Ameliee tebi nikad nije dosadno 😅
Mama andjela jesi i ti slucajno ribica u horoskopu? 🙈😁 Ja sam hiperosjetljiva, mimoza iliti kamilica 😅
---
Seks ja vec dulje vrijeme nemam libido uopce. 😔To je jedan od razloga sto sam isla vaditi hormone. Nemam uopće zelju za seksom. Niti pomislim na seks ikako. Prislim se jednom mjesečno. Nije do muza, jer ne bi ni s Brad Pitt-om htjela. Nije do hormona. Sta bi to moglo bit? 🤷🏼♀️
Trudnoća iz prve Mozda ima zena koje se hvale da su iz prve. Ja takve ne znam. Moja mama je mene iz prve u 42-oj, nije se nikome hvalila, samo je meni rekla. Po meni to nije za hvaljenje, nego eto poticaj da mogu i druge teme brzo ostati u drugom stanju u tim godinama. Sve je individualno. Moja prija je drugo dijete u 37-oj godini dobila iz jednog seksa u mjesecu na koji je zaboravila. Nisu uopće planirali drugo dijete. A opet ima tu cura u dvadesetima koje ne mogu dugo ostati trudne. Po meni ne lazu ni jedne ni druge. Jednostavno treba se dosta toga poklopiti. I ja sam do nedavno mislila da je dovoljno jednom za vrijeme ovulacije i odmah si trudna, bez obzira na godine i sve. 🤦🏼♀️ To su bili dani. 😅
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Pratim nekakvu stranicu mame i bebe, i jutros procitah komentar mame koja je rodila u 52 godini (dobro ste procitale broj) blizance. :) Ja sam se odusevila, i imala je problema, rodjeni su maleni u 30tjednu, proveli u inkubatoru dugo vremena, jedno cak 2 i pol mjeseca, prosli i sepsu i svasta nesto i na kraju su ostali zivi i zdravi.Jedna borbena prica sa sretnim krajem,
To me podsjeća na onu pricu naseg pokojnog redatelja Krste Papica. Njemu je zena rodila blizanke sa 57 mislim. On je imao preko 70. I oboje su umrli dok su curice tek posle u skolu, tako nesto. Nisu umrli od starosti, ali jesu od bolesti. Po meni je to prekasno za imati djecu, jer mora se malo i na njih misliti...kako ce oni odrastati bez roditelja. Moji su jos zivi hvala Bogu. Ali stari su. 80 +. Voljela bi da su me dobili ranije, da su duze sa mnom. Ali jbg kasno su se upoznali i zaljubili. Iako nije garancija ni da neces ostati bez roditelja dok su mladi....😔
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica, nisam ribica, ja sam u horoskopu djevica, za 5 dana mi je rođendan, ide ova moja brojka u opisu ispod na 27 godinica al fakat se ne osjecam tako, ja i dalje u glavi ostala na 23 godine
A slazem se to s godinama, i ja bih voljela da budem unekoliko mladja, da sa djecom provedem vise vremena, mada i to kao sto kazes nista ne znaci, ne zna se kada ce ko otici na onaj svijet. Moj muz je stariji 10 godina od mene, i eto nekako se nekad i sali, kad kaze odem na roditeljski djetetu misliti ce da je dosao djed umjesto tate. Mada hajde, do 40te ce nadam se imati, barem da porastu, postanu punoljetni, zalosno je kad ostanu sami maloljetni, kao sto je tata od mog muza, on se od desete godine sam borio, zato i danas jeste veliki borac i vrijedan covjek. Zivot ga nije mazio i zato je mnogo vise naucio sam.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Hej hej. Ma nemojte se nervirati oko ovih koji su "iz prvog puta". Ja vjerujem da jesu. Tesko se staviti u tuđu kožu. Kako je nama teško povjerovati da je bilo "iz prvog puta", tako je njima teško razumjeti kako mi ne uspijevamo. Sigurno je u pitanju psiha ili previse mislimo o tome, jel 😂🤔
Takve je najbolje staviti na ignor skupa s onima koji pitaju "Kad cete?" Osobno mi nema gorih od njih 😂
Kamilice evo ja sam u podznaku 🐟. Inace blizanci. Luda kombinacija 😂
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Marta dobrodošla 🥳🤗
