Pozdrav cure! Samo da se javim, jučer sam opet bila na uzv, folikul je bio 21 mm! A nas dvoje se poklali, daaaavno nismo onako! 😂
Nalazi će sutra biti gotovi…
Pa gdje ste se baš sad poklali , a takav folikul🤭😂
Javi za nalaze. Sto si uopce obavljala? Sorry nisam zapratila
🧔 30.g 👩💼 26.g ❤️
👶 Pokušavamo od 8/2020.g
Pozdrav cure! Samo da se javim, jučer sam opet bila na uzv, folikul je bio 21 mm! A nas dvoje se poklali, daaaavno nismo onako! 😂
Nalazi će sutra biti gotovi…
Pa gdje ste se baš sad poklali , a takav folikul🤭😂
Javi za nalaze. Sto si uopce obavljala? Sorry nisam zapratila
Briseve i papu
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Kamilica 29.08. - 2 dana kasni ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 4 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 8 dana ❤️
Beban 10.09. - 10 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 15 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 18 dana ❤️
Allie 20.09. - 20 dana ❤️
Atina25 23.09. - 23 dana ❤️
Nanaj 28.09. - 28 dana ❤️
Lunamoon
Malina_30
Niki777
Danas lista malo kasni, tek sam sada sjela pa reko da se javim…
Atina jako mi je žao zbog tvog gubitka, drži se! 😢💙 Grlim i ljubim… 💕
NanaJ i Lunamoon žao mi je zbog M, neka što prije prođe pa u nove pobjede! 💪😘❤️ Do kraja ove godine smo sve u nekoj od grupa za bebe. 🤞
SamoJa nadam se da vas je folikul pomirio… 😂😂 Sretno i javi kakvi su nalazi. 😘
Kamilice imali što novoga kod tebe, hmmm? 🤞
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Trudnice🤰:
💞Lavica1234➕
💞A11➕
💞Katarina27098800➕
⬇️🔜🤰
🏖ODBROJAVANJE - 8. MJESEC🏖
Kamilica29.08. -2 dana kasni❤️
🌻ODBROJAVANJE - 9. MJESEC🌻
Mama_andjela04.09 - 4 dana❤️
Zoeeuzoee08.09. -8 dana❤️
Beban10.09. - 10 dana❤️
Ameliee15.09. - 15 dana❤️
Buhtlica18.09. - 18 dana❤️
Allie20.09. - 20 dana❤️
Atina2523.09. - 23 dana❤️
Nanaj28.09. - 28 dana❤️
LunamoonMalina_30Niki777
Danas lista malo kasni, tek sam sada sjela pa reko da se javim…
Atinajako mi je žao zbog tvog gubitka, drži se!😢💙Grlim i ljubim…💕
NanaJiLunamoonžao mi je zbog M, neka što prije prođe pa u nove pobjede!💪😘❤️Do kraja ove godine smo sve u nekoj od grupa za bebe.🤞
SamoJanadam se da vas je folikul pomirio…😂😂Sretno i javi kakvi su nalazi.😘
Kamiliceimali što novoga kod tebe, hmmm?🤞
Nije nas pomirio... A danas ćemo se vidjeti tek kasno včrs... On radi ujutro, ja popodne, uopće se ne vidimo... Strah me da će včrs biti kasno...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Pozdrav cure drage 🤗🌞
---
Evo i ja danas procurila. Tocno 14 dana nakon ovulacije. Od kad piskim trakice bar znam točno koji dan cu dobiti. Bar neke koristi od njih.😅
Hvala curama koje su pitale sta je sa mnom. 🤗 Iako nam je tek treci neuspjeli pokusaj, bila sam tuzna. Nisam upala ni medju proljetne bebice. Ali, sta je tu je. Svjesna sam da ima tu zena kojima je sto puta teze nego meni, i da se ne smijem zaliti ni kukati. Ali me muče godine, i to sto nemam puno vremena. Tik-tak. Odlucila sam ovaj iduci ciklus bez trakica i čajeva. Ne zelim znati kad mi je ovulacija. I mozak na pašu koliko toliko. Previše sam pod stresom i u grcu, a to bas ne ide u prilog pokusavanjima. Ni meni ni njemu ne odgovara taj isplanirani seks tocno kad moramo. Pa cemo pokusati opustenije. 🤷🏼♀️
---
Atina moja sucut, drzi se💓
Allie dobrodošla 🤗
Buhtlice lijepo da si nam se javila. Samo hrabro i pozitivno naprijed. Nakon kiše dodje sunce. 🤗
NanaJ zao mi je zbog M. 😔
Luna dobile smo na isti dan. Jupi 🥳 😅 bit ce bolje iduci ciklus. 🤗
Ameliee hvala sto pitas. 🤗Mozes me izbrisati s liste. Ovaj sad ciklus necu biti na listi. Ali cu vam pisati romane svakako, kao do sada. 😅
Lara, ex Inna…..🤗🤗
I svim ostalim curama zelim lijep zadnji dan kolovoza! 🌞🏖️🌊💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Samoja6 sretno s nalazima. 🤗
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Kamilica bas mi je zao nekako sam se nadala da bi moglo to biti to 😥 nema predaje,bit će!!sve skupa smo u tome. I ja sam rekla ovaj mj bez trakica i svega bas opusteno,malo ćemo više se potruditi za plodne al nikakav presing pa ne mora ni bit tako da smo eto skupa ovaj mjesec 'lude i opičene'🤣🤣 Vjerujem da ti je kao neki presing radi godina ali opet ja npr da sam na tvom mjestu vidjela bi da jos npr dva pokusaja ne uspijemo isla bi kod ginića i trazila neke Dodatne pretrage i mislim da bi vam odmah dao radi godina. Dok npr meni će sve bit puno teze tim više sta sam već rodila i ondaa to njima nije toliko alarmantno a danas je medicina uzapredovala i sve se da rjesit tako da ne brini ♥️♥️♥️♥️
Samoja trebali ste barem neki ljuti sex odradit 🤣🤣 šalim se,možda jos nije kasno drzim fige i super za briseve i papu to je ogroman pomak 🤞🤞
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ameliee hvala na podršci 😘😘😘♥️
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Bok tete, evo mene opet
Nadam se da ste mi sve dobro, osim sto ove bebe ne zele k nama. iza mene je jos jedan neuspjesan ciklus, u kojem sam bila uvjerena da je to to i nista. Ne razumijem vise sto bi trebali, a da uspije. Od ovog ciklusa smo odlucili piti fertilup i vrkutu uz lh trakice. Ima li tko iskustva s fertilup-om? Pije li tko?
Bit cu aktivnija, obecajem. Luda sam s forumom i bez njega, tako da bolje da se tu olaksam nego da pizdim doma sama sa sobom
Hej Nes :)
žao mi je za još jedan neuspješan ciklus. Nadam se da je zadnji!
Što se tile fertilupa, evo m i ja smo ga oboje pili ovaj ciklus. Nadam se da ću kroz 2-3 dana moć podijeliti pozitivno iskustvo s tim tabletama :)
Ako ne, plan je uzeti ih i za sljedeći ciklus.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Atina hvala ti draga 🤗 Super, bit ćemo skupa spontane. 😀 Necemo znat ni koji je dan, a makar koji dan ciklusa.😅
Nes welcome back 🥳 ja nisam to čudo pila (još) 😅
Loza 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji