Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lunamoon
    28. Kolovoz 2021. 16:07

Atina hvala ti ❤️ upravo to me i smiruje. Da obavimo nesto pa da vidimo u cemu je problem ili nije 😳 i ja želim da sto prije krene pa da mogu dalje sa životom 😂
    Najnaj nadam se da nije M. Ako nisi koristila trakice moze biti svasta. Mozda je o bila ranije? 😘

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

NanaJ
    28. Kolovoz 2021. 16:38

lunamoon

Atinahvala ti ❤️ upravo to me i smiruje. Da obavimo nesto pa da vidimo u cemu je problem ili nije 😳 i ja želim da sto prije krene pa da mogu dalje sa životom 😂
    Najnaj nadam se da nije M. Ako nisi koristila trakice moze biti svasta. Mozda je o bila ranije? 😘

Koristila sam trakice, i ispalo je da je 17 dc bio pik 🤷🏻‍♀️ 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

lunamoon
    28. Kolovoz 2021. 16:41

Najnaj onda držim fige da je implantacija 🤞🙂

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

NanaJ
    28. Kolovoz 2021. 17:06

lunamoon

Ma joj mislim da nije, sad sam tek procitala da duphast moze kociti ovulaciju, a meni ga je ginekolog dao da ga pijem od 12. dana ciklusa 14 dana 🤦🏻‍♀️ I bas sam tesko ulovila ovaj mjesec pik nekako si mislim i ovaj pik sto je aplikacija pokazala da mozda ni nije pik. Ah ako nije doslo do T, drugi mjesec cu poceti s duphastom tek kad uhvati pik, jer sam ga ja dobila radi spontanih.

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

lunamoon
    28. Kolovoz 2021. 17:30

NanaJ

lunamoon

Ma joj mislim da nije, sad sam tek procitala da duphast moze kociti ovulaciju, a meni ga je ginekolog dao da ga pijem od 12. dana ciklusa 14 dana 🤦🏻‍♀️ I bas sam tesko ulovila ovaj mjesec pik nekako si mislim i ovaj pik sto je aplikacija pokazala da mozda ni nije pik. Ah ako nije doslo do T, drugi mjesec cu poceti s duphastom tek kad uhvati pik, jer sam ga ja dobila radi spontanih.

Uh. Da. To je druga stvar. Ali cekaj kojom aplikacijom lovis pik? Jel koristis Ih trakice?

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

lunamoon
    28. Kolovoz 2021. 17:32

Joj oprosti mi molim te. zbunjola sam skroz danas 😂 sad citam da si napisala da si koristila trakice.
     Zovi onda gina pa vidi sto ce reci

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

NanaJ
    28. Kolovoz 2021. 17:54

lunamoon

Joj oprosti mi molim te. zbunjola sam skroz danas 😂 sad citam da si napisala da si koristila trakice.
    Zovi onda gina pa vidi sto ce reci

Premom aplikacija, poslikas trakicu pa ti ocita vrijednost i na temelju toga odredi eventualni pik. Ma ne budem ga zvala nije sad kraj svijeta tek nam je prvi ciklus od ponovnog pokusaja, budem ja to regulirala iduci ciklus 😁 jer ne pijem ja duphast radi mengi nego radi ponavljajucih spontanih tako da cu ja njega poceti uzimati nakon pika tj ovulacije 10 dana i to je to 🤞🏻🤞🏻

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Ameliee
    29. Kolovoz 2021. 08:19

Trudnice🤰:
    💞 Lavica1234 ➕
    💞 A11 ➕
    💞 Katarina27098800 
    ⬇️🔜🤰
    🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
    Lunamoon 28.08. -  1 dan kasni ❤️
    Kamilica 29.08. -  ❤️❤️❤️
    Nanaj 31.08. - 2 dana ❤️
    🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
    Mama_andjela 04.09 - 6 dana ❤️
    Zoeeuzoee 08.09. -  10 dana ❤️
    Beban 10.09. - 12 dana ❤️
    Ameliee 15.09. - 17 dana ❤️
    Buhtlica 18.09. - 20 dana ❤️
    Atina25 23.09. - 25 dana ❤️
    Malina_30

Dobro jutro curke! 😘
    Atina nadam se da su ti uspjeli izvaditi krv i da im nisi zaspala na stolu. 😴
    Ina jbmu miša, baš mi je žao. Nadam se da ćete uspjeti otkriti u čemu u stvar i zašto stalno imaš biokemijske. 🤞❤️
    Lunamoon žao mi je zbog minusa, ali nije gotovo dok M ne dođe. Nemoj mi zamjeriti, stavila sam te da ti 1 dan kasni i nadam se obratu… 🤞😘
    NanaJ nadam se da ipak nije M u pitanju.

Eto, ono što su prognozirali jučer nam je danas. Hladno i kišovito od ranog jutra, klima mi radi na grijanju jer sam se pretvorila u sigu.🥶 Inače, uspjela sam negdje u glavi izgubiti 1 tjedan, pa uopće nisam skontala da sam danas već 13 dc. 🙈 Nisam piškila trakice, ma ni neću ovaj ciklus pa šta bude… 😂

👨🏼‍🦲 35 | 👱🏼‍♀️ 34
    👩‍❤️‍💋‍👨 2005.
    👰🏼‍♀️🤵🏻‍♂️ 2016.
    👶🏼 1
    🙏🤰🏼🔜 4/2021.
    UZV, Papa 3/2021. ✅
    💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
    🫖 Vrkuta od 5/2021.
    💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.

lunamoon
    29. Kolovoz 2021. 10:38

Amelie hvala za listu ❤️ ma nadam se i ja, mada nisam bas sigurna. Nesto mi lutaju ciklusi u zadnje vrijeme 😱 zanimljivo je to da dok nismo pokušavali ciklus mi je bio ono full uredan, a od kad smo krenuli raditi na bebi sve se nesto pobrkalo. Vjestica nije stigla. 😄
    Dobro je pa si "izgubila" tjedan. Vrijeme ti brzo prolazi. Nadam se da pokrivate 😄❤️
    Kamilice šta ima kod tebe?? Vidim da je danas dan ne očekivane.

🧔 30.g 👩‍💼 26.g ❤️
    👶 Pokušavamo od 8/2020.g

Kamilica ♡
    29. Kolovoz 2021. 12:16

Pozdrav cure drage 🤗🌞Evo i mene 😅
    Luna ajme super sto M nije jos dosla 🥳  drzim figeee 🤞🤰🤗
    Atina zao mi je zbog M. Bit ce to ljetna bebica. 🤗
    Samoja6 sretno s nalazima, javi kako je proslo! 🤞🤗
    ---
    Ja po kalendaru danas trebam dobiti, ali po ovulaciji prekosutra. Tako da je ocekujem prekosutra 😅 Nemam nikakvih simptoma osim onih uobičajenih prije M. Samo da prodje ovaj PMS pa da idemo dalje. 😀
    ---
    Mama andjela, Ameliee, NanaJ, ex Inna…..🤗
    ---
    I da pozdravim one koje nisu baš aktivne u zadnje vrijeme: Buffy, Buhtlica, Lavi, Leptiric, Marinci, Loza…🤗
    ---
    I poziv svim curama koje nas citaju samo da nam se pridruže. 🤗
    ---
    I svim ostalima koje nisam nabrojala 😅 zelim lijep ostatak vikenda! 🤗🌞🏖️🌊💓

Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.