Mama andjela Tebi je onda u ponedjeljak rockas. 27 godina....kad se sjetim suza krene 😅 meni je mama djevica i muz, u nedjelju mu je rodjendan. Djevice su super. 🥰 i muz ti je mlad. Mladji od mene. 😅 Kad sam se ja rodila moj tata je imao 47. Sad ima 85. I otac od mog muza njega je dobio sa 40. Ziv je i on hvala Bogu. Ako moze Bernie sa 90...😅 Po meni idealno za zenu je roditi između 30 i 35, a za muske do 50-e da postanu roditelji, po meni nije kasno. 🤷🏼♀️
Luna blizancica/ribica 🙈 Meni su najgori oni koji mi mamu pitaju ima li sta nova? 😅 Mene se ne usude pitati. Ali to je stvarno bezobrazno. 🙄
---
A meni jos nisu jasne one koje kad rode odmah nakon par dana sminka, frizura, setnja....kako? Jel'i one lažu? 🤷🏼♀️ Nemoguće da ih ne boli. Imam feeling da ja dva mjeseca ne bi izasla iz kuce. Ja dobijem mengu pa tri dana lezim i jaučem. 😅
Kamilica Bernie nam je nada nije ni moj bas dječak više al nekako ja uvijek gledam ženu radi godina, jednostavno muško i sa 70 može postat otac.. I mom mužeku je u pon roćkas, znači u pon je slavlje
Šta se tiče šminke i frizure ja sam bila ko govno prvih mj dana i plakala skupa s djetetom, imala sam baby blues definitivno, i mislim da je sad tako s drugim bilo bi puno lakše, a te šminke frizure i slično je tako prividno nitko ne zna šta se dešava u kući. Svatko je drugačiji a i svako dijete je drugačije. Ja sam ostala trudna s 58 kile, rodila sa 72 , pala sam na 57 od dijete i dojenja, i kad je mali krenuo u jaslice s god dana imala sam 73!!! od neredovitog jela, trapala sam slatkiše ko da sutra ne postoji, nakon muktrpnog rada vratila se na 63 sada i sad kad je malo odrastao pazim na sebe, ali s bebom mi je to bilo nemoguće. Meni da, nisam supermama
Evo ja se toliko želim ovaj mj opustit i ne misliti na ništa da su me zvali na uzv pregled sutra kod ginića i to preko firme u sklopu sistematskoj tako da to ne mogu odbit baš, mislim šteta mi odbit kad već imam priliku otić barem na UZV i konzultacije, neće me nešto ta opuštenost
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina ajme, mene strah tog baby bluesa i postporodjajne vise od fizicke boli.😳 Kakve sam srece nece me zaobic. 😅 sto se kila tice, sad imam 50 pa se nadam udebljati barem 5 kg. Ja muku mucim cijeli život dobit koje kilo. Ali po meni nisu toliko bitne kile koliko to sto jedemo. Vjerujem da s bebom ne znaš di udaras. Ne mogu to ni zamislit.
Super za uzv, dobra neka firma. Svaka im čast. 😁 Javi kako je proslo, i naravno sretno. 🤗
Kamilica Mogu ti reć da je mene dojenje psihički dotuklo, ne znam uopće teško je to opisat dok se ne prođe toliko sam se jadno osjećala da sam gledala da su sve mame happy a ja u k, al to je normalno,premalo se o tome priča. Tako da ja definitivno nisam bila jedna od onih koje su se šminkale i naslikavale.
Da imamo jednom godisnje sistematski pregled super stvar i prošli put kad sam bila rekla sam da neću na ginekološki jer sam imala mengu a kako sam imala D1 uputnicu u bolnici radi kolposkopije nije mi bilo bitno i evo danas me zovu ako želim sad to Hvala
I vjerujem da je teško to kad želiš dobiti kile kao i kad ih želiš skinuti..
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina mogu mislit, pogotovo to sto kazes gledas druge oko sebe koje su "happy" , a ti nisi. Znam ja puno njih koje su imale problema oko dojenja, ali o tome se ne prica, istina.
E, kad budes na tom uzv, moze ti ginic usput izracunati kad ti je ovulacija ako zelis. Ili jeli prosla. 🙈Znam da zelis bit opustena ovaj ciklus, al eto, nije do tebe, nego kad vec moras na pregled....🤷🏼♀️😁😅
Sortiraj odgovore
Najstariji