Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mama_andjela
    02. Rujan 2021. 17:08

Atina25

Mama_andjelaja se divim vama ženama koje to prođete,pogotovo ti kasni tjedni.. nikad nije lako to je ogromna snaga koju drzite u sebi,naj frendici se to dogodilo isto kad i tebi, jednostavno je vodenjak prolabirao i krenuo porod, razlog se ne zna,nakon toga jos 2 spontana do 10 tj. Sad evo ima dvoje djece,takve priče ipak ohrabre iako gubitak se nikad ne zaboravlja. Bit će dječice kod vas mlada si ti ♥️♥️
    Puno se toga treba poklopiti da dođe do trudnoće a onda čujem moju kolegicu da ih je troje dobila iz prvog puta i da ne smije više leć kraj muža i onda se mislim pa u meni je problem 🤣🤣🤣🤦

Slazem se, takve price ohrabre i ja ih volim cuti. Zadnjih mjesecu su te price zapravo te koje mi ulijevaju mnogo nade, i ima primjer u nasem mjestu gdje se to desavalo, i sada su se rodile nove i zdrave bebe. Naravno, do toga treba vremena, ali eto kao sto sinoc procitah na nekoj stranici, da je bar da se vidimo nakon nekog perioda kako mazimo nase bebice, pa bi nam bilo lakse ponekad prebroditi ove minuse na testovima. 😊 .
    .
    Hahah, fajat neki su izgleda bas plodni, ili potrefe pravi momenat, dok ja s druge strane pratim ko fol aplikaciju i promasim🤣🤣🤣🤣🤣

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Loza 💙😇
    02. Rujan 2021. 19:25

Hej Nes evo samo da javim da fertilup u prvom ciklusu nije pomogao. Ali idemo i u drugom pa ćemo vidjeti 🤞☺️

Amelie najdraža, sretan ti rođendan ❤️❤️🥳

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

lunamoon
    02. Rujan 2021. 20:07

Amelie sretan rođendan. Lijepo to zalij 😉❤️
    Loza zao mi je. Bude pomogao u sljedećem ciklusu 🤞
    Svima puse .
    Radim danima po 12h pa se ne stignem javljati, ali pratim vas.
    Sutra zovem gin i drzite mi fige da me ne naruci za 3 mj 😂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

buhtlica23
    02. Rujan 2021. 21:04

Amelieee sretaan rodendaaan tiiii, sretan rodendan tiii 🥳🥳 zelju znas !💖

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Inna_92
    02. Rujan 2021. 21:32

Amelie sretan ti rođendan, želim ti da idući provedeš s barem jednim članom više 😘😘😘

👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 39 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙
    *1/2025 - iznenadni ➕️
    *6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙

Lara19
    02. Rujan 2021. 21:52

lunamoon

Atinae vidis i moj ciklus je dosta uredan. Ovulacija seta +- koji dan, ali l faza mi traje tocno 14 dana. Onda me sve nekako strah piti pripravke da si ne poremetim nesto 😂🤭 vitamine pijemo odavno oboje, ali sam si mislila uvesti noćurak zbog sluzi.
    Ajmo sad
    Je li tko koristio noćurak i osjetio nekakve promjene?

Ja sam pocela piti maca kapsule i mislim da su mi poremetile ciklus, nije ni inace bio tocan u dan, ali nakon sto sam pocela piti ciklus minje kasnio i do 3 tjedna  ili mozda cak i vise, ne sjecam se tocno. Ali znam da mi je tek kasnije palo na pamet da mi je vjerovatno zbog toga kasnilo jer sam bas tada pila maca kapsule. Mozda da se prije posavjetujete sa ginekologom ako imate redovite cikluse da vam se ne poremeti. Meni je ginekolog preporucio proxeed woman, ja pijem to, isto je oko 300kn 30 vrecica, to je prasak koji se pomijesa s vodom i pije. 

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Atina25
    02. Rujan 2021. 22:32

Lara19 😲😲😲Molim??? Nisam bas mislila da toliko bi mogle otegnuti, ono kad sam počela pit vrkutu bilo je ajde i da poremeti ciklus za koji dan nista strasno. Ali 3 tj je bas previse... A sta je taj proxeed!? Kakvi su vaši ginići cure ? Moj je super ali mislim da mu je muka kad me vidi jer imam 1000 pitanja 🤣🤣🤣🤦 100 x mi je rekao da čitam nista na netu da je to loše al ne mogu si pomoći.. tako da ako mu dođem s nekim pitanjem da sam opet nes pročitala u top će me staviti. 
    Vidim da i ti Lara piješ ciklu,evo i ja počela neki dan ja uzimam to i vrkutu da mi udeblja endometrij,zasad vidim da nema neke promjene ni bolje ni na gore 🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Lara19
    03. Rujan 2021. 00:01

Atina25

Lara19 😲😲😲Molim??? Nisam bas mislila da toliko bi mogle otegnuti, ono kad sam počela pit vrkutu bilo je ajde i da poremeti ciklus za koji dan nista strasno. Ali 3 tj je bas previse… A sta je taj proxeed!? Kakvi su vaši ginići cure ? Moj je super ali mislim da mu je muka kad me vidi jer imam 1000 pitanja 🤣🤣🤣🤦 100 x mi je rekao da čitam nista na netu da je to loše al ne mogu si pomoći.. tako da ako mu dođem s nekim pitanjem da sam opet nes pročitala u top će me staviti.
    Vidim da i ti Lara piješ ciklu,evo i ja počela neki dan ja uzimam to i vrkutu da mi udeblja endometrij,zasad vidim da nema neke promjene ni bolje ni na gore 🤦

Proxeed je isto nesto kao za plodnost, a mozda maca ne utjece na sve isto, ja sam nakon toga prestala piti jos uvijek imam kapsule. Mozda da jos jednom probam ali morala bih pitati svog ginekologa. Iako pijem sada hrpu tableta pa ne bih jos i to. A ciklu povremeno pijem nije bas da ju svaki dan, nego kad se sjetim ili vidim u trgovini. Ma ponekad mislim da je sve to bacanje novaca ok poboljsati prehranu ili unos vitamina... ali sto vise citamo, sve vise kupujemo, a ne znam koliko to sve pomaze.

🙍‍♀️33

🙎‍♂️33

💞9mj 2020

Folna kiselina
    Femisan A kapi
    Sok cikle
    Papa test 3/2021✅
    Spermiogram 5/2021✅
    Brisevi 9/21✅
    SonoHSG✅
    Hormoni-stitnjaca povisena(terapija euthyrox50)

Brisevi-izolirana ureaplasma✅

-tablete bromergon

-povisen secer(tablete glucophage xr750mg)

Ina85
    03. Rujan 2021. 08:36

Jutro. Ovih dana dam se cudno osjecala. Vrti mi se i slabo na trenutke. Sve ja to prepisala mengi i biokemijskoj. Jucer popisam test i jutros opet isto. Neznam kako al eto. 3 dan menge mi je. Ne obilna al je tu. Ponedeljak beta definitivo. Jer ovo nije notmalno 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

simba
    03. Rujan 2021. 09:04

Ina85

Jutro. Ovih dana dam se cudno osjecala. Vrti mi se i slabo na trenutke. Sve ja to prepisala mengi i biokemijskoj. Jucer popisam test i jutros opet isto. Neznam kako al eto. 3 dan menge mi je. Ne obilna al je tu. Ponedeljak beta definitivo. Jer ovo nije notmalno

eej, da se ubacim. Ako sam dobro shvatila, da si imala poz testić pa dobila mengu, tj da imaš biokemijsku. Ugl, ja sam ju imala u Veljači i čisto da te ne buni, treba proći malo više vremena da hcg padne skroz. Takva crtica je bila i kod mene. Mislim, rado bi ti rekla drugačije, pozitivnije nešto, ali eto realnost je moja jača strana😂 A te plave lh trakice su kod mene i još par cura uvijek jače tokom ciklusa, jer su osjetljive, tako da su i tik poslje M već tako tamne. Eh sad, ako nisam dobro shvatila situaciju i pobrkala, sory😁

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.