Jutro drage moje ♥️
Nes točno,mi imamo dečka ima 3 godine,ja ne mogu vj kako vrijeme leti 😥 ja sam nakon njega rekla nikad više🤣🤣🤦 al sad je puno lakše i bas smo s 2 god poželjeli jos jedno,nije lako ni s jednim kamoli dvoje al je sreća velika tako da nam drzim fige svima da čim prije upali🤞 koliko pokusavate sad za drugo? Znam neke dobiju 4 djece iz prve a znam ih koji se muče godinama a i nama nije tako lako ostat trudan iz prve tako da mislim da nam se ne moze bas desiti
Samoja sad sam se sjetila,ako imas eGrađani odi na portal zdravlje i tamo su ti nalazi ako si sigurna da su gotovi,mislim da bi trebali bit tako ja svaki put pogledam.
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
😂 Da, inače i ja uvijek pogledam na e građani, ali ovaj put sam se toga sitila noćas oko 1!
Uglavnom, poslala sam joj mail jučer i odgovorila mi je da je sve u redu!
Naravno, sad ću svejedno otići na portal i sama pogledati...
Ali eto, brisevi i papa su po njenom u redu! Što sad dalje? 🤷♀️
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Nes isto tako kod nas,da sam znala bi krenuli ranije al iskreno da nam je onda uspjelo ja bi pala u depru jer je malac bio full zahtjevan i vidim da im treba se više posvetiti a ja ne znam koliko bi bila sposobna s bebom npr tako da ne zalim previse bit će kada bude i kako je suđeno 👍
Samoja mozda da probate sa spolnim hormonima, i kod mene evo sve u redu pa nista (ako te to tješi). Ja idem na 21 DC provjerit progesteron a ako i to bude ok onda ćemo negdje oko nove godine ili poslije spermiogram i briseve privatno. Nema druge nego čekat i nadati se 🤞🤞
11.11 miny anomaly ✅
Bokic cure,ja sam ovaj ciklus bila bas nestrpljiva jer sam imala neki cudan filing
I napravila test 6 dana prije M popodne.I naravno negativan,mislite da sam pre rano napravila ili bi se ipak malo isticalo da je T u pitanju?
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Zoe znaš kad je bila ovulacija? Ja ipak mislim da je rano nekako za test,ipak bolje da počekas bar dan prije ili dan očekivane. Koji test si napravila? Uzmi onda neki osjetljiviji
11.11 miny anomaly ✅
Prije nekih cca 7,8 dana je bila O
Joj neki iz dma koji se moze napraviti 4 dana prije M kao a meni je bilo 6 do M tak da mozda nije bio dovoljno osjetljivi..
Pricekat cu sad :)
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Ahhh tek sad mi kaže da će papa test biti gotov za 3-4 tjedna! 🤯🤯 Al su brzi, čudo jedno! Al dobro, nadam se da će i s tim biti sve u redu...
Kaže, ako ovaj put ne upali da ćemo još jednom na folikulometriju, pa onda spermiogram...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
AMELIEE, sretan rođendan ti želim, zdrava i sretna da nam budeš i da ti ovaj ciklus bude dobitni
.
Sto se tice djece, ja nemam nijedno, uskoro ce 9 mjeseci nakon gubitka bebe, trudim se da sto manje razmisljam o tome, al kad zamisli da je sada trebao imati 7 mjeseci, jedna prava velika beba, bas mi bude uzasno lose, ali sta je tu je. Nikad se ne zna, kod nekog se bas brzo desi trudnoca, kod nekoga sporije, ja sam prvi puta zatrudnila u petom ciklusu, a sad nakon svega nekad pomislim da mozda ne mogu ni zatrudniti, ovako kad mi dodje M, i u svoj toj agoniji pomisljam svasta. Mada nema razloga za to, bar koliko znam nisam imala problema nikakvih, ali me nekad depresija povuce nazad.
Uglavnom polako zenice, nakon svega sto nas je snaslo, moj suprug kaze, da mi je bar jedno da imam zivo i zdravo, eto nista vise, pa valjda nam se bar toliko ispuni.
.
Iskreno, nisam ni mastala nikad o cetvero djece, moja mama ima nas dvije, moj muz takodjer ima samo jednu sestru, tako da ja mastam o dvoje.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Ne znam zasto, ali se i ja plasim primiti vakcinu, jos nisam i izbjegavam maksimalno. Iz porodice niko nije primio i imamo opciju da se prijavimo, pa nude i mene, ja kazem neka ja cu na kraju bas kad budem morala. A muz gleda u mene, i kaze, ma i ja cu onda sa zenom Kao vjeruje u moje izbore
A ja se bas plasim da mi ne zezne sta u vezi ciklusa, i postoje te raznorazne price za vakcinu, tako da fakat ne znam sta uradiiti, a opet kontam zamisli budem trudna i trebam primiti, ne znammm, zbunjena sam
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Mama_andjela ja se divim vama ženama koje to prođete,pogotovo ti kasni tjedni.. nikad nije lako to je ogromna snaga koju drzite u sebi,naj frendici se to dogodilo isto kad i tebi, jednostavno je vodenjak prolabirao i krenuo porod, razlog se ne zna,nakon toga jos 2 spontana do 10 tj. Sad evo ima dvoje djece,takve priče ipak ohrabre iako gubitak se nikad ne zaboravlja. Bit će dječice kod vas mlada si ti ♥️♥️
Puno se toga treba poklopiti da dođe do trudnoće a onda čujem moju kolegicu da ih je troje dobila iz prvog puta i da ne smije više leć kraj muža i onda se mislim pa u meni je problem 🤣🤣🤣🤦
11.11 miny anomaly ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji