače od toga pregleda je sad proslo 2mj.🤷♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 kažu da nakon kiretaže se zna stanjiti,jesi imala kiretažu ili? Endometrij je s razlogom u svakoj fazi ciklusa drugaciji, nakon enge je tipa 4mm a poslije ovulacije bi trebao biti barem 7-8 da bi se plod mogao ugnijezditi iako kazu neke da su ostale trudn i s takvim iako po statistici i primjerima je teze :) Baci si oko na net bas sve lijepo piše o tome,al ako je on rekao da je sve OK vjerojatno i je to nije loše ako si došla nakon menge ;)
11.11 miny anomaly ✅
Marta96 kažu da nakon kiretaže se zna stanjiti,jesi imala kiretažu ili? Endometrij je s razlogom u svakoj fazi ciklusa drugaciji, nakon enge je tipa 4mm a poslije ovulacije bi trebao biti barem 7-8 da bi se plod mogao ugnijezditi iako kazu neke da su ostale trudn i s takvim iako po statistici i primjerima je teze :) Baci si oko na net bas sve lijepo piše o tome,al ako je on rekao da je sve OK vjerojatno i je to nije loše ako si došla nakon menge ;)
Bas sam citala, nisam imala kiretažu. Ali ja sam imala još malo iscjetka kad sam bila. A piše da je nakon krvarenja 1-2mm. Tak da mislim da je zapravo moj dobar. 😁
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta onda je super
11.11 miny anomaly ✅
Marta onda je super
Pa da, kod mene uvijek sve super,a uvijek neki problem 🤷♀️
Skupa 6 godina i uvijek se pazili zbog posla, ugovora i svašta i onda kad hoćeš onda ne može. Prije sam radila testove sa strahom da nije pozitivan, a sad kad ga iščekujem 🙆
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Marta96 znam da spontani u početku nije najobećavajuće al bar vidis da je sve OK,da ostanes trudna vidim da radite tek nekoliko mj i već u drugom ciklusu si ostala T sta je super ;) Tako da sad se nadam da će opet biti brzo i da će sve biti super
11.11 miny anomaly ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji