Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Allie
    31. Kolovoz 2021. 20:52

Cure koje ste dobile vješticu fakat mi je žao, no ne dajte se obeshrabriti, na kraju će se svo ovo iščekivanje isplatiti 😊

Kamilica, vidim da ti je 38, meni je 35 tako da smo si tu negdje. Samo bez stresa, malo imamo više staža, ali kad gledam po svojim prijateljicama baš nas se dosta odlučilo na dijete u tim godinama, meni je nekako sad baš pravi trenutak.

Atina25
    31. Kolovoz 2021. 23:09

Kamilica kad ti (ne) trebas dobiti? Da ti napišem odmah tu za macu - ja mislim da bi je uzela al čitala sam i za ovaj FertilUp,samo nisam skuzila sta je to točno,jesu to neki vitamini ili šta? 🤨 Nes malo više info ako moze mozda mi prodaš 🤣🤣🤣🤦 ma nemam pojma mislim se ne moze nesto valjda odmoć,ja pijem tu vrkutu ali sta ja znam sve mi to nekako djeluje kao da nis od toga nemam pojma sta mislit, možda taj FertilUp je ok da uzmemo pa pijemo iako mi od korone uzimamo povremeno vitamin C,cink i vitamin D.
    Nes tako sam i ja kao neću čitati forum jer me sve počne opsjedati i onda vidim za neke probleme koje nisam ni znala da postoje pa se prepadnem extra i samo padam u neku depru al nekako mi je ipak lakse kad se tu s vama istipkam malo nego da sam sama u tome. Tako da zasad ipak biram bit ovdje 🤣🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Loza 💙😇
    31. Kolovoz 2021. 23:27

Atina fertilup sadrži u sebi macu. Ne zagovaram ništa jer nisam vidjela još rezultat, ali mislim da je onda bolje uzeti nekakav miks vitamina. Jer, ako ništa drugo, manju šaku tableta piješ 😁
    Nes moj m je radio spermio u 05/21 i ispostavilo se da ima asthenozoospermiu. Nije nerješiva dijagnoza. Ne znam ako se sjećaš Marty s foruma, njezin je m imao istu dijagnozu pa je 3mj pio Almageu i nakon 3mj ponovio spermio - nova dijagnoza je bila normospermia 🥳🥳. Tako da vjerujem da ti vitamini zaista pomažu. Što god da odlučila - sretno! 🤞

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Atina25
    31. Kolovoz 2021. 23:54

Oooo tako znači a di se kupi taj fertil ,ima to u ljekarnama ? Hvala Loza 😁😁 onda bi nam mogla to ubost a mislim ako su vitamini neke štete nema

11.11 miny anomaly ✅

Samoja6
    01. Rujan 2021. 00:01

Pomirili smo se! 💪
    I to ne biste virovale što me dočekalo kad sam došla s posla...
    Puna kuća ruža, večera, sve oprano, složeno, čisto! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Kamilica ♡
    01. Rujan 2021. 00:38

Allie hvala ti 🤗 drago mi je da ima netko blizu mojih godina 😅 ja sam tek sa 38 osjetila da sam spremna.🤦🏼‍♀️ Ali bolje ikad nego nikad. Tebi zelim da sto prije ostvaris trudnocu. 🤞🤰🤗
    Atina trebala bi dobiti oko 30.09. ti? Nikad ne znam točan datum. Tu mi trakice pomazu. Ovaj mjesec ne zelim znat. 😅Taj fertilup su neki vitamini, citala sam. Te vitamine vec koristim, plus cink, folnu....tako da je meni to kamilica 😅 mislim da cu ipak macu radi hormona koji su mi ocito zbrckani. Za vrkutu nemoj odustati, tek nakon 3 mjeseca sto pijes mozes neke rezultate vidjeti. Evo ja cu sad napraviti pauzu nakon 3 ciklusa. Meni je dovela u red ciklus sa 35 na 29-30 dana. Stolisnik ti je isto dobar. Neki kazu i bolji od vrkute. Ali njega ne smijes piti nakon ovulacije. 
    Samoja6 super nek' ste se pomirili.👏🥳 Imas divnog čovjeka. Blago tebi ☺️ Nadam se i da ste hopsali. 🙈
    ---
    E cure, vec je prvi rujna. Moj najdraži mjesec. 😍 Meni simbolira novi početak. Tako da se nadam da će nam ova jesen pred nama donijeti sto manje stresa, a sto vise zdravlja i mira. Da bude puno lijepih vijesti, i puno plusica. A iduce ljeto puno forumskih beba. 🤞🤰🤗 U to ime, okrenimo novi list zajedno. Sretno svima! 🥳Živile! 🥂☺️💓

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

Mama_andjela
    01. Rujan 2021. 07:02

Dobro jutro cure i od mene 😊😊 Sve citam samo nikako da se javim. Zao mi je zbog pristiglih M, drzite se cure, sve smo u ovome i znam koliko pratimo svaki moguci polret tijela, i da nas taj minus svaki puta iznova pomalo razocara, neke vise, neke manje, ali se porajno nadam da cemo sve rijesiti do kraja godine, da ce svaka od nas do tad vec biti trudnica ❤
    .
    Samoja, bravo 😊😊 Vidis kako je sve na kraju dobro ispalo, palo pomirenje i nadam se jos nesto🤪🤪
    .
    Kamilice, slazem se za rujan, uvijek i za mene predstavlja nesto novo, nove pocetke ☺ Ja sam jos i rodjena u septembru, tako da je ovo moj mjesec  a nadam se da ce biti i dobitan sto se tice T, posto u ovaj sad ciklus ne vjerujem, izmucio me, danima me stomak boli, mislim da se cista pojavila ponovo, nisam isla doktoru, al vec ako ce doci M, neka dodje sto prije da malo predahnem. Ponadala sam se da je T u pitanju, al posto sam vec jednom bila trudnica, znam da to ne boli i ne smije da boli toliko kao sto je mene prethodnih dana,qli eto, sta da se radi.
    .
    Zelim svima ugodan dan😇

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Atina25
    01. Rujan 2021. 09:03

Jutro cure ♥️ Hvala na info za sve 😘😘
    Mislim da ću ja sebi macu al čovjeku bi mogla za frendice taj fertil jer je on uzasno lijen i nista to ne bi pio pa ako je jedna tableta to se valjda posili popit 🤦 Naručit cumomda s njihove str pa ćemo vidjeti,a jel smijem vrkutu stalno svaki dan kroz cijeli ciklus jer sam znala i s njom stat za vrijeme menge ? Nemam pojma više nista🤣
    Samoja 😍😍😍 super svih nas ulovi neka trzavica i svađanje to je normalno, drago mi je da ste se pomirili.. 
    Kamilica i meni je tako za rujan i moj malac je rođen na ljeto i isto tako mogu reć da je savrsen period za bebice 😍😍😍 tako da se nadam da je ovih nekoliko mj dobitno jer zaista nekako mi se čini da ovo ljeto je bilo slabo plusića🥴

Amelie,Mama a djela,Loza,Nes 😘😘😘😘 svima

11.11 miny anomaly ✅

lunamoon
    01. Rujan 2021. 09:25

Jutro. Pa baš ste se raspisale 🐱😍
    I ja sam razmisljala o fertil up. Nadam se da će donjeti pokoji plusić ❤️
    Nes
    Welcome back 🤞❤️ 
    Puse svima

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    01. Rujan 2021. 09:27

Atina moja vrkuta stoji mjesecima  u kuhinji 🤭  ne znam jel sam ju 2x skuhala. Kad ne volim cajeve. Jel osjetis kakve promjene dok ju pijes? Daj reci nesto. Mozda se natjeram piti 😂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.