Pozdrav, nije zapravo definirano moje iduće pitanje ali pitat ću...evo ovako ukratko.. od 29.7.do 3.8.sam pila duphaston da bi dobila menstruaciju oko 5.ili 6.8. no ja sam tek 10.8.počela imati sukrvicu s iscjetkom i tako do 17.8., od tih dana samo je jedan bila neka ajmo reći krv. E sad koji da ja dan računam početak ciklusa jer menstruacije nema još a kod mene su ciklusi obično 24-25dana...?
Mislim da je vrijeme da se nakon tužnije teme na spontanima priključim ovoj temi pa vas za početak sve pozdravljam. 😁
Dobrodosla 😊😊
Imam odmah jedno pitanje 😂 kako si smanjila TSH? 😊
Sad vidim da nije tvoj potpis nego od buhtlica23 🙈🤣🤣🤣
🤣🤣
Meni se TSH smanjio nakon 1 popijene bocice Jadrankine otopine Jod 😁
I ja sam gledala da kupim tu otopinu ali mi je nekako "cudno" sve to.. a i ne znam da li smijem posto pijem Pregnacare liquid, koji ima i jod i puno drugih vitamina..
Koliko kapi na dan si uzela, tj doza?
Najbolje se posavjetuj sa doktorom. Ja sam uzimala 30 kapi dnevno.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Marta96 i BlairWaldorf pozdrav i dobrodošle! 👋 Ako budete za da nam se pridružite u odbrojavanju samo mi napišite datum kada (ne)trebate dobiti pa vas stavim na listu. Žao mi je što bile na ružnijim temama, nadam se da će ovi ciklusi biti dobitni i da se selite samo na ljepše teme! 🤞
Atina a jesi me nasmijala, nekako mi je poznata ta situacija… 😂😂
Kamilice i lunamoon evo ja osobno znam za 3 žene koje su “iz prve”, od toga za 2 provjereno znam da lažu, zašto lažu? Nemam pojma. 🤷♀️ Pa sam zato uvijek malo skeptična po tom pitanju. 🤔
Atina evo meni je dojenje ajmo reć bilo bez problema - ja imam mlijeka, ona dobro hvata, u međuvremenu par dobranih upala, ali nisu prerasle u mastitis, ragade mislim da nitko ne uspije izbjeći, no mene su ti beskonačni podoji psihički dotukli, ona je dojila bez početka i kraja mjesecima. Još uvijek dojim, vrlo rado bi prestala, probala 2 puta bezuspješno, zasada joj je to još uvijek jedina utjeha i nadam se da će s vremenom gubiti interes jer je meni iskreno dosta.🙊
SamoJa a sranje… 😞 Nadam se da simptomi nisu jaki i da će se brzo oporaviti.
Nes ja sam davala i bočicu jer je prvih mjesec dana bila na kombinaciji s adaptiranim i jer sam se izdajala pa ju je muž nekad nahranio, no jedan dan je odlučila da neće bočicu i to je bilo to. Kupovnim kašicama nije htjela primirisati, odnosno kada sam joj i uspjela podvaliti pojela je zanemarivu količinu, a i i ako je slab jedač pa sam osuđena na kuhanje i izmišljanje i sekiranje zašto neće jesti.
