Atina hvala ti ❤️ upravo to me i smiruje. Da obavimo nesto pa da vidimo u cemu je problem ili nije 😳 i ja želim da sto prije krene pa da mogu dalje sa životom 😂
Najnaj nadam se da nije M. Ako nisi koristila trakice moze biti svasta. Mozda je o bila ranije? 😘
Atinahvala ti ❤️ upravo to me i smiruje. Da obavimo nesto pa da vidimo u cemu je problem ili nije 😳 i ja želim da sto prije krene pa da mogu dalje sa životom 😂
Najnaj nadam se da nije M. Ako nisi koristila trakice moze biti svasta. Mozda je o bila ranije? 😘
Koristila sam trakice, i ispalo je da je 17 dc bio pik 🤷🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Najnaj onda držim fige da je implantacija 🤞🙂
Ma joj mislim da nije, sad sam tek procitala da duphast moze kociti ovulaciju, a meni ga je ginekolog dao da ga pijem od 12. dana ciklusa 14 dana 🤦🏻♀️ I bas sam tesko ulovila ovaj mjesec pik nekako si mislim i ovaj pik sto je aplikacija pokazala da mozda ni nije pik. Ah ako nije doslo do T, drugi mjesec cu poceti s duphastom tek kad uhvati pik, jer sam ga ja dobila radi spontanih.
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Najnaj onda držim fige da je implantacija 🤞🙂
Ma joj mislim da nije, sad sam tek procitala da duphast moze kociti ovulaciju, a meni ga je ginekolog dao da ga pijem od 12. dana ciklusa 14 dana 🤦🏻♀️ I bas sam tesko ulovila ovaj mjesec pik nekako si mislim i ovaj pik sto je aplikacija pokazala da mozda ni nije pik. Ah ako nije doslo do T, drugi mjesec cu poceti s duphastom tek kad uhvati pik, jer sam ga ja dobila radi spontanih.
Uh. Da. To je druga stvar. Ali cekaj kojom aplikacijom lovis pik? Jel koristis Ih trakice?
Joj oprosti mi molim te. zbunjola sam skroz danas 😂 sad citam da si napisala da si koristila trakice.
Zovi onda gina pa vidi sto ce reci
Joj oprosti mi molim te. zbunjola sam skroz danas 😂 sad citam da si napisala da si koristila trakice.
Zovi onda gina pa vidi sto ce reci
Premom aplikacija, poslikas trakicu pa ti ocita vrijednost i na temelju toga odredi eventualni pik. Ma ne budem ga zvala nije sad kraj svijeta tek nam je prvi ciklus od ponovnog pokusaja, budem ja to regulirala iduci ciklus 😁 jer ne pijem ja duphast radi mengi nego radi ponavljajucih spontanih tako da cu ja njega poceti uzimati nakon pika tj ovulacije 10 dana i to je to 🤞🏻🤞🏻
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
Trudnice🤰:
💞 Lavica1234 ➕
💞 A11 ➕
💞 Katarina27098800 ➕
⬇️🔜🤰
🏖 ODBROJAVANJE - 8. MJESEC 🏖
Lunamoon 28.08. - 1 dan kasni ❤️
Kamilica 29.08. - ❤️❤️❤️
Nanaj 31.08. - 2 dana ❤️
🌻 ODBROJAVANJE - 9. MJESEC 🌻
Mama_andjela 04.09 - 6 dana ❤️
Zoeeuzoee 08.09. - 10 dana ❤️
Beban 10.09. - 12 dana ❤️
Ameliee 15.09. - 17 dana ❤️
Buhtlica 18.09. - 20 dana ❤️
Atina25 23.09. - 25 dana ❤️
Malina_30
Dobro jutro curke! 😘
Atina nadam se da su ti uspjeli izvaditi krv i da im nisi zaspala na stolu. 😴
Ina jbmu miša, baš mi je žao. Nadam se da ćete uspjeti otkriti u čemu u stvar i zašto stalno imaš biokemijske. 🤞❤️
Lunamoon žao mi je zbog minusa, ali nije gotovo dok M ne dođe. Nemoj mi zamjeriti, stavila sam te da ti 1 dan kasni i nadam se obratu… 🤞😘
NanaJ nadam se da ipak nije M u pitanju.
Eto, ono što su prognozirali jučer nam je danas. Hladno i kišovito od ranog jutra, klima mi radi na grijanju jer sam se pretvorila u sigu.🥶 Inače, uspjela sam negdje u glavi izgubiti 1 tjedan, pa uopće nisam skontala da sam danas već 13 dc. 🙈 Nisam piškila trakice, ma ni neću ovaj ciklus pa šta bude… 😂
👨🏼🦲 35 | 👱🏼♀️ 34
👩❤️💋👨 2005.
👰🏼♀️🤵🏻♂️ 2016.
👶🏼 1
🙏🤰🏼🔜 4/2021.
UZV, Papa 3/2021. ✅
💊 Almagea Prenatal Omega3+ od 8/2019.
🫖 Vrkuta od 5/2021.
💦 LH trakice (Betty roza) od 5/2021.
Amelie hvala za listu ❤️ ma nadam se i ja, mada nisam bas sigurna. Nesto mi lutaju ciklusi u zadnje vrijeme 😱 zanimljivo je to da dok nismo pokušavali ciklus mi je bio ono full uredan, a od kad smo krenuli raditi na bebi sve se nesto pobrkalo. Vjestica nije stigla. 😄
Dobro je pa si "izgubila" tjedan. Vrijeme ti brzo prolazi. Nadam se da pokrivate 😄❤️
Kamilice šta ima kod tebe?? Vidim da je danas dan ne očekivane.
Pozdrav cure drage 🤗🌞Evo i mene 😅
Luna ajme super sto M nije jos dosla 🥳 drzim figeee 🤞🤰🤗
Atina zao mi je zbog M. Bit ce to ljetna bebica. 🤗
Samoja6 sretno s nalazima, javi kako je proslo! 🤞🤗
---
Ja po kalendaru danas trebam dobiti, ali po ovulaciji prekosutra. Tako da je ocekujem prekosutra 😅 Nemam nikakvih simptoma osim onih uobičajenih prije M. Samo da prodje ovaj PMS pa da idemo dalje. 😀
---
Mama andjela, Ameliee, NanaJ, ex Inna…..🤗
---
I da pozdravim one koje nisu baš aktivne u zadnje vrijeme: Buffy, Buhtlica, Lavi, Leptiric, Marinci, Loza…🤗
---
I poziv svim curama koje nas citaju samo da nam se pridruže. 🤗
---
I svim ostalima koje nisam nabrojala 😅 zelim lijep ostatak vikenda! 🤗🌞🏖️🌊💓
Garawa je baba koja ima dvoje djece s dva muza, sad je našla trećeg jadnika s kojim bi na silu dijete ali ne ide.... ipak je u menopauzi 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji