Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    09. Rujan 2021. 08:30

Hvala curke,idem odmah naručiti te trakice preko Betty 🍀🥰

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Mama_andjela
    09. Rujan 2021. 08:37

Jutroo cure :) Zadnjih dva dana smo bas mnogo aktivne, nakon ulaska imam svasta za procitati 
    .
    Kamilica, Atina, u ponedjeljak znaci imamo partyy, zapravo nedjelja, jer muz vjerovatno nece biti kuci, jos ako ne bude umoran, biti ce to zanimljiv dan
    .
    Nove cure, zelim vam sretan novi pocetak, da sto prije sredite fizicko stanje, da se organizam stabilzuje, a psihicki vec znam da ce ici teze, ali postepeno, nista ne nastaje preko noci  Oitici cete i vi uskoro na ljepse teme 
    .
    Amelie, i ja sam takodjer djevica/škorpija  znaci kombinacija ludilooo, skorpije bas nikako ne preferira niko, al nas izvlaci ova djevica u nama 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

marta96
    09. Rujan 2021. 08:37

Visibaba07

Pozdrav cure,ja vas čitam i pratim u tišini već neko vrijeme.Isto se pridružujem na ljepšu temu nego šta je spontani.
    Ja sam čekala svoju menstruaciju nakon spontanog nekih 45dana,danas je stigla,tako da se bacamo ponovno u akciju…
    Vidim po potpisima da neke od vas koriste trakice za ovulaciju,gdje ih naručujete a da nije ebay ili slično?
    Puno pozdrava i pluseva svima. 🍀🤗

Napokon si ju dočekala. Sad odmah u akciju i uzmi one dodatke prehrani za hormonski status. Ja isto imam te trakice😁

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    09. Rujan 2021. 08:42

Kad smo kod ovih znakova, zaboravih jos dodati da ima ljudi koji bas nikako ne vjeruju u to, dok ja eto sve to nekako upratim. Moj muz je rak i imam kolegu koji je takodjer rak i imaju isti temperament, apsolutno su slicni, tako da ja to sve pripisujem horoskopskom znaku. I mislim si, vidis da ima neke veze 
    A djevice se inace dobro slazu s jarcevima, a moja najbolja prijateljica je jarac, kao od muza mama, i s objema sam skroz cool  Eto o cemu sve stignem razmisljati 
    .
    .
    Ne znam da li je neka od vas nekad gledala emisiju na TLC, vjencanica iz snova, ja sam se na to navukla, i preksinoc muz kuci i ja to gledam i on sa mnom, komentiramo kako koja stoji, kaze on meni ti kao da imas zelju za novim vjencanjem, da nisi upoznala nekog drugog pa mastas Ludjak  A ja nisam nosila vjencanicu, bila je manja ceremonija tako da mi je nekako ostala zelja 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Visibaba07
    09. Rujan 2021. 08:55

marta96

Visibaba07

Pozdrav cure,ja vas čitam i pratim u tišini već neko vrijeme.Isto se pridružujem na ljepšu temu nego šta je spontani.
    Ja sam čekala svoju menstruaciju nakon spontanog nekih 45dana,danas je stigla,tako da se bacamo ponovno u akciju…
    Vidim po potpisima da neke od vas koriste trakice za ovulaciju,gdje ih naručujete a da nije ebay ili slično?
    Puno pozdrava i pluseva svima. 🍀🤗

Napokon si ju dočekala. Sad odmah u akciju i uzmi one dodatke prehrani za hormonski status. Ja isto imam te trakice😁

Daaaa,akcija kreće na puno.Naručila sam i trakice i macu 🍀🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Visibaba07
    09. Rujan 2021. 08:56

Niki777

https://ibb.co/3B411PH
    Evo cure, moj CB za 6 dana unaprijed, danas je 5 dana prije neočekivane M. Malo mi je čudno to sto nemam apsolutno nikakve simptome. Inače bi me prije M vazda grudi bolile i to jako, bile jako osjetljive i na dodir.. sad apsolutno ništa.. zna li itko je li to normalno? Sad se moja luda glava počinje pitati je li sve u redu, svako ima barem jedan simptom., da se ne radi možda o nedaj boze vanmaternicnoj.. ajme meni..

Nemoj brinuti i paničariti prerano ☺️
    Još je rano za simptome.
    Sretno i čestitam 🍀

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    09. Rujan 2021. 08:57

Niki777

Evo cure, moj CB za 6 dana unaprijed, danas je 5 dana prije neočekivane M. Malo mi je čudno to sto nemam apsolutno nikakve simptome. Inače bi me prije M vazda grudi bolile i to jako, bile jako osjetljive i na dodir.. sad apsolutno ništa.. zna li itko je li to normalno? Sad se moja luda glava počinje pitati je li sve u redu, svako ima barem jedan simptom., da se ne radi možda o nedaj boze vanmaternicnoj.. ajme meni..

Ajme ja mislim da je to to!!!
    Moje mišljenje je da kod vanmaternicne nebi jos pokazao jer se hcg manje proizvodi, zato je i nizak kad se vadi, a tebi jos ni ne kasni! Nije svaka žena ista i neka prve simptome dobije tek nakon 6tt. ❤️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    09. Rujan 2021. 09:15

NIKII, i ja mislim da je to to, drzim fige, neka ti je sa srecom 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

buhtlica23
    09. Rujan 2021. 09:17

Niki777

Ma joj nemoj tako crno gledati. Ovo je 5 dana prije basbasbas rano. Neke nemaju + do doslovno dan prije ili cak tek kad zakasni. Ne sekiraj se bit ce sve okej. Ako si nemirna izvadi Betu pa ponovi za 2 dana da vidis dupla li se. A za simptome je prerano. Cestitam!

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Atina25
    09. Rujan 2021. 09:34

Jutro cure,
    Evo mene od ginića, nasmijao mi se čovjek pošteno baš baš kad sam mu iznijela knjigu mojih misli 
    Kaže da folikul treba puknuti svaki čas tipa danas sutra, znači da mi O kasni i da računam mengu tamo 25. - 26.9, Da se ne ponadam ako zakasni ali se nada da neće doć.. Da se probamo opustiti i ako je to teško za prihvatit da sam ja mlada da će biti djece i bas lijepe utješne riječi.. On me inače vodio u bolnici kad sam bila na kolposkopiji i upućen je u moje loše papa testove kaže sve to može biti poveznica, razne upale i sl. Endometrij je rekao da je savršen da je 9 mm i da je to super da sam ga sigurno podigla s ciklom tako da eto s te strane sam zasad mirna, rekao mi je da bi bilo idealno da provjerium još štitnjaču ako mogu jer da ona ženama zna stvarati probleme i da se mijenja stalno.. 

Niki777 baš mi je drago ovo je plus ko kuća i nemoj se zamarati crnim mislima jer trudnoća je duga i stalno će te nešto zabrinjavati, opusti se i bit će sve super 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.