Nikki vidi se crtica, nadam se da je to to. Pišni za koji dan ponovno pa nam javi da slavimo. 🤞🤞
Znak/podznak - djevica/škorpion, mnogi se krste, al meni baš dobro samoj sa sobom.😂
Sređivanje nakon poroda, dugo vremena mi je pranje kose bio luksuz, šminka se pokvarila od stajanja, izgledala sam i osjećala se kao da me poplava izbacila, tek nakon mjesec dana sam prestala šepati jer su mi se zakomplicirali šavovi, hormoni su me šorali lijevo i desno, jednostavno nisam znala di udaram. Te sređene mame su mi nabijale osjećaj da ne radim nešto dobro jer eto nas dvije s bebicama, ona spremna za svatove, a ja spremna za ukop, kakooooo, kako samo uspije!?! Nakon nekog vremena sam se jednostavno pomirila s činjenicom da mi izgled i prezentacija u ovom trenu nisu nešto visoko na listi prioriteta, dok su: bavi se djetetom, jedi i zadovolji osnovne fiziološke potrebe na vrhu. 🔝😂
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Blair dobrodošla 🙂
Atina da. Ima smisla. Bas javi kad saznaš kakav ti je sad endometrij 🤞
Amelie a ja sam mislila da je moja kombinacija znak/podznak koma 😂🤭
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Niki vidim i ja 🤞 javi kad ponoviš
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Pozdrav cure,ja vas čitam i pratim u tišini već neko vrijeme.Isto se pridružujem na ljepšu temu nego šta je spontani.
Ja sam čekala svoju menstruaciju nakon spontanog nekih 45dana,danas je stigla,tako da se bacamo ponovno u akciju...
Vidim po potpisima da neke od vas koriste trakice za ovulaciju,gdje ih naručujete a da nije ebay ili slično?
Puno pozdrava i pluseva svima. 🍀🤗
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Blair, Marta, Visibaba dobro nam došle i da što prije pređete na još veselije teme na Trudnicama.
Amelie evo nakon dugo vremena i ja ću sudjelovati u odbrojavanju, možeš me zapisati za (ne) dobiti 7.10. Čitam sad tvoje upise - svaka čast na svemu što si prošla u postpartalnom razdoblju. NIsmo ni svjesne što nas sve jednog dana čeka.
Niki i ja vidim sjenu!
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Pozdrav cure,ja vas čitam i pratim u tišini već neko vrijeme.Isto se pridružujem na ljepšu temu nego šta je spontani.
Ja sam čekala svoju menstruaciju nakon spontanog nekih 45dana,danas je stigla,tako da se bacamo ponovno u akciju…
Vidim po potpisima da neke od vas koriste trakice za ovulaciju,gdje ih naručujete a da nije ebay ili slično?
Puno pozdrava i pluseva svima. 🍀🤗
Betty s njuškala!
Dobrodošla kod nas! ♥️
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Trudnice🤰:
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Zoeeuzoee 08.09. - 1 dan kasni ❤️
Beban 10.09. - 1 dan ❤️
Ameliee 15.09. - 6 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 9 dana ❤️
Allie 20.09. - 11 dana ❤️
Malina_30 22.09. - 13 dana ❤️
Atina25 23.09. - 14 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 19 dana ❤️
🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂
Mama_andjela 6.10. - 27 dana ❤️
Ex_inna 7.10. - 28 dana ❤️
Lunamoon…
Kamilica…
Niki777…
Dobro jutro svima! 💕
Visibaba pozdrav i dobrodošla! 🥰 Nadam se da ćeš uskoro imati svoj plus i da ćeš prijeći ba još ljepše teme. 🤞Inače, trakice naručujem od Betty s Njuškala.
Ex_inna wuhuuu, upisano i baš se veselim tvom odbrojavanju.❤️ A za postpartum, mislim da se jednostavno dugo nisam snašla jer sam šizila oko potpuno krivih stvari, a i malena mi je bila i još uvijek je dosta zahtjevno dijete. Nadam se da ću s drugim moći puno toga drugačije. 😬
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Marta96iBlairWaldorfpozdrav i dobrodošle!👋Ako budete za da nam se pridružite u odbrojavanju samo mi napišite datum kada (ne)trebate dobiti pa vas stavim na listu. Žao mi je što bile na ružnijim temama, nadam se da će ovi ciklusi biti dobitni i da se selite samo na ljepše teme!🤞
Moja M bi trebala 28.09 što se nadam da neće jer počinju plodni dani 😁
Btw za ovu info ja isto pijem jod i selen, može se piti uz sve dodatke koji se uzimaju. Ja sam stalno na 5 kapi i 1 selen. 🌹
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji